Horoscopul saptamanii 3-9 august

Luni, 03 August 2020, ora 09:00
10418 citiri
Horoscopul saptamanii 3-9 august
Foto: Arhiva Ziare.com

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Sentimentele tale sunt sub presiune in aceasta saptamana. Nu iti face griji prea mari daca vor aparea cateva critici si tensiuni in viata de cuplu. Cel mai probabil este vorba despre gelozie. Incetul cu incetul, apele se vor linisti si te vei putea bucura din nou de situatii care pana de curand iti erau indiferente. Daca esti singur/a, vei fi tentat/a sa te joci cu ceilalti, insa apoi te vei plictisi. Pentru moment nu exista nicio sansa sa gasesti acea persoana care te poate face fericit/a. Trateaza-i pe ceilalti la fel cum ai vrea sa fii tratat/a.

Te confrunti cu o perioada a contrastelor. Vor fi zile cand vei fi aprig/a si competitiv/a in domeniul profesional si zile in care preferi sa treci neobservat/a, deoarece indoielile te vor asalta, iar temerile te vor bloca. Cel mai probabil nu sunt sanse de a avansa sau de a primi avantaje ori bonusuri financiare. Cand iti vei recapata energia buna, atunci vor creste sansele de succes.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Daca esti singur/a, saptamana aceasta este prielnica pentru a intalni oameni. Astrele iti dubleaza puterea de seductie si farmecul natural. Vei dori sa iti gasesti un partener de viata, pe cineva care sa te inteleaga cu adevarat, desi nu vrei sa inchizi complet usa aventurilor trecatoare si pasionale. Daca esti implica/a intr-o relatie, vei dori uneori sa fii singur/a, dar nu pentru a-ti putea indrepta atentia catre altcineva. Mai degraba pentru ca atmosfera din cuplu va fi uneori furtunoasa si ai nevoie de liniste. E necesar sa depui eforturi considerabile pentru a consolida relatia cu cel/cea de langa tine.

Se anticipeaza episoade interesante pentru tine la locul de munca in aceasta saptamana. Din cea mai neasteptata situatie, vei putea semna contracte promitatoare care iti vor permite sa iti largesti orizonturile profesionale in viitorul apropiat, dar de pe urma carora poti castiga si mai multi bani. Astrele te vor ajuta sa faci un pas mare daca esti in cautarea unui loc de munca. Urmeaza-ti visul si lupta pentru adevarata ta vocatie daca vrei sa fii implinit/a atat sufleteste, cat si material.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Te bucuri de o energie buna si vei fi mai deschis/a catre colaborare in viata de cuplu. Acest lucru inseamna ca unele probleme se vor rezolva fara efort. Relatia ta se bucura de mai mult romantism decat de obicei. Daca esti singur/a, ceva ce nu ti-ai imaginat niciodata se poate intampla, in special joi sau vineri. Astrele ofera posibilitati de reconciliere si noi iubiri. De asemenea, nu ar trebui sa eziti daca vine vorba de casatorie sau de marturisirea iubirii.

Te bucuri de o saptamana linistita atat pe plan profesional, cat si financiar. Marti si miercuri sunt zile norocoase. In aceste zile poti avea parte de cresteri salariale, vanzari sau operatiuni imobiliare. Daca esti in cautarea unui loc de munca, astrele iti ofera cele mai bune conditii pentru a obtine ceea ce iti doresti.

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Saptamana aceasta vei simti ca exista mai multe lucruri care te separa de partener decat care te unesc. De parca vorbiti limbi diferite si sunteti incapabili sa comunicati lucruri serioase care va implica pe amandoi, cum ar fi educatia copiilor sau plata ratei. Sa convietuiti unul cu celalalt e o sarcina dificila. Daca esti singur/a, va trebui sa depui eforturi suplimentare pentru a obtine echilibrul dorit si pentru a te bucura de armonie. Chiar daca incerci sa iti gasesti pe cineva, cucerirea nu va fi usoara.

Totul va fi in ordine la locul de munca in aceasta saptamana, chiar daca vei intampina unele incurcaturi de ordin financiar. O posibila intarziere a salariului nu te afecteaza. Astrele te sfatuiesc, totusi, sa nu iei nicio initiativa riscanta, in special in zilele de miercuri si joi.

Leu (22 iulie - 22 august)

Saptamana aceasta vei avea destul de putin timp pentru partenerul/a de viata. Munca si responsabilitatile iti vor ocupa aproape toate zilele lucratoare. Pe masura ce saptamana va inainta, vei incepe sa-ti privesti relatia dintr-o perspectiva diferita, mai putin idealizata si mai realista. Daca simti ca cel/cea de langa tine nu te iubeste asa cum ai vrea, ai putea fi tentat/a sa incepi o relatie secreta cu un coleg/a de munca. Daca esti singur/a, saptamana aceasta vei avea ocazia sa incepi doua tipuri de relatii: una in care vei avea doar intalniri sporadice pentru a-ti dezlantui placerea si alta in care vei intalni o persoana cu care vei avea o legatura foarte speciala. Decizia iti apartine!

In ceea ce priveste munca, ziua de luni va fi destul de incarcata si vei ajunge la epuizare la finalul ei. Spre jumatatea saptamanii, un coleg isi va insusi ideile tale grozave si te vei simti tradat/a. Joi va fi cea mai inspirata zi, pentru ca vei face afaceri bune. Te confrunti cu o oarecare instabilitate financiara, astfel ca vei fi foarte precaut/a cu economiile tale si nu vei cheltui mai mult decat este necesar.

Fecioara(23 august - 22 septembrie)

Va trebui sa-ti arati intelepciunea si maturitatea emotionala, mai ales daca o relatia in care ti-ai pus multe sperante s-a incheiat recent. Nu vei avea de ales decat sa iti amintesti lucrurile frumoase pe care ti le-a oferit aceasta poveste, sa o pastrezi in inima ta si sa inveti din ea. Doar atat, fara sa ramai blocat/a in trecut. Daca esti singur/a, incearca sa nu te compari cu nimeni si sa mergi pe calea ta!

E posibil ca in aceasta saptamana sa intampini unele dificultati in activitatea ta. Vor fi zile in care situatia este instabila, poate confuza. Nu vei sti daca sa mergi inainte sau sa faci un pas in spate. Trebuie sa iti pastrezi calmul, pentru ca nu este vorba de nimic grav. Daca situatia financiara iti permite, incearca sa ajuti persoanele nevoiase. Da inapoi Universului o mica parte din tot binele pe care ti l-a oferit pana acum.

Citeste continuarea pe Eva.ro

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop, #saptamanal, #astre, #dragoste, #iubire, #bani, #noroc , #Horoscop 2020