Horoscopul saptamanii 7-13 iunie. Berbecul trebuie sa dea dovada de mai mult curaj

Joi, 10 Iunie 2021, ora 08:00
10330 citiri
Horoscopul saptamanii 7-13 iunie. Berbecul trebuie sa dea dovada de mai mult curaj
Horoscop saptamanal FOTO Arhiva Ziare.com

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Spatiul tau personal nu va fi invadat de nimeni decat daca iti doresti acest lucru, asa ca nu te mai gandi cu frica la asta. Deschide gura pentru a scoate cuvintele pe care ti le reprimi. A spune cuiva ca il iubesti nu iti va rapi intimitatea. Totul va fi bine in cele din urma.

Nu vei fi mai putin independent/a sau mai putin competent/a daca ceri ajutor si sfaturi de la cei pe care ii consideri cei mai apropiati si cei mai de incredere prieteni sau colegi. Acest lucru se aplica in special in sfera profesionala. Acum mai mult decat oricand ai nevoie de suport pentru a-ti imbunatati situatia financiara.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Esti o persoana puternica si ai multa incredere in tine, de aceea opiniile celor din jur de obicei nu te afecteaza prea mult. Cu toate acestea, nu esti de fier si unele cuvinte te-ar putea rascoli si rani. Cand te confrunti cu aceasta situatie, aminteste-ti cine esti. Si pentru ca de obicei devii foarte rece atunci cand te supara cineva foarte rau, cel mai bun lucru pe care il poti face este sa te asiguri ca nu iti versti nervii pe persoana nepotrivita. De regula, cel/cea care iti suporta iesirile este chiar jumatatea ta. Nu este corect!

Situatia ta financiara este la limita. Te descurci cu cheltuielile si iti achiti toate obligatiile, insa nu reusesti sa pui nimic deoparte sau sa-ti faci vreun moft. Daca nu mai suporti situatia, nu trebuie sa stai cu mainile in san. Astrele favorizeaza schimbarile, asa ca poti incepe cautarea unui nou loc de munca sau sa iti iei un al doilea job.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

A sosit timpul sa dai drumul poverilor tale. Deschide-ti inima asa cum ti-ai planuit in ultima vreme si nu te teme. Esti mai puternic/a si mai fericit/a atunci cand te accepti asa cum esti. Toate problemele amoroase se vor rezolva daca iei masuri in acest sens si daca o faci din inima. Nu iti fie frica de tine insati/insuti sau de dorintele tale.

Banii nu iti vor crea probleme in aceasta saptamana, insa astrele te sfatuiesc sa faci ceva economii. Cat de putin, dar sa faci. Se poate ca in viitorul apropiat sa apara ceva imprevizibil si nu iti permiti sa te gaseasca nepregatit/a. Mai mult, cei din jurul tau sunt dispusi sa ti se alature si sa contribuie la pusculita.

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Nu iti ignora din nou intuitia, aminteste-ti ca este cea mai buna resursa a ta, in special cand vine vorba de dragoste. Daca esti singur/a, bazeaza-te pe prima impresie pe care ti-o face o persoana pe care o vei cunoaste in aceste zile. Daca esti implicat/a intr-o relatie si ai banuieli ca jumatatea ta iti ascunde ceva, atunci probabil asa se si intampla.

Este timpul sa te faci remarcat/a fara sa te opresti sa te gandesti la ce spun ceilalti. Este timpul ca sensibilitatea ta sa nu fie luata ca sinonim pentru slabiciune sau pentru a fi invizibil. Conecteaza-te cu latura ta artistica si spirituala si, daca este necesar, scoate-ti ghearele in mediul profesional. Castigarea luptei cu un coleg iti poate aduce bani frumosi in cont.

Leu (22 iulie - 22 august)

Chiar daca nu iti este deloc greu sa te decizi atunci cand vine vorba de ceva important si critic, este timpul sa-ti reduci putin din intensitate si sa te gandesti cu atentie la optiuni. Nu respinge atat de repede ideile oamenilor care te iubesc. Analizeaza putin mai mult si nu uita ca forta ta interioara va fi intotdeauna o caracteristica unica a ta. Asadar, nu trebuie sa te temi! Vei avea niste poticniri, dar in cele din urma, vei lua cea mai buna decizie. Cand vine vorba de dragoste, mingea e la tine!

Nu iti irosi banii pe obiecte luxoase sau mofturi. Saptamana aceasta trebuie sa te rezumi doar la strictul necesar, deoarece se anunta o perioada putin mai grea din punct de vedere financiar. Rezervele vor fi foarte utile. O persoana foarte apropiata tie va avea nevoie de ajutorul tau in viitorul apropiat. Nu o poti refuza, insa trebuie sa ai si resursele necesare pentru a-i oferi suport.

Fecioara (23 august - 22 septembrie)

Rabdarea ta va fi testata si de aceea este atat de important sa petreci putin timp in meditatie. Atat cat iti permite programul. Este timpul sa iei mai multa legatura cu eu-ul tau interior. In acest fel, atunci cand persoanele pe care le consideri inconsistente in expresiile pe care le folosesc se apropie de tine, vei avea instrumentele necesare pentru a nu te indeparta atat de repede, fara a lua in considerare o a doua sansa. Admiratorii/oarele au nevoie de aceasta sansa, la fel cum uneori si tu ai nevoie de ea.

Conform previziunilor astrale, saptamana aceasta va fi plina de oportunitati profesionale si financiare. Cu toate acestea, se impune rabdare si o analiza atenta inainte de luarea oricarei decizii. Un sfat primit de la o persoana cu care nu te intelegi prea bine se va dovedi a fi chiar benefic pentru stabilitatea economiei tale.

Citeste continuarea pe Eva.ro

Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
Mihai Tatulici (75 ani), unul dintre cei mai influenți oameni de televiziune după 1990, s-a retras definitiv acum 11 ani. El a refuzat să revină, în ciuda propunerilor pe care le-a avut,...
#horoscop saptamanal, #dragoste, #bani, #noroc , #horoscop zilnic