Zodiac Leu

Marti, 05 Ianuarie 2010, ora 01:18
67019 citiri
Zodiac Leu
Foto: Ziare.com

Maiestuosul leu este un elememt de foc, a carui piatra reprezentativa este rubinul, iar culorile potrivite acestei zodii sunt portocaliul si auriul, o culoare demna de un rege.

De-a lungul istoriei leul a simbolizat suveranitate, conducere si curaj. Acestia sunt considerati a fi lideri puternici si sunt nobili, lucru care nu este foarte greu de observat.

Soarele se afla in Leu din 21 iulie pana pe 20 august, depinzand de an. Fara dubiu asupra persoanelor cu Soarele in Leu exista un aer regal. Multe persoane cred ca leii sunt orgoliosi, insa acestia se simt importanti, iar acest lucru ia forma unei dorinte de a schimba lumea intr-un fel incat sa o faca un loc mai bun. Sunt motivati de dragostea pentru popor si au planuri mari pentru a face oamenii mai fericiti.

In general, persoanele nascute sub acest semn zodiacal sunt muncitoare, sunt atrase de lucrurile bune in viata si stiu ce drum trebuie sa urmeze pentru a obtine aceste lucruri. Acesti oameni pot trai pe picior mare, in lux, pentru perioade lungi de timp fara sa vrea sa schimbe ceva, cu toate acestea atunci cand merg la munca o fac cu intensitate si determinare.

Cel mai rau lucru pe care il poti face atunci cand ai de-a face cu un leu este sa il acuzi de intentii rele. Acesti oameni nobili si fericiti pot fi raniti si devin tristi cand cei din jur nu le observa intentiile nobile.

Leii sunt loiali si rezista foarte mult in situatii grele pentru o perioada lunga de timp inainte de a renunta sa lupte. Desi la suprafata leii par duri, in interior pot fi mai sensibili decat multe alte persoane din jurul lor. Sunt primii care se autoinvinovatesc cand ceva nu merge bine si vad in orice un esec personal.

Persoanelor cu Luna in Leu le place sa fie in centrul atentiei atunci cand se simt confortabil, insa atunci cand simt ca ceva este in neregula cu ei ar vrea sa se inchida intr-o carapace si sa nu ii bage nimeni in seama.

Aceste persoane adora sa ii faca pe cei din jur sa se amuze si vad partea buna in orice lucru, oricat de rau ar fi acesta. Influenta Lunii asupra acestui semn zodiacal ii face sa simta nevoia sa organizeze totul in jur si sa detina controlul asupra familiei si prietenilor, avand o misiune interioara de a face lucurile sa fie bine.

Acesti lei au nevoie de multa dragoste si ingrijire pentru a "functiona" bine. Atunci cand sunt raniti, cand mandria le este ranita, duc supararea pana intr-un punct dramatic, insa asta se intampla foarte rar in public, preferand ca durerea sa si-o "planga" in interiorul caminului sau. Mai exact, daca ranesti un leu, acesta rar va reactiona pe loc, preferand sa mearga acasa si sa isi verse amarul in singuratate, nelasandu-i pe cei din jur sa ii observe slabiciunile.

Lei celebri: Daniel Radcliffe, Jennifer Lopez, Matt LeBlanc, Sandra Bullock, Arnold Schwarzenger, Madonna, Barack Obama, Ben Affleck, Smiley, Mircea Baniciu, Vlad Mirita, Elena Gheorghe, Liana Stanciu, Cristian Gatu, Monica Davidescu, Horatiu Malaele.

Zodiac realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Preşedintele PSD Sector 1, Petre Florin Manole, a transmis joi, 25 aprilie, că primărița Clotilde Armand are „un drum scurt și previzibil de când a fost prinsă cu mâna-n bugetul local”....
#zodiac leu, #zodiac, #zodii, #astrologie , #zodia leu