Horoscopul saptamanii 5-11 octombrie

Sambata, 03 Octombrie 2020, ora 09:00
14296 citiri
Horoscopul saptamanii 5-11 octombrie
Foto: Arhiva Ziare.com

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

In ceea ce priveste dragostea, trebuie sa fii constient/a de faptul ca tacerea nu inseamna absenta, ci o comunicare de calitate. Spune-i mai putine persoanei iubite, dar comunica mai profund. De asemenea, incearca in aceasta saptamana sa aveti mai multe activitati impreuna, pentru a reusi sa va conectati unul cu celalalt. Lasa-te purtat/a de sentimentele tale!

Cu rabdare si moderatie vei reusi sa iti realizezi proiectele profesionale. Odata cu acestea, vor veni si banii. Saptamana aceasta este numai buna pentru planuri indraznete care iti pot schimba radical viata si te vor umple de speranta in viitor. Schimbarile sunt dificile, cu atat mai mult daca esti multumit/a cu ceea ce ai in prezent, insa asa nu vei reusi niciodata sa evoluezi.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Emani sensibilitate, dorinta si bunavointa, asadar vei castiga popularitate in aceasta saptamana. Aceste zile vor fi vesele, pline de optimism, initiativa si prietenie. Esti dispus/a sa te conectezi cu persoana iubita si cu persoanele care te intereseaza. Asculti ceea ce are partenerul/a de spus si dezvalui si tu la randul tau ceea ce simti cu multa forta de convingere.

Eforturile tale dau roade. Veniturile tale sunt in crestere. Intri intr-o faza a vietii tale care anunta sfarsitul lipsurilor si sacrificiilor. In sfarsit, poti respira. Poti cumpara ceea ce iti doresti fara sa te intrebi daca iti ajung banii. Desi acum te simti confortabil, acesta nu este un motiv pentru a repeta aceleasi greseli din trecut. Stapaneste-ti generozitatea!

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Saptamana aceasta vei reusi sa iti calmezi temerile irationale si gasesti cuvintele potrivite pentru a clarifica o situatie sau pentru a apara un punct de vedere. Minte ta obosita revine la calm. Fiind mai zen, comunicarea cu persoana iubita va fi mai simpla si mai constructiva.

Saptamana aceasta nu vei mai fi nevoit/a sa renunti la unele lucruri pe care ti le doresti, le poti avea pe toate. Situatia ta financiara este infloritoare. Acum iti poti schimba locul de munca daca doresti, sa iti extinzi casa sau sa iti infiintezi o afacere. Totul devine posibil! Banii iti sporesc creativitatea, curajul si energia. Indeplineste-ti visurile!

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Saptamana aceasta trezeste in tine amintiri de la inceputul relatiei in care esti implicat/a. Amintirile sunt declansate de muzica pe care o auzi la radio sau de cuplurile pe care le vezi in fata ta. Ti-e dor de intensitatea de la inceput si tanjesti sa-i spui persoanei iubite, dar te va intelege? Indrazneste sa devii nostalgic/a, indrazneste sa-i oferi o intalnire ca atunci cand v-ati intalnit prima oara!

Conturile tale incep sa scada. Nu e semn ca o duci rau, dar nici bun nu e. Trebuie sa depui unele eforturi pentru a economisi. Daca nu te mobilizezi rapid, poti ajunge sa ai probleme. Spre finalul acestei saptamani apar noi oportunitati, iar grijile legate de bani vor fi doar o amintire urata. Incetul cu incetul, echilibrul financiar revine. Pastreaza controlul si totul va fi bine!

Leu (22 iulie - 22 august)

Esti foarte creativ/a atunci cand vine vorba de activitatile pe care le ai impreuna cu persoana iubita. Este un moment bun pentru a incepe impreuna un proiect, acest lucru va face ca relatia voastra sa fie una implinita cu adevarat. Daca esti singur/a, profita din plin de intalnirile cu oameni necunoscuti, fa loc in viata ta pentru noutate si descoperire!

Odata ce scapi de datorii, vei putea sa te bucuri din nou de stabilitatea situatiei tale financiare. Cu toate acestea, invata din greseli si nu cheltui peste masura. Iti poti permite unele mofturi, fii rezonabil/a cu tine, insa ramai in acelasi timp prudent/a si responsabil/a.

Fecioara(23 august - 22 septembrie)

Fii intelegator/oare daca vrei sa pastrezi armonia din cuplu si sa restabilesti dialogul cu persoana iubita. Situatia financiara nu te ajuta, ci iti tulbura climatul familial. Dar, viata ta sentimentala nu ar trebui sa aiba de suferit din aceasta cauza, deoarece astrele iti ofera o multime de alte ocazii de bucurie. Daca esti singur/a, puterea ta de seductie da roade.

Daca cheltuielile neprevazute te-au obligat sa te limitezi de la lucrurile mici de zi cu zi, in aceasta saptamana situatia se imbunatateste putin. Actiunile tale sunt eficiente, insa inca nu ai suficiente motive sa te simti usurat/a. Atmosfera ramane in continuare incordata si ai nevoie de rabdare.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
Mihai Tatulici (75 ani), unul dintre cei mai influenți oameni de televiziune după 1990, s-a retras definitiv acum 11 ani. El a refuzat să revină, în ciuda propunerilor pe care le-a avut,...
#horoscop, #saptamanal, #astre, #dragoste, #iubire, #bani, #noroc , #Horoscop 2020