Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Horoscopul saptamanii 22-28 martie. Fecioara are parte de dragoste si placere

Joi, 25 Martie 2021, ora 08:00
34506 citiri
Horoscopul saptamanii 22-28 martie. Fecioara are parte de dragoste si placere
Horoscop saptamanal FOTO Arhiva Ziare.com

Fecioara, climatul este despre dragoste si placere, asadar acesta este momentul perfect sa iubesti fara sa-ti faci griji cu privire la viitorul vietii tale sentimentale.

Descopera previziunile astrale pentru zodia ta si afla cum vei sta cu dragostea, sanatatea, banii sau cariera in aceasta saptamana!

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Vesti bune! Beneficiezi de ajutorul astrelor in aceasta saptamana, cuplul tau devine mai puternic. Aceasta perioada este ideala pentru a duce relatia la urmatorul nivel si pentru a-ti atinge cu usurinta obiectivele. Daca esti singur/a, increderea in dragoste revine si pasesti cu mai mult curaj spre intalniri noi.

Putem spune ca o duci bine cu banii. Un castig consistent iti permite sa intrezaresti noi perspective pentru viitor. Conturile tale prind contur, asa ca asigura-te ca iti achiti toate datoriile si facturile cat mai repede.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Fericirea e suprema. Astrele te indruma sa te scufunzi fara restrictii in tot ce tine de iubire. Nu te feri de nou, pentru ca intalnirile sunt favorizate. Daca esti implicat/a intr-o relatie deja, comunicarea dintre tine si partener/a devine mai facila si mai placuta.

Situatia ta financiara este una extrem de buna. Conturile tale sunt intr-o crestere clara, iti poti face mici mofturi. Nu va dura mult pana sa realizezi ca aceasta este saptamana visurilor tale.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Atmosfera este placuta in dragoste. Ochii iti zambesc si iti lumineaza chipul, dar trebuie sa astepti putin ca pasiunea sa revina in relatia ta. Astrele incearca sa-ti ofere o mana de ajutor si sa-ti reinnoiasca entuziasmul. Cu toate acestea, esti mult prea preocupat/a de viata ta sociala si nu reusesti sa te ocupi in mod eficient de viata ta sentimentala.

Activitatile profesionale sunt promitatoare in aceasta saptamana. Cu toate acestea, daca banii intra in contul tau, vor iesi imediat. Daca ai in vedere sa iti achizitionezi o locuinta, este prea devreme pentru a incepe demersurile necesare. Situatia ta trebuie sa se mai imbunatateasca.

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Iubirea domneste in viata ta, nu exista nicio problema in viata ta sentimentala. Daca te-ai casatorit recent, pregateste-te pentru o viata in doi spectaculoasa. Partenerul te farmeca cu rabdarea si tandretea lui. Noptile sunt foarte placute si iubirea este combustibilul tau.

O saptamana deosebit de infloritoare. Venitul tau fix iti aduce stabilitate si liniste. Incearca sa nu faci investitii majore, chiar daca ai destui bani in cont. Fa in asa fel incat sa nu dormi stresat/a seara niciodata!

Leu (22 iulie - 22 august)

Adevarata armonie poate fi stabilita cu pretul unor compromisuri de ambele parti. Fii mai deschis/a la ideile celui/ei de langa tine si totul va fi bine. Daca esti singur/a, alunga demonii din trecut pentru a putea sa o iei de la capat. Este foarte important sa te aventurezi si sa iesi din zona ta de confort, doar asa vei avea parte de surprize placute.

Calatoria ta financiara a fost presarata cu capcane, dar asta este doar o veche amintire. Acum totul este bine si, mai ales in aceasta saptamana, bugetul tau explodeaza. Iti pui ambitiile pentru a negocia sau renegocia salariul sau bonusurile si castigi. Vei obtine succes chiar daca nu crezi neaparat in el. De asemenea, se naste un proiect pe care l-ai planificat.

Fecioara (23 august - 22 septembrie)

Bazeaza-te pe ajutorul astrelor pentru a intari legaturile, a reaprinde flacara iubirii sau pentru a avea intalniri incitante. Climatul este despre dragoste si placere, asadar acesta este momentul perfect sa iubesti fara sa-ti faci griji cu privire la viitorul vietii tale sentimentale. Mizeaza pe sensibilitatea ta pentru a-ti transmite mesajele fara probleme.

Saptamana aceasta este promitatoare in ceea ce priveste banii. Norocul iti zambeste, actiunile si munca ta din trecut cunosc primele rezultate si recompense. Cu moralul stai exceptional, te bucuri de placerile materiale atat cat iti permiti.

Citeste continuarea pe Eva.ro

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop saptamanal, #dragoste, #bani, #noroc , #horoscop zilnic