Horoscopul saptamanii 29 martie - 4 aprilie. O zodie va avea parte de o mare surpriza!

Luni, 29 Martie 2021, ora 08:00
55711 citiri
Horoscopul saptamanii 29 martie - 4 aprilie. O zodie va avea parte de o mare surpriza!
Horoscop saptamanal FOTO Arhiva Ziare.com

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Abilitatile tale de comunicare, intuitia si sensibilitatea ta vor avea un rol important in aceasta saptamana in ceea ce priveste dragostea. Inovezi, descoperi, schimbi si intineresti. Te bazezi pe valori sigure pentru a evolua la nivel sentimental. Folosesti bunul simt pentru a crea o atmosfera grozava. Nevoia de a lua decizii este de o importanti vitala pentru tine acum.

Relata ta de dragoste nu este una sincera, s-a intamplat ceva in trecut, dar nici tu, nici partenerul tau nu ati avut curajul sa vorbiti despre asta in mod deschis. Stii ca daca lucrurile nu se imbunatatesc, viitorul relatiei va fi din ce in ce mai nesigur. Cu toate acestea, la finalul saptamana, persoana iubita va incerca sa vorbeasca despre problema in cauza. Nu iti fie teama, spune ceea ce simti si fii complet sincer/a. Dupa aceasta conversatie, se va decide viitorul relatiei tale.

O crestere salariala, un bonus, o compensatie, totul este in favoarea ta in aceasta saptamana. O veste buna vine la timp. Te bucuri si deja incepi sa iti faci planuri. In aceste zile, situatia ta financiara se indreapta spre orizonturi noi, era de asteptat.

Momentul este perfect pentru a juca la loto, norocul este de partea ta. Perioada este propice, ti se va oferi o oportunitate unica de a-ti extinde afacerile si vei avea mai mult acces la ele deoarece dispui de suficiente resurse. Ti-ai gestionat banii cu intelepciune, te-ai dedicat econimisirii si in aceasta perioada vei avea posibilitatea de a folosi banii pusi deoparte.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Viata ta amoroasa este frumoasa si implinita. Poti fi mandru/a de eforturile tale, dialogul si diplomatia dau roade. De asemenea, senzualitatea te-ar putea apropia mai mult de jumatatea ta, noptile fiind incendiare. Seful tau ar putea remarca ca esti obosit/a, dar acesta este pretul iubirii. Acesta este momentul de care te-ai temut, va trebui sa iei cateva decizii pe care nu le mai poti amana. Vei remarca ca iubesti persoana de langa tine, dar sentimentele nu mai sunt atat de puternice ca la inceput. Nu te dai batut/a, pentru ca stii ca este perfect normal.

Cateva eforturi si usile se vor deschide in fata ta. Portofelul tau nu ar trebui sa fie disponibil pentru cheltuieli inutile, compensand adesea o emotie interioara trecatoare. Preiei controlul bugetului, banii tai merita sa fie salvati. In aceasta saptamana, constientizarea iti stimuleaza increderea de sine. Nu e o perioada usoara, pentru ca ai fost neglijent/a mult prea mult timp, iar acum trebuie sa iti asumi consecintele actiunilor tale. Actioneaza la timp si munceste, altfel vei plati scump pentru lenea ta.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Viata ta sentimentala este bogata in emotii puternice si noi posibilitati de implinire, drumul tau devine mai clar. Daca esti singur/a, intalnesti oameni placuti si plini de optimism. Daca esti intr-o relatie, te gandesti la schimbari in cuplul tau, cum ar fi aparitia unui copil. Din pacate, in cursul acestei saptamani vei avea tendinta de a actiona nesabuit, iar acest lucru va lasa urme importante in relatie. Posibil ca tu si partenerul tau sa nu reusiti sa va puneti de acord cu privire la o chestiune importanta.

