Horoscopul saptamanii 9-15 martie 2020

Luni, 09 Martie 2020, ora 08:47
26359 citiri
Horoscopul saptamanii 9-15 martie 2020

Pesti

Socialiazarea este activitatea de baza din aceasta saptamana. Sunt sanse sa rediscuti termenii unei colaborari, sa te orientezi spre alte contracte sau pur si simplu sa te angrenezi in activitati comune cu partenerul de viata. Sunt posibile discutii aprinse, dar pana la urma lucrurile se vor rezolva favorabil.

Apar cheltuieli destul de mari, fie pe taxe, facturi, servicii, fie din cauza mostenirilor sau partajelor. Rezerva momente si pentru odihna, deoarece organismul este destul de solicitat.

Finalul saptamanii iti aduce rolul principal intr-o reuniune oficiala.

Berbec

Ai multe de facut la serviciu, de aceea, ar fi bine sa-ti stabilesti un plan de actiune si sa-l urmezi indeaproape. Cum sanatatea este foarte vulnerabila, ar fi bine sa apelezi la colegii de incredere, pentru a te sprijini.

Exista conflicte in culisele profesionale ce trebuie luate in seama. Pozitia ta in cadrul unui colectiv de lucru este usor de subminat, asa ca aduna-ti fortele si indeplinesti-ti responsabilitatile corect si la timp.

Relatiile cu partenerul de viata si colaboratorii se vor evidentia miercuri si joi, insa depinde doar de tine sa gestionezi lucrurile cu brio.

Taur

Prima parte a saptamanii iti aduce alaturi copiii, persoana iubita, in general prietenii dragi si de incredere. Cu toate ca aparent este armonie si antren in relatiile sentimentale, in umbra exista interese meschine din partea multora. Fii prudent si evita sa ai incredere in vorbele dulci si gesturile afectuoase, indiferent din partea cui vin.

Acorda atentie sporita ambiantei de la locul de munca. Unii colegi ticluiesc obstacole serioase in calea ascensiunii tale sociale.

Partenerul de viata te solicita mult, astfel ca ar fi bine sa stabilesti niste reguli si niste limite clare.

Gemeni

Prima parte a saptamanii este favorabila desfasurarii treburilor gospodaresti si relationarii cu membrii familiei. Aparent totul este in regula in segmentul domestic, dar conflictele mocnesc in umbra. Fii alaturi de cei dragi si cauta sa-i intelegi pe fiecare. Cumva se simte in aer, ca lucrurile nu mai merg ca inainte.

Schimbarea este greu de produs, mai ales ca esti deja foarte obisnuit cu situatia familiala actuala. Totusi, fii pregatit pentru orice! Este nevoie sa acorzi timp si atentie copiilor sau persoanei iubite. Ai incredere ca te vei descurca foarte bine cu toata lumea.

Rac

O saptamana cu multe intalniri, dialoguri si calatorii pe distante scurte. Probabil ca trebuie sa rezolvi acte, documente, sarcini profesionale in locatii diferite si astfel sa te plimbi destul de mult.

Intervin si treburile gospodaresti sau rezolvarea unor situatii ale membrilor familiei. Discutii aprinse de la bani si bunuri patrimoniale. Se contureaza implicatii financiare mari in tot ce tine de casa si familie.

A doua parte a saptamanii iti aduce alaturi persoanele dragi si oportunitatea de a te ocupa de un hobby.

Leu

Este vorba despre bani in primele doua zile ale saptamanii. Sunt sanse sa-ti creasca veniturile din activitatea profesionala desfasurata la un loc de munca. Dar, in paralel, apar cheltuieli pe nevoi personale. Si cei dragi iti vor da tarcoale, pentru a le indeplini niscai mofturi. Prudenta si discernamant, pentru ca sunt posibile pierderi, furturi sau cheltuieli nefolositoare.

In zilele de miercuri si joi vei fi inconjurat de multa lume, in mod special de neamuri si prieteni apropiati. Dialoguri aprinse pe temele cotidiene de larg interes. Ocupa-te si de treburile gospodaresti!

