Top cinci combinatii de zodii care se potrivesc cel mai bine in pat. Zodia cu care vei avea parte de nopti incendiare

Duminica, 14 Martie 2021, ora 05:00
17288 citiri
Top cinci combinatii de zodii care se potrivesc cel mai bine in pat. Zodia cu care vei avea parte de nopti incendiare
Top cinci combinatii de zodii care se potrivesc cel mai bine in pat FOTO Pixabay

Zodia ne influenteaza toate aspectele vietii: comportamentul, personalitatea, atitudinea, iar sexualitatea nu se abate de la regula. Extremele se atrag, iar lucrul acesta se intampla si in alcov. Exista zodii de foc, de apa, de aer, de pamant, ,iar daca gasim combinatia perfecta, partidele de amor vor fi de-a dreptul electrizante.

Top 5 combinatii de zodii care se vor iubi pasional

1. Sagetator + Varsator

Sagetatorii vor face orice ca sa isi satisfaca partenerii in pat, iar varsatorii se lasa indusi in jocurile erotice, fiind foarte deschisi din punct de vedere sexual. Cele doua zodii, una de foc si una de apa, se completeaza perfect, astfel ca vor functiona ca ying si yang in partidele amoroase. Sunt atenti unul la dorintele celuilalt si stiu sa asculte semnele corpului.

Daca sagetatorii sunt dominanti in viata de zi cu zi, in pat prefera sa schimbe rolurile, iar varsatorii profita din plin de asta, devenind foarte autoritari in timpul sexului.

2. Rac + Fecioara

Doua zodii care pun mult accent pe estetica si pe vizual, astfel ca lucrurile vor deveni cu adevarat piperate cu o simpla lenjerie intima cu dantela, cu un halat transparent sau cu o baie cu spuma si lumanari. Cele doua zodii se completeaza foarte bine pe plan intim si sunt mai degraba romantice. Pun accent pe atingeri, pe caldura, pe simtul tactil si isi doresc sa fie mereu una in preajma celeilalte.

Este o combinatie care va avea succes negresit si care poate sa reziste pe termen lung.

3. Leu + Berbec

Cu toate ca ambele sunt zodii puternice, cu o personalitate care poate sa fie adesea intimidanta, se poate spune ca in pat "si-au gasit nasul", ceea ce le place. Vad partidele de sex ca pe o competitie, lucru care le da un avant extraordinar. Amorul se va termina intotdeauna cu nevoia de a fuma tigara dupa, privindu-se admirativ unul pe celalalt. In plus, nu vor putea sa stea mult la distanta, chimia dintre cei doi functionand ca un drog.

4. Scorpion + Capricorn

Scorpionii si capricornii se inteleg atat de bine in pat incat o sa fie rapid gata sa isi ia angajamente pe termen lung unul fata de celalalt. Amandoi pun accent pe imaginatie, iar ideile trasnite, cum ar fi sexul in locurile publice, nu ii sperie, ci vor accepta fara sa stea pe ganduri.

Vor aventura, adrenalina, senzatii puternice, iar acest lucru se transpune si in viata intima. O sa formeze un cuplu neconventional si o sa atraga invidia celor din jur, care vor observa aura care ii inconjoara cand sunt impreuna.

5. Gemeni + Balanta

Doua zodii care se plictisesc repede, dar care vor gasi mereu ceva nou cand ajung impreuna in asternuturi. Miscarile lor se coordoneaza perfect, ca si cum s-ar cunoaste de o viata, desi poate sa fie doar o noapte. Se misca in acelasi ritm, gandesc in acelasi ritm, totul este in perfecta armonie.

Gemenii pot sa devina posesivi in pat, iar balantele abia asteapta sa fie dominate si supuse, dar numai in pat.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Nicușor Dan este susținut la aceste alegeri de Dreapta Unită, formată din USR, FD și PMP. Edilul, care are de dus o luptă dificilă cu Cristian Popescu Piedone, a ieșit la atac, în cadrul...
Ludovic Orban, dezlănțuit: „Nu mi-e frică de voi, securiștilor!". Fostul premier a anunțat prima reformă a alianței FD+USR+PMP
Ludovic Orban, dezlănțuit: „Nu mi-e frică de voi, securiștilor!". Fostul premier a anunțat prima reformă a alianței FD+USR+PMP
Ludovic Orban face mare scandal din opoziție. Fostul premier, fost lider al PNL, se află într-un război continuu după ce Klaus Iohannis l-a trecut pe „linie moartă". Ludovic Orban este...
#horoscop dragoste, #zodii, #sex, #Amor , #horoscop dragoste