Zodiac Fecioara

Marti, 05 Ianuarie 2010, ora 02:24
59262 citiri
Zodiac Fecioara
Foto: Ziare.com

Fecioara este un element de pamant. Piatra reprezentativa a fecioarei este safirul, iar culorile care definesc acest semn zodiacal sunt albastru si bej. Sunt persoane inteligente, utile celor din jur, critice si foarte constiincioase.

Aceste persoane sunt considerate de multe ori timide, putin naive. Fecioara este guvernata de planeta Mercur.

Soarele este in Fecioara de pe 21 august pana pe 20 septembrie. Desi zodia fecioarei a evoluat in timp, exista unele trasaturi care nu s-au schimbat si nu se vor schimba deloc.

Fecioarele nu se simt foarte confortabil in "lumina reflectoarelor", asa ca nu incerca sa ii aduci in centrul atentiei, daca nu esti dispus sa faci fata unei situatii neplacute.

Exista si fecioare obsedate de munca, insa cea mai mare parte a lor prefera munca mai usoara si de multe ori au un sentiment de nemultumire in legatura cu ceea ce fac. Teama de a avea parte de un esec este foarte mare.

Fecioarele sunt atrase de tot ceea ce este natural si sunt foarte curioase. Totusi, exista o dorinta de a ramane pure pana la un anumit nivel. Atunci cand nu se simt bine, sunt foarte critice si nervoase. Unele fecioare sunt atat de speriate de propria dorinta de perfectionism, incat isi spun ca nu le pasa de cum iese lucrul inceput.

Atunci cand Luna influenteaza acest semn zodiacal, fecioarele gasesc securitatea in lucrurile mici din viata, multe bucurandu-se chiar si de plata facturilor.

Atata timp cat sunt apreciate, fecioarele ii vor ajuta pe cei din jur sa aiba o viata buna, pentru ca au parte de o liniste sufleteasca atunci cand se simt utile. Daca cineva are nevoie de ajutor, fecioarele sunt primele care sar sa ajute.

Persoanele aflate sub acest semn zodiacal sunt victimele rutinei si, din cauza influentei Lunii, se panicheaza in momentul in care programul lor zilnic este dat peste cap si sunt obligate sa faca altceva.

Tot Luna influenteaza intr-un anumit mod si viata sentimentala a fecioarelor. Sunt destul de timide in dragoste si foarte usor de intimidat la nivel sexual.

Aceste persoane sunt in general foarte ocupate si fericite cand isi au viata sub control. Viseaza la o existenta simpla si se multumesc de cele mai multe ori cu foarte putin. De asemenea, cei mai multi oameni in zodia fecioarei sunt matinali.

Fecioare celebre: Sean Connery, Thalia, Cameron Diaz, Richard Gere, Gloria Estefan, Pink, Tommy Lee Jones, Sophia Loren, Mirela Stoian, Ioan Gyuri Pascu, Lucian Mandruta, Marius Bodochi.

Zodiac realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#zodiac fecioara, #zodii, #zodiac, #atrologie , #zodia fecioara