Fecioara

Incepi saptamana in forta, plin de energie si hotarat sa schimbi multe in viata ta. Ar fi bine sa te gandesti la prioritati. Este timpul sa te ocupi mai mult de nevoile tale personale si mai putin de ale altora.

Relatiile cu ceilalti, mai ales relatia cu partenerul de viata, colaboratorii, asociatii, sunt contradictorii. Sunt posibile neplaceri de la si prin aceste persoane, de aceea, fii prudent. Unele relatii se vor finaliza, iar unele colaborari isi modifica rapid termenii si conditiile de desfasurare.

Revin in atentie cheltuileile comune cu altii, insa vei reusi sa te descurci cu brio.

Balanta

Saptamana te predispune la a te gandi mai mult la tine si la planurile tale de viitor. Ai nevoie de liniste, meditatii in locuri sfinte, plimbari usoare in aer liber si mult somn.

Prioritatile momentului sunt locul de munca si sanatatea. Exista niscai neplaceri in ambele directii, dar ai incredere si rabdare ca vor veni vremuri bune. Deocamdata este bine sa te relaxezi si sa-ti indeplinesti sarcinile cotidiene cat poti tu de bine.

A doua parte a saptamanii aduce cheltuieli, dar iti cresc si veniturile. Evita extravagantele si exagerarile de orice fel!

Scorpion

In prima parte a saptamanii se evidentiaza relatiile cu prietenii. Dialogurile cu unele persoane din viata ta iti vor lamuri multe si marunte, mai ales, in ceea ce priveste cariera ta profesionala si imaginea publica. Tine cont de cele aflate si depune eforturi serioase pentru a-ti imbunatati viata.

Vor interveni momente de relaxare si disconfort sufletesc. Le vei putea depasi cu bine daca iti vei organiza treburile.

Sunt posibile neplaceri legate de sistemul renal, coloana sau legate de segmentele capului. In a doua parte a saptamanii te vei simti excelent.

Sagetator

O saptamana interesanta, cu multe evenimente, mai ales in sfera socio-profesionala. Se contureaza dialoguri cu sefi, cu autoritati si reuniuni oficiale deosebite. Este nevoie sa pui la punct documente, acte, contracte vechi care isi asteapta randul demult, iar acum a sosit termenul limita. Fii prudent si concentreaza-te pe ceea ce ai de facut!

Totul are importanta si trebuie rezolvat corespunzator la momentul potrivit. Vor aparea in preajma ta oameni care te vor sfaturi de bine. Ia aminte la cele aflate! Odihneste-te si ai incredere ca totul va fi bine.

Capricorn

Esti animat de ganduri marete la inceputul saptamanii, dornic de a te pierde in calatorii incepartate si de a-ti eleva sufletul cu lecturi deosebite. Cum treburile cotidiene nu te slabesc o clipa, vei fi nevoit sa revii in acum si aici. Totusi, sunt sanse sa te ocupi de organizarea unei calatorii de agrement, pentru studii sau pentru a lucra in alte tari.

La serviciu esti in vizorul sefilor, iar colegii iti lasa numai tie rolurile principale. Prudenta, rabdare si incredere ca te vei descurca foarte bine. A doua parte a saptamanii iti aduce prieteni si odihna.

Varsator

Saptamana debuteaza cu aspecte financiare. Este vorba despre achitarea facturilor, taxelor sau amenzilor, dupa caz. Prin intermediul colaborarilor sau din cauza partenerului de viata este posibil sa platesti daune serioase.

Cei dragi vor veni in preajma ta cu multa afectiune, pentru a le oferi bani sau bunuri valoroase. Prudenta si nu te lasa ademenit de vorbele si gesturile mieroase!

Pe de alta parte, vei avea timp si oportunitati de a te ocupa de organizarea unei calatorii, de a studia, de a viziona filme, piese de teatru celebre sau de a filozofa cu oameni eruditi.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#horoscop saptamanal, #horoscop martie, #horoscop 2020 , #Horoscop 2020