Horoscopul saptamanii 27 ianuarie - 2 februarie 2020

Luni, 27 Ianuarie 2020, ora 09:21
21771 citiri
Horoscopul saptamanii 27 ianuarie - 2 februarie 2020

Varsator

Preocuparile financiare sunt o tema importanta. La prima vedere esti nemultumit de veniturile obtinute din activitatea profesionala, dar in umbra se traseaza alte variante de castig. Totul este sa ai incredere si rabdare. Deocamdata, descurca-te cu ce ai si foloseste strictul necesar. Pe 29 si pe 30 ianuarie sunt posibile discutii si intalniri cu persoanele din anturajul apropiat. Nu lua de bun chiar tot ce ti se spune si mai ales vorbeste numai la obiect, fara a povesti despre tine si intentiile tale. Calatoriile pe distante scurte vor fi frecvente, atat in scop personal, cat si profesional. Gandirea si comunicarea sunt distorsionate, deci fii prudent si controleaza-ti starile, reactiile si actiunile.

Pesti

Esti pus pe fapte mari in primele zile ale saptamanii. Insa, este bine sa-ti temperezi elanul si sa te ocupi numai de activitati usoare si bine cunoscute. Energia vitala este fluctuanta, existand riscul sa o risipesti in dialoguri si actiuni nepotrivite tie acum. Sanatatea este vulnerabila, bine fiind sa te ingrijesti corespunzator. Ti se rotunjesc veniturile, insa nemultumirile persista in segmentul financiar. Esti tentat sa cheltuiesti mai mult decat castigi deocamdata, aspect neplacut si neindicat. Rezuma-te la a cheltui si a folosi atat cat ai nevoie. A doua parte a saptamanii iti aduce in preajma persoane din anturajul apropiat. Intalniri, discutii, vizite, excursii impreuna cu cei dragi in locuri minunate.

Berbec

Indiferent ce ai face, in sufletul tau exista o mare dorinta de interiorizare si de visare cu ochii deschisi. De asemenea, se pot evidentia afectiuni mai vechi sau mai noi. Ingrijeste-ti sanatatea, planifica-ti riguros activitatile si accepta sprijinul celor dragi si de incredere. Este o perioada de mari transformari interioare, astfel ca este dificil sa fii foarte prezent si implicat in activitati comune cu altii. In a doua parte a saptamanii te vei simti mai bine, insa nu forta nota. Sunt sanse sa primesti bani, cadouri sau favoruri dinspre locul de munca. Totodata, vor veni si informatii pretioase vizavi de regimul muncii si al salarizarii.

Taur

Foarte animate sunt relatiile cu prietenii, insa mai mult prin prisma ta, decat a lor. Mai ales relatiile cu femeile se pot evidentia favorabil. Evita sa te apropii prea mult de aceste persoane, inclusiv de persoanele care te-au sustinut pana acum la locul de munca. Acum esti numai pe fortele tale si nimeni nu te mai poate ajuta asa cum doresti. Ai nevoie de momente de odihna si regandirea unor planuri de viata, iar zile bune in acest sens sunt joi si vineri. Sanatatea este vulnerabila, deci fii prudent si ingrijeste-te corespunzator. La sfarsitul saptamanii te vei simti mai bine, dar nu forta nota. Energia vitala este fluctuanta si de aici si reactiile tale sunt neasteptate.

Gemeni

O saptamana foarte dinamica in plan profesional. Chiar daca lucrurile par amestecate, nedeslusite, ar fi bine sa observi atent ce se petrece, sa notezi eventual intr-un jurnal si sa vorbesti cat mai putin cu altii. Relatiile cu sefii si cu autoritatile sunt importante in aceste zile, deoarece pe de o parte, ti se vor recunoaste meritele, iar pe de alta, este rost sa primesti sarcini noi de lucru. Pe 28 si 29 ianuarie apar in preajma ta prieteni, dar si variante deosebite de a te implica in proiecte si actiuni de anvergura. Fii prudent si, deocamdata, doar gandeste-te la noi trasee profesionale. Acum este mai bine sa fii doar spectator. Evita provocarile celorlalti si escaladarea conflictelor! La finalul saptamanii odihneste-te si detasaza-te de cotidian.

Rac

Foarte interesante sunt relatiile de munca! Unii colegi sau sefi isi vor retrage sustinerea de pana acum, iar altii vor face demersuri sa se apropie mai mult de tine si sa te antreneze in activitati noi. Insa, deocamdata, evita luarea deciziilor importante! Saptamana este buna numai pentru reevaluari si regandirea unor planuri personale sau profesionale. Se contureaza situatii deosebite legate de strainatate, fie pentru studii, fie pentru lucru sau calatorii de agrement. Se recomanda prudenta in relatiile cu prietenii, deoarece nu sunt ceea ce par. In weekend, relaxeaza-te si stai la povesti impreuna cu cei dragi. Surprize pe toate planurile!

