Horoscop lunar: octombrie 2013

Luni, 30 Septembrie 2013, ora 08:50
6702 citiri
Horoscop lunar: octombrie 2013
Foto: Ziare.com

Balanta

In aceasta noua luna intentionezi sa faci cateva schimbari in viata ta si incepi cu ceva ce tine de viata sentimentala. Spui direct lucrurilor pe nume, chiar daca esti constient de faptul ca anumite persoane nu vor primi foarte bine aceste cuvinte.

Scorpion

Prima saptamana va fi lipsita de evenimente interesante, insa apoi asteapta-te la ceva mai mult de munca. Cele mai bune zile vor fi 23 si 29. Atunci sunt sanse mari sa castigi ceva. Poate iti surade norocul.

Sagetator

Au ramas cateva lucruri neterminate in septembrie si trebuie sa le finalizezi urgent. Altfel, o sa ai probleme la munca. Ar fi cazul sa iti urmaresti putin interesul. Spre sfarsitul lunii se anunta multe evenimente solicitante.

Capricorn

Dai dovada de multa ambitie si reusesti sa rezolvi multe lucruri in foarte putin timp. Esti foarte practic si spui tot ceea ce trebuie atunci cand este cazul. Te comporti foarte matur si o sa devii un exemplu pentru cei din jur.

Varsator

Luna octombrie vine cu cateva surprize de ordin financiar. Nu te asteptai la asa ceva. Sperai, insa nu indrazneai sa crezi ca o sa fie asa. Din moment ce se intampla acest lucru te poti gandi la urmatorul pas al planului tau.

Pesti

Timpul este in favoarea ta. Simti ca sta in loc, chiar daca faci ceea ce iti place. Nu iti pui prea multe intrebari si iei totul ca atare. Vor fi cateva zile in care o sa stai mai mult timp cu partenerul de viata si o sa ii descoperi o latura noua.

Berbec

Vrei sa faci mai mult timp ceea ce iti face placere, drept pentru care pui la cale o mica escapada cu cei dragi. Cel mai probabil o sa mergeti la munte. Spre sfarsitul lunii vor avea loc cateva schimbari in plan profesional.

Taur

Te axezi pe casa carierei si vrei sa faci ceva ce aveai de gand inca de la inceputul verii, insa nu ai avut timp. Acum s-au intors colegii din concedii si iti permiti sa te apuci de asta. O sa ai parte de o mare satisfactie.

Gemeni

Vor fi cateva incidente in primele zile din cauza ca nu ai facut tot ceea ce trebuia atunci cand te-a rugat cineva. O sa termini cu bine acest lucru, iar data viitoare ar trebui sa faci ceea ce trebuie pentru a nu ajunge intr-o situatie similara. Apoi lucrurile vor reveni la normal si o sa ai parte si de cateva momente deosebite alturi de familie.

Rac

Vesti bune in ceea ce priveste o afacere noua sau un nou proiect pe care vrei sa il incepi. O sa primesti informatii pretioase de la un colaborator cu care nu vorbisei de multa vreme. Fii foarte atent la micile detalii. Acestea vor face diferenta.

Leu

Astepti de cateva luni sa aiba loc ceva in ceea ce priveste viata de familie. Uite ca asteptarea a luat sfarsit. Cele doua saptamani de mijloc vor fi pline de sarcini care mai de care mai solicitante. Abia spre sfarsitul lunii o sa ai cateva zile in care o sa te poti relaxa.

Fecioara

Incepi luna octombrie cu o stare foarte buna de spirit. Esti un model pentru cei din jur si multi vor incerca sa iti copieze exemplul. Datorita acestei atitudini o sa faci o impresie placuta persoanelor pe care o sa le cunosti in aceasta perioada.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#horoscop lunar, #horoscop lunar 2013, #horoscop lunar octombrie , #horoscop lunar