Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Horoscopul saptamanii 22-28 iunie

Marti, 23 Iunie 2020, ora 10:00
31567 citiri
Horoscopul saptamanii 22-28 iunie
Foto: Arhiva Ziare.com

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Soarele rasare si pe strada ta in ceea ce priveste viata sentimentala. Asteptarile sunt aproape de a deveni realitate. Comunicarea este favorizata. Daca esti singur/a, a sosit timpul sa iesi mai mult si sa intalnesti oameni. Fara indoiala, iti seduci interlocutorii, care sunt fascinati de vitalitatea, senzualitatea si farmecul tau devastator. Astrele vegheaza asupra iubirilor tale si sporesc oportunitatile de cucerire.

Joci la loterie? Atat timp cat simti ca norocul este prezent in viata ta, de ce sa nu o faci! Intuitia ta se afla la cote maxime, iar acest lucru iti poate imbunatati situatia financiara pe neasteptat. Vestile bune sunt prezente, asa ca poti conta pe mai mult confort fara sa depui prea multe eforturi.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Bucura-te de tot ce traiesti in aceasta saptamana, pentru ca dragostea pluteste in aer. Astrele sunt de partea ta si te ajuta sa ai parte de momente de vis. Daca esti implicat/a intr-o relatie de lunga durata, reaprinde flacara iubirii cu ajutorul mai multor interactiuni pasionale, intime si romantice.

In ceea ce priveste banii, vei avea parte de o saptamana grozava. Portofelul tau devine din ce in ce mai plin. Acum iti poti permite multe lucruri la care doar visai nu demult. Fie ca este vorba despre cumparaturi sau de iesiri cu prietenii, cert este ca iti poti permite orice fara sa ai in cap doar calcule si restrictii.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Traversezi o perioada frumoasa in ceea ce priveste viata ta sentimentala. Daca esti singur/a, vei avea un interes crescut pentru ceea ce se intampla in jurul tau. Nu este niciodata prea tarziu sa iei initiativa cu privire la persoana pe care o placi. Nu trebuie sa te temi de refuz, pentru ca acesta iti va perfectiona tehnicile de seductie.

Situatia ta financiara este una extrem de buna. Conturile tale sunt intr-o continua crestere si te poti bucura de numeroase momente de rasfat. Nu iti va lua prea mult sa realizezi ca aceasta saptamana este saptamana dorintelor implinite. Cumparaturile, mesele in oras, nu vei refuza nimic! Astrele te sfatuiesc sa iei in considerare investitiile.

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Esti o persoana deosebit de sarmanta, iar acest lucru iti va aduce numai lucruri bune pe plan amoros in aceasta saptamana. Poti face o declaratie de dragoste, norocul este de partea ta, profita de el si urmeaza-ti calea! Daca esti implica/a intr-o relatie serioasa, poti ajunge la un acord cu partenerul de viata. Esti mai deschis/a spre dialog si mai dispus/a de compromis.

Banii sunt in centrul preocuparilor tale si vei aloca mare parte din energia ta pentru a da o directie mai buna situatiei tale financiare. Astrele iti incurajeaza initiativa de a nu inceta niciodata sa lupti pentru a-ti creste veniturile si iti aduc noi oportunitati de avansare si schimbare profesionala.

Leu (22 iulie - 22 august)

Saptamana aceasta vei avea numeroase oportunitati de a-ti condimenta viata sentimentala. Trebuie doar sa alegi pe cine vrei sa cuceresti. Daca esti implicat/a intr-o relatie de lunga durata, profita de conjunctura penru a reaprinde flacara iubirii si de a intari legatura cu juraminte de iubire si momente romantice. Fara indoiala traversezi o perioada buna.

Saptamana aceasta vei reusi sa iti pui mai mult in valoare abilitatile profesionale. Stapanesti situatia si tot ce atingi se transforma in aur. Afacerile si investitiile de orice fel sunt favorizate. Banii vin si este un moment bun pentru a-i fructifica. Esti pe drumul cel bun si la doar cativa pasi de stabilitatea financiara pe care ti-o doresti.

Fecioara (23 august - 22 septembrie)

Dragostea nu e ceva de care sa te bucuri in aceasta saptamana, iar singuratatea este destul de grea. Cu siguranta de vina este faptul ca esti un pic prea exigent/a cu tine si cu cei din jurul tau. Exista un decalaj intre ceea ce iti doresti si ceea ce se intampla. Pentru a evita stresul, schimba-ti modul de gandire si actiune. Indrazneste sa iti confrunti temerile!

Atmosfera este deprimanta in aceasta saptamana in ceea ce priveste banii. Nu stai prea bine la acest capitol, drept urmare te-ai vazut nevoit/a sa strangi cureaua. Indrazneste sa iti faci unele mofturi in aceste zile, chiar daca starea de bine va fi de scurta durata. Desi nu se anunta vesti bune, putin rasfat iti va readuce zambetul pe fata.

Citeste horoscopul saptamanal pentru restul zodiilor aici.

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop saptamanal, #astre, #dragoste, #bani, #noroc, #fericire , #Horoscop 2020