Zodiac Rac

Luni, 04 Ianuarie 2010, ora 03:13
76882 citiri
Zodiac Rac
Foto: Ziare.com

Un alt element de apa este racul. Acesta, cum era de asteptat, se simte cel mai bine vara. Metalul reprezentativ este argintul, iar piatra legata de acest semn zodiacal este opalul.

Sunt persoane blande, conservatoare, bune la suflet. Simbolul racului este crabul, iar cum acesta se poate deplasa in lateral, oamenii nascuti sub acest semn zodiacal se pot "misca" in viata in mai multe directii. Nativii in rac se autoprotejeaza si, fiind foarte sensibili, de multe ori se inchid in sine pentru a depasi momentele dificile ce apar in viata lor. Lumea interioara a racilor este putin ciudata si complexa.

Soarele se afla in Rac de pe 21-22 iunie pana pe 22-23 iulie. Nativii cu Soarele in Rac au un instinct de supravietuire puternic, sunt protectori cu cei de care le pasa si cu ei insisi.

Racii pot fi instigati de obiecte care le provoaca amintiri, precum poze, antichitati, suveniruri. Sunt persoane foarte sensibile si usor de ranit, insa exista si nativi care au dezvoltat capacitatea de a-i manipula pe cei din jur pentru a-i determina sa faca ce vor ei. O regula de baza a racilor este sa evite confruntarile directe pe cat de mult posibil.

Nativii in Rac reprezinta una dintre cele mai ospitaliere zodii.

Luna se afla la ea "acasa" sub semnul Racului si este conducatoul general al acestui semn zodiacal. Nativii cu Luna in Rac au un potential mare de a intra in contact cu sentimentele si starile celor din jur.

Racii au reactii defensive si reactioneaza dur atunci cand se simt incoltiti, de aceea ei prefera sa se ocupe de treburi pasnice, chiar casnice. Sunt foarte atenti la cei din jur si ii sensibilizeaza problemele acestora, insa nu si in cazul persoanelor care au incercat sa le faca rau. "Devotamentul" este cuvantul ce ii defineste pe cei aflati sub acest semn zodiacal.

Le place sa se relaxeze in apropiere de apa si adora hobby-urile ce pot fi puse in practica la domiciliu. Cel mai confortabil se vor simti in sanul familiei sau alaturi de prieteni.

Raci celebri: Kris Alen, Meryl Streep, George Michael, Nicole Scherzinger, Liv Tyler, George W Bush, Lil Kim, Gisele Bundchen, Robin Williams, Selena Gomez, Andreea Balan, Angela Similea, Maria Dragomiroiu, Puya, Edward Maya, Oreste Teodorescu, Pepe, Dan Chisu, Vasile Seicaru, Paul Ciuci.

Zodiac realizat de Zaza

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#zodiac rac, #zodiac, #zodii, #astrologie , #zodia rac