Zodiac Berbec

Duminica, 03 Ianuarie 2010, ora 02:51
68344 citiri
Zodiac Berbec
Foto: Ziare.com

Berbecul este un element de foc, a carui culoare reprezentativa este rosul, iar anotimpul in care se simte in largul sau este primavara. Piatra reprezentativa a acestei zodii este diamantul. Berbecul reprezinta fertilitatea masculina, agresiune si curaj, reprezentat de coarnele animalului.

Nativii in Berbec au calitati de lideri si de luptatori. Berbecul este primul semn zodiacal, de aceea nativii din aceasta zodie tind mereu sa inceapa primii orice si sa termine primii.

Soarele se afla sub acest semn zodical de pe 21 martie pana pe 19 aprilie. Nativii cu Soarele in Berbec sunt simpli si directi si asteapta ca cei din jur sa se comporte la fel si problema apare cand nu primesc intotdeauna acelasi lucru.

In general, berbecii sunt plini de energie si adora activitatea fizica, insa punctul slab este faptul ca nu au suficienta rabdare exact atunci cand ar trebui sa se intample acest lucru. Adora sa faca lucruri noi si nu suporta sa stea foarte mult timp in acelasi loc. Cel mai mult se bucura atunci viata lor este intr-o continua schimbare.

Persoanele aflate sub acest semn zodiacal sunt indraznete, ba chiar si cei care la prima vedere par tacuti.

Nu stau foarte mult sa se gandeasca la un lucru, iar daca o fac, nu prea lasa impresia aceasta, facandu-i pe ceilalti sa creada ca sunt superficiali in anumite privinte, desi realitatea este cu totul alta.

Influenta lui Mercur asupra berbecului il face sa nu fie atasat de idei invechite si sa nu se teama de o provocare noua sau de o lupta la nivel mental. Atunci cand sunt pasionati de ceva si doresc sa isi promoveze propriile idei, berbecii se motiveaza si reusesc sa isi puna in aplicare planurile.

Din punct de vedere sentimental, berbecului ii place sa preia controlul si sa spuna in ce directie va evolua relatia sa.

Nativii cu Marte in Berbec sunt de obicei cu un pas inaintea tuturor si stiu parca ceea ce gandesc cei din jur si sunt deranjati de persoanele care incearca sa le spuna ceva pe ocolite, dorind sa li se spuna in fata tot ceea ce este nevoie.

Berbeci celebri: Mariah Carey, Jarah Jessica Parker, Stacy Ferguson "Fergie", Jamie Lee Curtis, Whitney Houston, Adrian Despot, Dat Bittman, Gheorghe Zamfir, Nicu Covaci.

Zodiac realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#zodiac berbec, #zodii, #zodiac, #astrologie , #zodia berbec