Fii atent/a atunci cand vine vorba de bani, nu face lucruri care ar putea sa se intoarca impotriva ta. Esti tentat/a sa cedezi in fata exceselor. Daca esti implicat/a in afaceri, acestea devin din ce in ce mai productive. Te simti euforic/a si sentimentul acesta te determina sa faci cheltuieli nesabuite. Astrele te sfatuiesc sa nu te lasi condus de un entuziasm exagerat.

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Iti extinzi modul de gandire, te deschizi in fata ideilor noi, dai viata planurilor tale amoroase si ajungi la persoana potrivita. Acesta este rezumatul acestei saptamani. Astrele te ancurajeaza sa faci un pas inapoi cu privire la sentimentele si nevoile tale. Pregatesti ceva mare. Daca esti implicat/a intr-o relatie de mult timp, tensiunea va fi prezenta in cuplu. Comunicarea dintre tine si persoana iubita este aproape nula si nu vorbiti decat pentru a va critica unul pe celalalt.

Nu este nevoie de un om de stiinta pentru a-ti da seama ca daca situatia continua tot ala, relatia se va incheia cu o despartire. Daca vrei sa pastrezi alaturi persoana pe care o iubesti, invata sa te exprimi mai mult si mai bine. Daca te deranjeaza ceva la partenerul/a de viata, spune-i fara sa ataci!

Detii controlul asupra banilor, astfel incat incepi sa acumulezi rezerve. Veniturile cresc pe masura ce noile proiecte inainteaza. Oamenii spun ca esti un negociator excelent, riscurile pe care indraznesti sa ti le asumi se vor dovedi a fi profitabile pe termen lung. Ai ambitie si daca ti s-ar oferi o pozitie mai inalta, ti-ai putea schimba foarte repede calea profesionala.

Leu (22 iulie - 22 august)

Iti fortezi limitele si speri la ce e mai bine pentru tine. Astrele iti vor satisface asteptarile si vor amplifica sansele de succes in dragoste. Fii indraznet/eata si, mai presus de toate, crede in tine insati. Vei avea ocazia sa schimbi obiceiurile vechi din relatia in care esti implicat/a. Nu-ti plac certurile si de aceea le vei evita cu orice pret in aceste zile. Totusi, aceasta atitudinea te determina sa fii mai tacut/a in fata comportamentului persoanei de langa tine care te deranjeaza. Acest lucru nu este sanatos pentru niciunul dintre voi si nici pentru viitorul relatiei voastre.

In ceea ce priveste banii, in aceasta saptamana va trebui sa depui eforturi mari. Pentru a-ti dezvolta afacerea sau proiectele profesionale ai nevoie de finantare. In aceste zile, va aparea o companie sau o persoana dispusa sa-ti imprumute banii e care ai nevoie. Totusi, vei fi nevoit/a sa le arati beneficiile investitiilor tale. Ai idei foarte bune si proiecte exceclente in minte, foloseste-ti puterea de convingere pentru a nu rata aceasta oportunitate.

Fecioara (23 august - 22 septembrie)

Esti atragator/oare si te poti remarca foarte usor in aceasta saptamana. Actionezi ca un magnet, traiesti momente minunate si cuceresti inimi. Daca nu-ti fortezi norocul, meriti toate felicitarile. Daca esti singur/a de ceva vreme, iti vei schimba atitudinea fata de situatia romantica actuala. Vei invata sa te bucuri mai mult de lucrurile bune pe care ti le aduce singuratatea. Te vei bucura de intalniri intime foarte placute si nu te vei simti vinovat/a pentru asta. Iubirea va aparea in viata ta candva, dar intre timp, invata sa te bucuri din plin de fiecare dintre etapele vietii.

In ceea ce priveste banii, in aceasta saptamana vei fi obligat/a sa-ti lasi pasivitatea deoparte. Concurenta incearca sa te elimine si iti cauta latura slaba pentru a te distruge. Cu toate acestea, te comporti de parca nu s-ar intampla nimic. Intr-una din aceste zile va avea loc un eveniment care te va trezi la realitate.

Citeste continuarea pe Eva.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop saptamanal, #dragoste, #bani, #noroc , #horoscop zilnic