Zodiac Balanta

Marti, 05 Ianuarie 2010, ora 04:46
75157 citiri
Zodiac Balanta
Foto: Ziare.com

Balanta este un element de aer, influentat de Venus, reprezentata de diamant si de culoarea verde pastel. Balantele sunt persoane sociabile, rafinate, corecte, simpatice si respectuoase.

O balanta cantareste si masoara si acest lucru il fac si nativii din aceasta zodie. Persoanele aflate sub acest semn zodiacal cauta egalitatea, armonia si echilibrul, fiind un simbol al dreptatii.

Nativii in Balanta sunt considerati sociabili, sufletisti si intelectuali, dornice de cooperare si petrec foarte mult timp pentru a gasi o forma de a spune ceea ce ii nemultumeste fara sa creeze divergente.

Teoretic, balantele sunt iubitoare de pace si, pentru ca se bucura de echilibrul vietii, cauta o cale de mijloc atunci cand ceva nu merge conform planurilor.

"Calea de mijloc" este o expresie ce poate fi asociata cu balantele.

Unele semne zodiacale mai puternice pot considera balantele mai slabe, insa acest aspect tine doar de opiniile fiecaruia. Fara balante, viata nu ar mai fi la fel de corecta.

Ele gandesc prin comparatie. De exemplu, balantele vor spune ca aceasta saptamana nu a fost doar o saptamana buna, ci una mai buna decat cea trecuta, ele fiind mereu in cautarea unui mod mai bun de a trai.

Lumea are nevoie de reguli pentru supravietuire, iar balantele reprezinta aceste legi, fiind foarte civilizate si rafinate.

Atunci cand Luna se afla in Balanta, persoanele acestea simt nevoia de asociere, de parteneriat. Daca nu au pe cineva cu care sa imparta viata se vor simti incomplete, acesta fiind motivul pentru care multe balante se casatoresc la o varsta frageda. Aceste persoane simt nevoia de a avea pe cineva alaturi oriunde, chiar si atunci cand merg pana la magazinul de la colt.

Si barbatii si femeile nascute sub acest semn au un farmec aparte si sunt persoane atragatoare. De asemenea, le place flirtul.

Foarte rar balantele sunt agresive si, de aceea, aceste persoane iti vor castiga inima cu blandete si un rafinament de care nu dau dovada prea multe zodii.

Balantele sunt foarte comunicative, iar diplomatia este o stare naturala pentru ele. Si daca va gandeati ca fecioarele sunt critice si perfectioniste, ar trebui sa petreci mai mult timp cu o persoana cu Mercur in Balanta.

Balante celebre: Catherine Zeta Jones, Will Smith, Michael Douglas, Avril Lavigne, Sting, Eminem, Zac Efron, Radu Naum, Adela Popescu, Inna, Simona Amanar.

Zodiac realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#zodiac balanta, #zodii, #zodiac, #astrologie , #zodia balanta