Horoscopul saptamanii 7-13 decembrie. Gemenii trebuie sa isi recunoasca adevaratele sentimente

Joi, 10 Decembrie 2020, ora 08:00
16750 citiri
Horoscopul saptamanii 7-13 decembrie. Gemenii trebuie sa isi recunoasca adevaratele sentimente
Foto: Arhiva Ziare.com

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Uneori ar trebui sa-ti permiti sa te simti liber/a si sa indraznesti sa incerci ceva nou. Indrazneala, aceasta este mantra pe care trebuie sa o exersezi de-a lungul acestei saptamani. Din fericire, exista persoane care te vor ajuta sa spargi gheata. Conecteaza-te cu oameni noi si fugi de mediile si relatiile cu care nu mai esti pe aceeasi frecventa.

Pe plan amoros, este timpul sa clarifici lucrurile. Decizi sa iei taurul de coarne si sa rezolvi problemele care te deranjeaza de ceva vreme. Ceea ce va trebui sa faci in aceasta saptamana este sa ingropi trecutul si sa pui bazele unei noi etape a vietii tale sentimentale. Nimic nu poate fi mai romantic decat o noua relatie sarbatorita la lumina lumanarilor.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Saptamana aceasta iti poti recupera stima de sine. Vei intra in contact cu numeroase persoane care te vor face sa te simti bine. De asemenea, vei simti o nevoie mai mare de a te rasfata, de a-ti oferi o sedinta de masaj sau de a te bucura de ritualurile de infrumusetare uitate sau amanate in confortul casei tale. Vei avea parte de momente cu prietenii, in care puteti discuta, schimba sfaturi sau savura o bautura delicioasa. Cu unii dintre ei poti lamuri unele chestuiuni mai delicate.

Daca pana acum ai reusit sa-ti optimizezi puterea incredibila de seductie prin actiuni specifice, cum ar fi o dieta, o schimbare de look sau sesiuni de masaj relaxante, saptamana aceasta s-ar putea, in sfarsit, sa te simti multumit/a de tine insuti. Mai mult decat atat, iti place imaginea pe care o vezi reflectata in ochii numerosilor tai admiratori. In mod cert, dragostea pluteste in aer. Ai parte de intalniri frumoase, bucura-te de ele. Pune energiile proaste, indoilile si nelinistile in dulap, acum ar trebui sa acorzi prioritate absoluta placerii si imprevizibilului.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Vechiul mod de gandire, credintele, gandurile si conceptiile tale trebuie sa cada rand pe rand si sa faca loc noului. Senzatia este ca ai nevoie sa-ti relaxezi mintea, sa recapeti controlul, deoarece tot stresul se duce direct la corp. Posibilitatea vindecarii vine prin schimbari de atitudine. In ceea ce priveste banii, ofera-ti putin rasfat, din cand in cand iti poti permite ce e mai bun.

Este timpul sa faci lumina asupra adevaratelor tale sentimente. Una este sa-ti doresti sa pastrezi echilibrul in cuplu si cu totul alta sa-ti ascunzi durerile si indoielile facand un sacrificiu personal incredibil. Nu bate in retragere, ci deschide-te in fata numeroaselor posibilitati de a te reinventa. In aceasta saptamana ar trebui sa vorbesti cu partenerul tau despre ceea ce iti doresti cu adevarat.

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Postura ta vitala pe tot parcursul acestei saptamani va fi sa-ti indrepti capul spre stele si sa-ti tii picioarele pe pamant. Un puternic sentiment de libertate traiesti in tine, dar cerintele vietii te imping sa reconsideri dreptatea in aceasta lume cruda. De-a lungul acestei saptamani, o alegere importanta pentru viitorul tau poate sa se contureze la orizont. Va fi vorba despre ceva la fel de important pe cat poate fi viata ta privata. Aceasta nevoie de stabilitate pe care o respingi deseori, se manifesta fara care tu sa-ti dai seama si te ingrijoreaza. Gandeste-te ca poate adevarata ta frica este faptul ca lucrurile se schimba, poate ca dorintele tale cele mai profunde sunt implinite.

Aceasta saptamana te trezeste si te umple de energie, astfel incat esti gata de noi capitole. Vei reusi sa spui in cuvinte ceea ce ai tinut ascuns pana acum din cauza timiditatii si nesigurantelor. Daca esti inca putin temator/oare si nu te simti pregatit/a sa iesi din zona de confort, nu conteaza. Lucrurile vin la tine si va trebui sa le deschizi usa. Este timpul sa incepi sa fii mai autentic/a si mai sincer/a cu tine si cu cei apropiati. Nu mai spune DA atunci cand in sufletul tau sta ascuns cel mai ferm NU.

Leu (22 iulie - 22 august)

Saptamana aceasta ar putea fi marcata de tensiune. Ai putea chiar sa te confrunti cu o opozitie puternica. Daca nu esti atent/a, s-ar putea sa pierzi. Daca dai de cineva care cauta razboi, schimba drumul. Nimeni nu stie cat de departe te-ar putea duce un conflict care ar putea izbucni in aceste zile. Deci, multa prudenta!

Vei fi suficient de puternic/a incat sa faci acele schimbari pe care ti le doresti si pe care le-ai tot amanat. Viata ta sentimentala are nevoie de un suflu de aer proaspat. Actioneaza in mod diferit si vei evolua in ceea ce priveste dragostea. Ia decizii cu inima si iesi din zona care iti ofera doar singuranta si nu si placere.

Fecioara (23 august - 22 septembrie)

Saptamana aceasta vei fi mai activ/a, mai impulsiva si mai creativa. Se pare ca mintea nu poate fi controlata, iar nervii tai joaca un rol extrem de important. Nu ramane blocat/a pe nicio idee sau gand, incearca sa fii flexibil/a si sa accepti ca lucrurile nu sunt intotdeauna asa cum iti doresti. Munca este favorizata atat timp cat este directionata catre un obiectiv precis.

Saptamana aceasta sta sub semnul tandretei si intelegerii. E posibil sa nu iti gasesti cuvintele potrivite pentru a descrie tot ceea ce traiesti. Se intampla ceva, o schimbare sau o intalnire incarcata de emotie. Doar ascultandu-ti inima iti vei da seama despre ce este vorba. De asemenea, ar trebui sa-ti urmezi intuitia si sa nu iti pui la indoiala nicio clipa partenerul/a de viata. Problemele din cuplu vor disparea, iar acest lucru iti va permite sa-ti reconstruiesti o relatie care poate a devenit putin fragila. Vei fi mai dispus/a sa faci compromisuri pentru persoana iubita.

Citeste continuarea pe Eva.ro

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#zodii, #dragoste, #bani, #noroc , #Horoscop 2020