Zodii care au cele mai mari sanse sa se casatoreasca in 2015

Joi, 04 Iunie 2015, ora 17:09
4002 citiri
Zodii care au cele mai mari sanse sa se casatoreasca in 2015
Foto: Ziare.com

Casatoria este actul uniunii dintre doua persoane care se iubesc si au consimtit la oficializarea relatiei lor de iubire, in fata celor dragi si familiei.

Casatoria, pentru unii, este institutia de baza a societatii, temelia de la care pornesc atat de multe fenomene actuale. Cele mai mari sanse de casatorie, in acest an le au, bineinteles, persoanele care se iubesc si care cred in puterea acestei institutii.

Cu toate acestea, insa, astrele au un cuvant foarte important de spus, deoarece, anul 2015, este traversat de Jupiter, ale carui influente sunt mai mult decat benefice multor zodii. Energia sa pozitiva, isi pune accentul, in principal, pe zodiile de pamant si foc. Haideti sa vedem in continuare, care sunt cele cinci zodii cu sansele cele mai mari de a se casatori in acest an.

1. Gemeni

Este timpul dumneavoastra pentru castig pe plan sentimental, acest lucru concretizandu-se acum. In cazul in care, sunteti deja intr-o relatie de lunga durata, veti simti nevoia sa oficializati relatia si sa faceti pasul decisiv, in ceea ce priveste intemeierea unei familii, sau, de ce nu si conceperea primului copil. Sunteti dornic de tot pachetul.

In cazul in care, inca sunteti singur, este perioada in care, multi posibili parteneri vor incerca sa ajunga la inima dumneavoastra, iar cu siguranta veti sti sa il alegeti pe cel mai bun.

2. Fecioara

Pe toata durata acestui an, veti simti nevoia de nou si de iesirea din tipar. Evitati rutina si faceti orice pentru a va suprinde partenerul, pentru a va mentine relatia sanatoasa si "in viata".

Sunteti pregatit sa treceti la urmatorul nivel si din aceasta cauza incepeti sa propuneti, indirect si cat se poate de subtil, planuri de casatorie. Daca sunteti singuri, aveti grija sa nu cadeti in nici o capcana, deoarece sunt sanse foarte mari sa va indragostiti in aceasta perioada, dar iubirea sa nu fie pe deplin impartasita.

3. Balanta

Din cauza ca ati traversat o perioada mai zbuciumata in viata sentimentala, este momentul acum, in iunie, ca lucrurile sa se linisteasca si sa o scoateti la liman prin oficializarea relatiei. Este o perioada mai mult decat prospera si fericita pentru dumneavoastra, deoarece sunteti norocos si fericit, iar partenerul nu conteneste cu suprizele si gesturile frumoase. Daca sunteti singur, veti avea un an plin, veti cunoaste foarte multi oameni, iar spre sfarsitul anului, doar o singura persoana va reusi sa va intre in suflet.

4. Leu

Ati ocupat un loc de seama pe lista favoritilor lui Jupiter, deoarece si in acest an, are grija de inima dumneavoastra. Daca sunteti casatorit, veti dori o schimbare majora si cel mai probabil va veti mari familia.

Daca sunteti singuri, lucrurile sunt clare- in august, sunt sanse foarte mari, sa va gasiti partenerul de viata sau cel tarziu la inceputul lunii septembrie. Aveti o luna intreaga, numai pentru nevoile si dorintele dumneavoastra, in urma careia veti avea numai de castigat.

5. Pesti

Pentru dumneavoastra, luna septembrie, se dovedeste a fi prielnica pe plan sentimental. In primele luni ale acestui an, probabil, n-ati mai sperat la vreo sansa sau la aparitia vreunei oportunitati, insa, acest lucru se va schimba considerabil. Daca sunteti deja implicati emotional intr-o relatie stabila, sunt sanse mari, spre foarte mari sa va mutati impreuna si sa va casatoriti, chiar in acest an.

Mireasa Perfecta

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Alianţa pentru Unirea Românilor, filiala Braşov, a prezentat, vineri, candidatul pentru funcţia de primar al Municipiului Braşov în persoana deputatului Dan Tanasă. Acesta a declarat...
#casatorie 2015 zodii, #zodii casatorie, #zodii sanse casatorie , #zodii