Leu

La inceputul saptamanii esti nevoit sa achiti diverse facturi, datorii sau sa te ocupi de relatiile cu institutiile financiare. Se pare ca a sosit momentul sa te ocupi de actele necesare fie dobandirii unor bunuri, fie pentru contractarea unui credit. Deocamdata ar fi bine doar sa te informezi, sa-ti regandesti planurile financiare si sa lasi in saptamanile urmatoare actiunea propriu-zisa. Pe de alta parte, vor interveni si aspecte legate de calatorii indepartate sau de studii. La serviciu este multa forfota, pentru ca esti solicitat de sefi si colegi in treburi stringente. Prudenta, intrucat este posibil sa-ti pierzi credibilitate si apoi pozitia dintr-un grup de lucru.

Fecioara

Se contureaza modificari in relatiile parteneriale, de aceea ar fi bine sa observi incotro bate vantul schimbarii. Perioada este favorabila numai unei analize privitoare la colaborarile in care esti implicat sau doresti sa te implici, dar si pentru a studia pe indelete relatia cu partenerul de viata. Pregateste-te de actiuni marete in comun cu altii! Posibile imbunatatiri in colaborarile vechi, insa pot aparea si colaborari noi prin intermediul femeilor. Miercuri si joi apar cheltuieli pe taxe, facturi, insa pot intra in discutie si partajele sau mostenirile. Cineva din anturajul familial poate avea nevoie de sprijinul tau material sau financiar. Finalul saptamanii este potrivit activitatilor culturale, dar si dialogului cu persoane aflate in strainatate.

Balanta

Ai multe de facut la serviciu, dar persista senzatia de mers in gol. Se intrezaresc noutati in plan profesional, de aceea nu pune baza pe ce a fost sau pe ce este inca. Relatiile cu femeile din mediul profesional se pot imbunatati, insa nu este ceea ce pare. Ingrijeste-ti sanatatea, pentru ca se pot evidentia afectiuni ale extremitatilor picioarelor si ale segmentului digestiv. Ti-ar prinde bine trasarea unui plan de consultatii, analize medicale sau interventii chirurgicale, dupa caz. Relatiile parteneriale sunt amestecate, astfel ca sunt posibile rasturnari de situatie bulversante. La sfarsitul saptamanii intervin cheltuieli importante alaturi de partenerul de viata, de rude sau de colaboratori.

Scorpion

Este multa forfota in plan sentimental, astfel ca sunt sanse sa te avanti in prima idila posibila. Controleaza-ti starile si ai rabdare ca evenimentele sa-si urmeze cursul firesc. Dorinta de a iubi si de afi iubit este mare, dar paguboasa in esenta. Indiferent de situatia din planul amoros, nu este ceea ce pare, iar dezamagirea pandeste in umbra. Atmosfera de la locul de munca se anima in zilele de miercuri si joi, astfel ca pot aparea sarcini noi de lucru. Se recomanda prudenta, deoarece exista multe nemultumiri in tot ce tine de mediul profesional. Fluctuatiile emotionale sunt mari si poti lua decizii pripite. Sanatatea este vulnerabila, dar cu putin efort si bunavointa vei depasi totul cu bine. In weekend se intrezaresc chestiuni parteneriale deosebite.

Sagetator

Atentia si eforturile iti sunt indreptate mai mult spre casa si familie. Vin vremuri domestice noi, insa deocamdata se simt la nivel subtil. Rezolva cu atentie si rabdare sarcinile cotidiene si indatoririle profesionale, pentru ca iti vor veni satisfactii si din aceste directii. Relatiile cu membrii familiei par agreabile, insa doar par. Iluzia si dezamagirea sunt teme recurente in tot ce tine de casa si familie. Miercuri si joi se vor evidentia relatiile sentimentale, atat relatia cu persoana iubita, cat si relatia cu copiii. Prudenta si discernamant! Tentatiile sunt mari si paguboase pe termen lung. A doua parte a saptamanii aduce multa munca la serviciu si relatii colegiale provocatoare.

Capricorn

Este multa agitatie in preajma ta in prma parte a saptamanii. Prieteni, rude, simple cunostinte te vor cauta fie pentru a le oferi un sfat, un sprijin moral sau material, fie pur si simplu doresc sa mai schimbe o vorba cu tine despre subiectele cotidiene, de larg interes. Pe de alta parte, si calatoriile vor fi frecvente, mai ales cele pe distante scurte. Niscai probleme pot aparea dinspre segmentul familial. Fii intelegator cu membrii familiei, chiar daca acesti te provoaca in diverse moduri. Este vorba mai mult de un rezolvarea unor conflicte vechi, iar felul lor de a-ti atrage atentia este, deocamdata, unul neplacut. Rezerva momente pentru odihna!

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#horoscop saptamanal, #horoscop ianuarie, #horoscop februarie, #horoscop 2020 , #Horoscop 2020