Horoscopul saptamanii 6-12 iulie

Sambata, 04 Iulie 2020, ora 08:00
12574 citiri
Horoscopul saptamanii 6-12 iulie
Foto: Arhiva Ziare.com

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Spontaneitatea ta se reintoarce si te duce spre cele mai arzatoare placeri. Setea ta de viata revine intens in viata ta sentimentala. Pentru multi nativi, un nou inceput va avea loc la sfarsitul acestei saptamani. Indiferent de situatia ta actuala, vei experimenta o intensificare a sentimentelor, mai ales daca primesti afectiune. Nu te implica in relatii noi pana nu analizezi foarte bine consecintele.

Saptamana aceasta ai ocazia de a-ti evidentia abilitatile si de a-ti exprima ideile cu o mai mare usurinta decat de obicei. Toate acestea te vir ajuta sa obtii o stabilitate financiara adevarata. Imprevizibilul iti va dezvalui creativitatea. Studiul si reflectia iti vor aduce noroc material.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Vei fi nevoit/a sa iei unele decizii in aceasta saptamana in ceea ce priveste situatia ta amoroasa. Te vei confrunta cu situatii care necesita o afirmare mai clara a valorilor, sperantelor si dorintelor tale. Anturajul tau va trebui sa iti accepte alegerile. Este de asteptat o crestere a libidoului si a dorintei tale pentru placere. Momentele de pasiune vor fi un excelent antidot pentru a te vindeca de trecut.

Vei fi inspirat/a in viata ta profesionala in aceasta saptamana. Daca lucrezi in echipa, nu vei intampina probleme in a gasi punctele slabe care va trag in jos pe tine si pe colegii tai. Inteligenta ta te duce departe si reusesti cu brio sa treci peste obstacolele puse special pentru a te face sa incetinesti ritmul. Esti tot mai aproape de un succes financiar rasunator.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Sentimentul de control si seninatate prezent in aceste zile te impinge catre mai multe initiative in viata ta amoroasa. Vei avea parte de zile remarcabile, in care nimic nu va fi nesimnificativ. Modul tau de gandire se extinde, astfel incat sa-ti intelegi mai bine partenerul. Vrei sa scapi de rutina si vei face tot ce tine de tine in acest sens.

In ceea ce priveste banii, astrele te protejeaza in aceasta saptamana. Vei reusi sa iti acoperi cheltuielile de baza fara probleme. Pragmatismul tau a revenit si vei stii mult mai bine cum sa reactionezi in fata tentatiilor de cumparaturi care abunda in jurul tau. Tot ceea ce are legatura cu investitiile va avea succes.

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Iti va fi greu sa te mentii cu picioarele pe pamant in anumite situatii pe care le vei trai in aceasta saptamana in ceea ce priveste dragostea. Daca esti singur/a, este posibil sa nu stii clar ce angajament iti iei. Vei avea mai multe optiuni in fata. Daca esti implicat/a intr-o relatie serioasa, vei fi nevoit/a sa treci prin momente de dezgustare totala.

Situatia ta financiara va fi favorizata in aceasta saptamana. Fie ca primesti raspunsuri rapide la cereri administrative sau legale, oficiale sau ca parte a unei strategii de dezvoltare a afacerilor, norocul va fi de partea ta. Stai bine la capitolul comunicare si vei reusi sa iti convingi interlocutorii fara probleme. Cu toate acestea, ai tendinta de a fi usor impusiv/a, fii atent/a!

Leu (22 iulie - 22 august)

Ai grija sa nu-ti distrugi relatia din cauza unor capricii. Impulsivitatea ta, probabil cauzata de o intalnire neasteptata, ar putea sa iti creeze probleme. Gandeste-te bine inainte de a inlocui ceea ce ai cu altceva. Vei avea putine momente in care sa te plictisesti sau sa te simti singur/a. Daca esti disponibil/a emotional, o serie de intalniri te duc tot mai aproape de indeplinirea viselor.

Inceputul saptamanii promite sa fie relativ neutru din punct de vedere financiar, lasandu-ti libertatea de a-ti reconsidera bugetul in mod obiectiv. Fa un pas inapoi asupra obiectivelor tale financiare si reechilibreaza-ti asteptarile. Weekendul va fi promitator in ceea ce priveste discutiile si negocierile.

Fecioara(23 august - 22 septembrie)

Atmosfera acestei saptamani este plina de optimism in ceea ce priveste viata ta amoroasa. Tot ce trebuie sa faci acum este sa dai drumul fraielor modestiei tale, ceea ce nu va fi deloc usor. Momentele de dezacord care vor exista te vor ajuta sa iti schimbi modul de gandire. Asteapta-te la sentimente intense in care atractia fizica va fi pe deplin prezenta.

Vei avea o perspectiva mai profunda asupra situatiei tale financiare, ceea ce te va determina sa reduci din cheltuieli. Astrele iti aduc mai multa intelepciune, motiv pentru care vei face fata ispitelor. Investitiile sunt favorabile, in special in strainatate sau daca sunt legate de comertul exterior.

Citeste continuarea pe Eva.ro

Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Ești cam...
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
#horoscop saptamanal, #astre, #bani, #dragoste, #noroc , #Horoscop 2020