Horoscopul saptamanii 5 - 11 aprilie. Lucrurile se linistesc pentru Gemeni

Marti, 06 Aprilie 2021, ora 08:00
16528 citiri
Horoscopul saptamanii 5 - 11 aprilie. Lucrurile se linistesc pentru Gemeni
Horoscop saptamanal FOTO Arhiva Ziare.com

Gemenii se vor bucura de o perioada in care lucrurile se vor linisti pentru ei. Descopera previziunile astrale pentru zodia ta si afla cum vei sta cu dragostea, sanatatea, banii sau cariera in aceasta saptamana!

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Vei incepe sa te intelegi mai bine cu familia in aceasta saptamana, deoarece comunicarea este mai usoara, determinand astfel ca atmosfera sa fie mai armonioasa. Modul tau de a te exprima va fi plin de gratie si buna dispozitie, acest lucru fiind important in aceste zile. De asemenea, daca esti singur/a, vei avea parte de cuceriri.

Este saptamana ta de glorie. Orice ai face in aceste zile, norocul este de partea ta. Primesti aprecierile celor din jur, investitiile tale dau roade, iar siguranta venitului tau iti satisface perfect cheltuielile. Astrele te protejeaza de orice probleme financiare in aceasta perioada. Din fericire, spre deosebire de ultima luna, incepand de luni vei actiona fara agresivitate, ci cu rabdare si control. Acest lucru te va ajuta profesional, pentru ca le vei arata sefilor ca intentionezi sa continui sa te straduiesti in munca ta si ca esti dispus/a sa lucrezi din greu.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Esti in cautarea independentei. Temperamentul tau isi revendica riguros spatiul de exprimare. Acest lucru iti va oferi mai multa incredere, mai ales in felul tau de a iubi. Creativitatea in dragoste este o forma buna de exprimare si tinde sa se schimbe pe masura ce se adanceste. Sensibilitatea ta este exprimata mai deschis. Intalnirile promit sa fie bogate in provocari. Vei simti un exces de energie, pe care este important sa stii cum sa-l directionezi. Daca nu, vor exista certuri si dezacorduri in cuplu. Vei simti ca persoana iubita te provoaca si nu vei vrea sa cedezi in fata ei. Daca vrei sa gestionezi bine situatia, gaseste o modalitate de a de exprima fara sa fii agresiv/a.

Ai dreptate sa vrei sa economisesti niste bani, dar faci alegeri care sunt impotriva acestei dorinte. Esti distras/a, neglijent/a sau sub influenta cuiva care nu iti vrea tocmai binele. Incearca sa preiei fraiele portofelului tau si pune in aplicare ceea ce gandesti ca e benefic pentru tine, fara a rani sau dezavantaja pe nimeni. Vei avea succes in rezolvarea problemelor legate de bani, important este sa stii sa profiti de influenta planetelor pentru a-ti creste puterea de a atrage bogatia.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Dragostea si linistea vor fi prezente in viata ta in aceasta saptamana. Acest lucru este favorabil pentru tine, deoarece iti poti imbunatati relatia si poti rezolva o problema existenta in cuplu. Daca, pe de alta parte, esti in cautarea iubirii sau incerci sa mentii o aventura prin intermediul retelelor de socializare, o poti face fara probleme deoarece esti plin/a de sarm.

Astrele te ajuta sa realizezi ceea ce ti-ai propus in aceasta saptamana in materie de bani si de cariera. Vor mobiliza ceva in interiorul tau si te vor determina sa vrei sa inveti tot mai multe lucruri noi pentru a avansa profesional. Acestea fiind spuse, iti va fi mai usor sa te concentrezi asupra unui obiectiv si iti vei putea canaliza energia catre actiuni si afaceri profitabile.

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Afectiunea pe care o arati de obicei persoanei iubite va disparea in aceasta saptamana. Incepi sa te indoiesti de sentimentele tale si vei simti ca nu merita sa te lupti pentru cel/cea de langa tine. Daca nu esti atent/a in aceasta perioada, atmosfera actuala de stagnare ar putea duce chiar la ura.

Chiar daca ai ceva probleme cu banii, astrele te sfatuiesc sa nu zabovesti prea mult asupra acestor aspecte in aceasta saptamana. Cel mai probabil va fi o pierdere de timp, fara vreo rezolvare evidenta. Accepta situatia, cu conditia sa nu iti asumi riscuri legate de bani... mai ales pentru ca nu ii ai.

Leu (22 iulie - 22 august)

Saptamana aceasta e rost de distractie. Vei fi mai sociabil/a si vei gasi modalitati ingenioase de interactiune. Vei fi mai fericit/a si mai dornic/a sa participi la diferite tipuri de conversatii cu oameni necunoscuti. Acest lucru iti va aduce prietenii noi care se pot transforma in timp in mari iubiri.

Astrele iti vor trezi instinctul de lupta si impulsivitatea in aceasta saptamana. Din aceasta cauza, ar trebui sa inveti sa cedezi atunci cand vine vorba de negocieri si sa ai un spirit de compromis pentru a castiga totusi ceva. Acest lucru e valabil atat in relatiile cu sefii, cat si cu partenerii de afaceri ori clientii.

Fecioara (23 august - 22 septembrie)

Impulsurile irationale si dorinta de putere isi incep calatoria in viata ta amoroasa in aceasta saptamana. Din cauza acestui lucru, trebuie sa ai mai multa grija la reactiile tale impulsive, deoarece tot ceea ce fac sau spun altii te va afecta si vei fi tentat/a sa actionezi dupa cum iti vine in acel moment. Dar, aceasta atitudine nu te favorizeaza acum, cel putin nu in dragoste, asadar controleaza-ti cat poti comportamentul, in special daca vezi ca devii agresiv/a, arogant/a sau egoist/a.

Influentele astrale din aceasta saptamana vor activa sectorul muncii si imaginea profesionala. Datorita acestui lucru, vei profita de toata ingeniozitatea ta pentru a atrage oameni si circumstante in diferite moduri care te vor ajuta sa excelezi la locul de munca si sa castigi mai multi bani.

Citeste continuarea pe Eva.ro

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop saptamanal, #dragoste, #bani, #noroc , #horoscop zilnic