Horoscopul saptamanii 27 iulie - 2 august

Miercuri, 29 Iulie 2020, ora 09:00
22191 citiri
Horoscopul saptamanii 27 iulie - 2 august
Foto: Arhiva Ziare.com

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Linistea cu care era obisnuita viata te de cuplu ar putea fi intrerupta in aceasta saptamana de actiunile si comentariile tale nepotrivite. Nevoia de a seduce cu orice pret te va determina sa iei decizii gresite. Astrele te sfatuiesc sa reflectezi mai mult asupra vietii tale amoroase si sa nu te lasi purtat/a de val atat de rau.

In ceea ce priveste munca si banii, nu vor exista conflicte la vedere. Cu toate acestea, ele sunt acolo si art mocnit. Evita sa fii egoist/a, deoarece, daca ai o situatie materiala buna, e normal sa ii ajuti si pe ceilalti care au nevoie. Daca nu cu bani, atunci macar cu sfaturi.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Personalitatea ta te ajuta sa fii un bun psiholog. In general, descifrezi foarte bine intentiile oamenilor din jurul tau. Dar, in aceasta saptamana, nu te lauda prea mult cu aceasta abilitate, deoarecere te-ai putea confrunta cu o eroare reala, in special cand vine vorba de dragoste sau de relatia in care esti implicat/a. Incearca sa te bazezi pe actiunile concrete ale partenerului/ei de viata in loc sa te increzi in sentimentele tale.

Optimismul tau va castiga admiratia celor din jurul tau la locul de munca. Nimic nu iti sta in cale atunci cand iti propui ceva. In aceste zile, scopul tau este sa castigi mai multi bani si vei reusi, chiar daca nu atat de rapid precum ti-ai dori. Ramai deschis/a la posibilitatile care iti ies in cale. O oportunitate de schimbare in cariera merita pe deplin atentia ta.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

In ceea ce priveste dragostea, nu incerca sa controlezi situatia din cuplu cu orice pret. Trebuie sa depui un efort considerabil pentru a te adapta. Daca esti singur/a, fii cu picioarele pe pamant si cat mai realist/a, astfel incat sa poti incepe din nou o relatie. Vei intalni oportunitati pentru a demonstra amploarea sentimentelor tale.

Ar trebui sa fii prudent/a si sa stai cat mai departe de conflicte in aceasta saptamana, cel putin la locul de munca sau in mediul de afaceri. Chiar daca te simti capabil/a sa rezolvi intervenind intr-un fel sau altul, adevarul este ca doar ai turna benzina pe foc. Influentele saptamanii nu sunt deloc bune in ceea ce priveste banii si cariera.

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Resentimentele pe care le-ai acumulat in ultima vreme din cauza unui eveniment sau unei persoane din trecutul tau au devenit o povara pentru tine. Ar trebui sa alungi toti acesti demoni si sa intorci pagina, mai ales daca are legatura cu dragostea. Gandeste-te ca a sosit timpul sa-i ierti pe cei care ti-au gresit si te-au facut sa suferi.

In aceasta saptamana vor avea loc intalniri deosebit de interesante pe plan profesional. Vei avea ocazia de a intra in legatura cu o persoana care te poate ajuta sa evoluezi in cariera si, implicit, din punct de vedere financiar. Interactiunile din aceste zile iti pot transforma putin viata si, in plus, este timpul sa iti indrepti ochii spre viitor.

Leu (22 iulie - 22 august)

E posibil ca in aceasta saptamana sa treci printr-un moment critic in ceea ce priveste relatia in care esti implicat/a. Daca esti singur/a, exista posibilitatea sa te revezi cu o persoana din trecutul tau amoros si sa fii tentat/a sa reinnozi legatura, poate chiar sa va casatoriti sau sa aveti un copil. Cel mai intelept lucru este sa incepi sa te gandesti serios la asta incepand din acel moment.

Situatia ta financiara nu este deloc roz si, se pare, ca traversezi un moment de cumpana in ceea ce priveste cariera si locul tau de munca. Ai nevoie de incurajarea si dragostea celor dragi. Tu ii sprijini mereu si din inima pe cei care au nevoie, insa nu primesti intotdeauna acelasi tratament.

Fecioara (23 august - 22 septembrie)

Personalitatea ta, in general discreta si modesta, va iesi in evidenta si iti va favoriza intalnirile de dragoste. Farmecul tau sobru va atinge inimile oamenilor si, mai ales, inima celui/celei pe care o placi. Vei fi in masura sa obtii o favoare, o promisiune sau sa ti se laude punctele forte.

La locul de munca, vei fi mai iscusit/a decat de obicei si vei profita la maximum de toate resursele pentru a te dezvolta si evolua profesional si financiar. E necesar sa te deschizi in fata celorlalti si sa impartasesti ideile tale cu ei. Cu cat esti mai flexibil/a, cu atat vei fi mai aproape de succes.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
FIFA anunță o lovitură dură pentru impresari. Un român a încasat 4 milioane de euro dintr-un singur transfer
FIFA anunță o lovitură dură pentru impresari. Un român a încasat 4 milioane de euro dintr-un singur transfer
Președintele forului continental, Gianni Infantino, vrea ca banii să rămână în fotbal, nu în conturile impresarilor. Infantino a declarat că nu se va lăsa intimidat de aceștia și că...
#horoscop, #saptamanal, #astre, #dragoste, #iubire, #bani , #Horoscop 2020