Horoscopul saptamanii 9-15 noiembrie. Planurile fecioarei incep sa prinda contur

Marti, 10 Noiembrie 2020, ora 09:00
37284 citiri
Horoscopul saptamanii 9-15 noiembrie. Planurile fecioarei incep sa prinda contur
Foto: Arhiva Ziare.com

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Astrele te vor ajuta in aceasta saptamana sa primesti raspunsurile pe care le astepti. Influentele lor benefice te invita sa comunici deschis cu partenerul/a de viata si sa favorizezi dialogul. Sa spuneti amandoi ceea ce simtiti va va ajuta relatia prin ameliorarea tensiunilor si prin reconectarea unul la celalalt. Reusesti sa iti intelegi perechea mai bine si sa aveti o comunicare sanatoasa si productiva.

Saptamana aceasta vei fi destul de fericit/a si asta doar datorita contului tau bancar. In cele din urma obtii ceea ce iti doresti. Savureaza situatia actuala, insa fa-o cu prudenta si moderatie. In caz contrar, toate eforturile depuse pana acum se vor duce pe apa sambetei. Accepta si adopta din acest moment un nou stil de viata, in care gestionarea banilor sa fie primordiala. Astfel, poti evita stresul unui portofel gol!

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Saptamana aceasta este despre comunicare. Cu cat vorbesti mai mult si mai deschis cu partenerul/a de viata, cu atat linistea si armonia va dainui in caminul tau. Orice problema ati intampina, veti gasi rezolvare doar discutand sincer unul cu celalalt. Daca esti singur/a, apar oportunitati noi de cucerire.

Saptamana aceasta se restabileste echilibrul financiar. Banii pe care ii vei obtine acum sunt indeajuns ca sa iti aduca pacea binemeritata. Relatiile pe care le ai te ajuta sa evoluezi. La locul de munca predomina armonia, esti generos/oasa cu timpul si cu experienta ta si vei fi rasplatit/a.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Vei avea parte de provocari in aceasta saptamana. Iti poti confrunta partenerul/a de viata pentru a scapa de indoieli. Cu toate acestea, evita aducerea in discutie a subiectelor prea sensibile. Analizeaza cu atentie ceea ce iti poate oferi jumatatea ta!

Daca ai in plan sa faci unele cumparaturi mai serioase, in aceasta saptamana este momentul ideal. Conturile tale bancare sunt in crestere, fie ca ai reusit sa economisesti, fie un flux neasteptat de bani iti permite sa te rasfeti si sa ii rasfeti si pe cei dragi. Nu e nevoie sa iti mai impui limite.

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Preiei initiativa in iubire si ai toate sansele sa iti indeplinesti aspiratiile. Esti pe drumul cel bun, asadar continua tot asa! Nu trebuie sa mai stai cu capul plecat, ci sa infrunti realitatea cu curaj si indrazneala. Daca esti singur/a, scopul tau este sa gasesti pe cineva exact asa cum iti doresti. Si nu te vei lasa pana nu iti atingi telul.

Daca ai crezut intotdeauna in steaua ta norocoasa, atunci nu e nevoie sa cauti mai departe dupa ea. E chiar deasupra ta si are grija de situatia ta financiara. Saptamana aceasta te asteapta castiguri mari din diferite surse. Vei fi coplesit/a de atatea beneficii pe care le vei primi.

Leu (22 iulie - 22 august)

Sectorul sentimental iti creeaza probleme si nu te lasa sa te relaxezi. Este posibil ca sentimentele tale sa nu fie in ton cu cele ale partenerului/ei de viata sau ale persoanei pe care o placi, facandu-te sa te simti foarte inconfortabil. Te simti neglijat/a si frustrat/a. Drept urmare, scapa de acele relatii care te tin captiv/a in nefericire.

Saptamana aceasta iti va fi greu sa revizuiesti toate dorintele tale materiale, dar este necesar, poate chiar urgent sa faci acest lucru. Indiferent daca exagerezi cu cumparaturile sau nu, trebuie sa iti reechilibrezi sectorul financiar, care se afla intr-o pozitie dificila in acest moment. Rezuma-te la cheltuielile esentiale si refuza-le pe cele care care nu sunt importante. De asemenea, uita de cadourile pentru cei din jur, chiar nu sunt prioritare!

Fecioara (23 august - 22 septembrie)

Daca esti singur/a, prioritatea ta este sa ii acorzi mai multa atentie persoanei pe care o placi. Acest lucru te poate aduce tot mai aproape de relatia mult dorita. Daca esti implicat/a intr-o relatie serioasa si de lunga durata, va exista mai multa intelegere si comunicare intre tine si persoana iubita.

Proiectele tale pot prinde contur in aceasta saptamana, atat timp cat situatia ta financiara este una stabila. Fa tot posibilul sa o mentii asa, evitand cheltuielile impulsive si mofturile. Relatiile pe care le ai iti pot scoate in fata oportunitati grozave, cum ar fi activitati unice, munca mai putin stresanta si suficienti bani.

Citeste continuarea pe Eva.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
#horoscop, #zilnic, #astre, #dragoste, #iubire, #bani, #noroc , #Horoscop 2020