Zodiac Varsator

Sambata, 02 Ianuarie 2010, ora 04:43
56372 citiri
Zodiac Varsator
Foto: Ziare.com

Varsatorul este un semn de apa, total opus Leului, care uimeste pe orice prin modul de a avea doua personalitati total diferite in una singura, ceea ce ai putea sa crezi cu usurinta despre gemeni.

Varsatorii pot sa fie finuti, cuminti, sensibili si linistiti, insa intr-un singur moment se pot transforma total devenind zgomotosi si agitati, facandu-i pe toti sa se simta la fel de agitati.

Piatra reprezentativa a varsatorilor este ametistul, iar culoarea este albastrul, in toate nuantele sale. Cea mai buna perioada a anului pentru acest semn este iarna.

Soarele se afla sub acest semn zodiacal de pe 20 ianuarie pana pe 18 februarie, aceasta fiind o perioada productiva si buna din punct de vedere financiar, dar si personal.

Un lucru este sigur in cazul acestui semn zodical: cand ajunge la limita puterilor trebuie sa ia o pauza pentru a nu o lua razna, insa nici macar atunci nu poate sta locului si isi pune la incercare creativitatea.

Oamenii aflati sub acest semn zodiacal sunt buni ascultatori si adora distractia alaturi de cunoscuti, insa au si momente de "ce-i al meu e al meu, ce e al tau e al nostru".

In relatia cu cei din jur, varsatorii vor incerca sa ii faca pe apropiati sa fie mai deschisi si sa nu se multumeasca cu superficialitatea. "Fii sincer cu tine" si "Nu urma multimea" sunt motto-urile asociate acestui semn zodiacal.

Orice incercare de a-l inchide intr-o cutie va duce la un mare razboi intre varsator si persoana care incearca acest lucru. Trebuie sa stii ca o persoana nascuta sub acest semn zodiacal nu va fi usor de stapanit si mai bine incerci sa il convingi cu vorba dulce.

Persoanele cu Luna in varsator sunt extrem de atente si iubesc sa analizeze de ce oamenii fac ceea ce fac. Desi sunt foarte sociabili, sunt adesea singuri din punct de vedere sentimental si nu prea isi gasesc locul repede, poate si din cauza egoului foarte puternic. Tot in acest caz, nativii tind sa nege sentimentele de gelozie, posesivitate si frica.

Nativii cu Luna in Varsator sunt prieteni minunati si vor face mereu eforturi foarte mari pentru a nu lasa pe nimeni sa se simta lasat pe dinafara. Si ajung chiar pana a se lupta pentru drepturile celor din jur.

Deloc suprinzator este faptul ca varsatorii sunt oameni foarte mandri si nu accepta cu una cu doua sa fie criticati.

Varsatori celebri: Paul Newman, Oprah Winfrey, Phil Collins, Shakira, Ashton Kutcher, John Travolta, Dan Balan.

Zodiac realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
#zodiac varsator, #zodii, #zodiac, #astrologie , #zodia varsator