Horoscopul saptamanii 29 iunie - 5 iulie

Vineri, 03 Iulie 2020, ora 08:00
30930 citiri
Horoscopul saptamanii 29 iunie - 5 iulie
Foto: Arhiva Ziare.com

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Partenerul tau va fi in centrul atentiei tale in aceasta saptamana. Daca il neglijezi, risti ca relatia voastra sa se raceasca. In cazul in care esti singur/a, astrele vegheaza asupra vietii tale amoroase si inmulteste oportunitatile de cucerire. Iti folosesti puterea de seductie cum numai tu stii.

Ofertele de munca se vor inmulti in aceasta saptamana. Pentru a-ti putea atinge telurile, e necesar sa incerci sa iti cresti veniturile. Chiar daca nu vei obtine rezultate concrete in aceste zile, actiunile tale arata o motivatie si o determinare puternica. Cei dragi te sustin, ceea ce iti ofera si mai multa energie.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Esti irezistibil/a si poti obtine tot ce iti doresti pe plan sentimental in aceasta saptamana. Daca esti implicat/a intr-o relatie de mult timp, cel mai probabil se anunta o casatorie in viitorul apropiat. Daca esti singur/a, sansele sa iti gasesti pe cineva cu care sa te distrezi la maximum sunt foarte mari. Profita de tot ce traiesti in aceasta perioada!

O duci foarte bine cu banii, fapt pentru care iti poti permite mai mult decat sperai. Te bucuri de stabilitate financiara, iar conturile cresc pe zi ce trece. Daca ai in plan sa faci o achizitie majora, acum este momentul oportun sa actionezi.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Vrei sa descoperi orizonturi noi. Iti deschizi inima catre oameni noi, catre alte culturi si devii un/o visator/oare. Cu toate acestea, faci foarte bine diferenta intre fantezie si realitate. Simti ca infloresti si usurinta ta de a-ti exprima sentimentele creste. Urmeaza o perioada buna atat pentru nativii singuri, cat si pentru cei implicati intr-o relatie.

Norocul este de partea ta in aceasta saptamana. Este un moment favorabil pentru proiecte, deoarece initiativele tale vor avea succes. Banii vin, iar economiile cresc. Fiind o persoana foarte generoasa, iti va face o imensa placere sa oferi cadouri celor dragi. Intentiile tale bune vor fi apreciate.

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Daca esti implicat/a intr-o relatie serioasa, atmosfera din cuplu va fi pasionala, poate chiar vulcanica. Zilele si noptile iti vor fi condimentate cu o senzualitate torida. Nu sunt excluse impacarile. Daca esti singur/a, nu depui nici cel mai mic efort pentru a-ti gasi o persoana cu care sa iti imparti viata. In acest moment, singurele lucruri pe care ti se doresti sunt siguratatea si libertatea.

Veniturile tale vor creste in aceasta saptamana. Prin urmare, vei castiga liniste si stabilitate. Acesta este momentul perfect pentru a-ti pune calitatile in valoare daca doresti sa pui mana pe un proiect sau o afacere mai buna. Este foarte important sa iti impresionezi seful, arata-te prietenos/oasa, ambitios/oasa si optimis/a, dar nu lingusitor/oare. Acest lucru nu te va face o persoana oportunista, ci iti va scoate in evidenta punctele forte.

Leu (22 iulie - 22 august)

Pune-ti partenerul pe plan secund si rasfata-te mai mult in aceasta saptamana. Asta nu inseamna ca esti egoist/a, ci e vorba de un echilibru intre sine si cel de langa tine care trebuie gasit. Cum vrei sa fii fericit/a daca iti ignori propriile nevoi in favoarea celuilalt? Dragostea este cireasa de pe tort, restul consta in bunastarea ta!

In prezent, cheltuielile sunt numeroase. Pentru a tine situatia sub control, e necesara o foarte mare atentie in ceea ce priveste gestionarea banilor. Nu trebuie sa tinzi spre zgarcenie, ci doar sa pastrezi controlul asupra fiecarei cheltuieli. Daca nu faci din asta o obsesie, acest obicei te va salva de la probleme serioase.

Fecioara (23 august - 22 septembrie)

Saptamana aceasta ai initiative curajoase in urmarirea aspiratiilor tale. Cauti sa evoluezi pe plan sentimental. Intelegi mai bine realizarile si asteptarile tale. Esti pe drumul cel bun pentru a-ti atinge obiectivele. Fie ca esti singur/a sau nu, astrele sunt de partea ta si iti ghideaza pasii spre fericire si implinire.

Te bucuri fara sa te simti vinovat/a in aceasta saptamana. Ai parte de zile pozitive in care exista progres. Situatia ta financiara este solida si iti permite sa pui cativa bani deoparte, sa faci planuri pentru viitor sau sa iei masuri de precautie in cazul unei lovituri grele.

Citeste continuarea pe Eva.ro

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop, #saptamanal, #astre, #iubire, #dragoste, #noroc, #bani , #Horoscop 2020