Zodiac Sagetator

Sambata, 02 Ianuarie 2010, ora 02:34
62329 citiri
Zodiac Sagetator
Foto: Ziare.com

Sagetatorul reprezinta un semn de foc si o zodie foarte curioasa si optimista si ar merge pana la capatul lumii in cautarea sensului vietii. Adora schimbarile, ba mai mult schimbarea este esentiala pentru ca sagetatorii sa se simta bine. Punctul forte al acestei zodii este umorul, sagetatorii fiind capabili sa gaseasca o parte buna chiar si in cele mai grele probleme sau negative informatii.

Daca cineva le face un rau, tind sa uite repede supararea si sa ierte imediat.

Atunci cand vine vorba de tinuta, sagetatorul opteaza pentru haine in care se simte confortabil si nu pentru cele care il fac sa aiba o imagine frumoasa. Asa ca in orice situatie sagetatorul va alege confortul in locul oricarui avantaj.

Chiar si atunci cand se afla in aer liber, mediul sau, sagetatorul va opta pentru ceva in care sa se simta bine, chiar daca asta inseamna ca va ingheta de frig. Cu alte cuvinte, va prefera sa inghete putin, dar sa se simta bine, decat sa-i fie cald sau bine, insa sa se simta inconfortabil. Si fara indoiala va alege haine in nuante de turcoaz, o culoare care ii reprezinta.

Semnul sagetatorului este un centaur, care in mitologia greaca era cunoscut drept curajos, aventurier si intelept, ceea ce face ca persoanele din aceasta zodie sa fie la fel. "Sageata" zodiei arata dorinta acestei persoane de a tinti cat mai sus si de a dori ca mereu sa evolueze catre o pozitie din ce in ce mai buna.

Sagetatorii isi fac prieteni in toate paturile sociale si se apropie de oameni indiferent de sexul acestora.

Mai mult ca orice zodie, sagetatorii au nevoie sa se aiba libertate si spatiu lor personal si nu accepta ca nimeni, nici macar cele mai apropiate persoane, sa le incalce acest spatiu.

Libertatea de gandire de care dau dovada sagetatorii se datoreaza influentei pe care o are Mercur asupra acestui semn zodiacal. Cand Venus este in Sagetator, persoanele aflate sub acest semn zodiacal trec printr-o perioada infloritoare din punct de vedere personal.

Punctul slab al sagetatorilor este ca atunci cand simt ca situatia se complica tind sa fuga si sa lasa problemele in urma. De asemenea, persoanele aflate sub acest semn zodiacal nu suporta sa faca prea mult acelasi lucru pentru ca se plictisesc, insa se multumesc chiar si cu o foarte mica schimbare.

Sagetatori celebri: Christina Aguilera, Katie Holmes, Brad Pitt, Miley Cyrus, Scarlett Johansson, Jamie Lee Curtis, Tina Turner, Florin Chilian, Dulce Maria, Mihai Traistariu, Marcel Pavel, Aura Urziceanu, Stefan Hrusca.

Zodiac realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Joi, 11 aprilie. Zodia care își va petrece seara cu prietenii
Horoscop zilnic. Joi, 11 aprilie. Zodia care își va petrece seara cu prietenii
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: La serviciu...
Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#zodie sagetator, #zodiac, #zodii, #astrologie , #zodia sagetator