Horoscopul saptamanii 2-8 noiembrie. Viata taurului este in plina ascensiune

Joi, 05 Noiembrie 2020, ora 09:00
30256 citiri
Horoscopul saptamanii 2-8 noiembrie. Viata taurului este in plina ascensiune
Foto: Arhiva Ziare.com

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Relatia de cuplu ar putea fi tensionata in aceasta saptamana, deoarece comportamentul tau este destul de instabil. Exista, de asemenea, conficte sau rivalitati cu oamenii din jurul tau, ceea ce iti va perturba linistea din sanul familiei. Daca esti singur/a, sporeste-ti sansele de succes in dragoste acceptand mai multe intalniri romantice. Este foarte important sa ai de unde alege!

Datorita unui castig neasteptat, saptamana aceasta vei simti ca plutesti. Aceasta perioada promite sa fie una frumoasa. La locul de munca, posibilitatea unei mariri salariale este prezenta. Acasa vorbesti deschis despre bani, planurile de viitor se decid ca o familie. Subiectele despre bani sunt departe de a fi tabu, dimpotriva, ii aduci in discutie tocmai pentru a aborda marile proiecte.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Un aer de incredere bate in viata ta amoroasa. Acest lucru te ajuta sa castigi stabilitate, sa porti conversatii lungi si interesante si sa legi noi prietenii. Dragostea pluteste in aer, chiar daca refuzi sa vezi sau sa simti. Viata ta sentimentala se schimba in mai bine. La sfarsitul saptamanii, o mica suparare te obliga sa te indepartezi de cei dragi.

Banii nu te mai ingrijoreaza in aceasta saptamana. Reusesti sa iti achiti taxele si toate datoriile si iti va mai ramane ceva si pentru placeri. Te-ai straduit foarte multe, insa munca ta a dat roaded. Activitatile noi contribuie la o viata de zi cu zi mai confortabila si mai interesanta. Te poti relaxa, saptamana aceasta poti cheltui cum vrei tu si pe ce vrei tu. Cei dragi beneficiaza de maretia ta.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Astrele iti favorizeaza viata sentimentala. Un nou impuls te duce, printr-o intalnire izbitoare, catre un nou tip de relatie, mai intens in schimburi, proiecte comune si pasiune. Aceste sentimente puternice te vor ajuta sa uiti trecutul umbros si tot ce este negativ in viata ta. Te asteapta ceva mult mai bun!

Inca de la inceputul saptamanii, totul merge foarte bine. Esti foarte constiincios/oasa in ceea ce priveste cheltuielile, asadar poti evita cu usurinta presiunile sau cumparaturile impulsive. Cu toate acestea, astrele te sfatuiesc ca din cand in cand sa te si rasfeti, fara frustrari si fara restrictii.

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Astrele fac posibile multe lucruri in aceasta saptamana. Cu toate acestea, e nevoie si de aportul tau in ceea ce priveste comunicarea cu partenerul/a de viata. Fii mai deschis/a si mai dispus/a spre dialog, altfel cuplul tau s-ar putea destrama in cel mai scurt timp posibil.

Nu sari nicio etapa, paseste cu grija atunci cand vine vorba de bani. Chiar daca esti tentat/a sa faci unele investitii, gandeste de doua ori inainte de a te implica intr-un proiect cu risc financiar. O astfel de greseala ar putea fi fatala pentru situatia ta actuala.

Leu (22 iulie - 22 august)

Ia initiativa in cautarea aspiratiilor tale, cauta sa evoluezi cat mai frumos in ceea ce priveste iubirea. Incepi sa te cunosti mai bine si sa ai asteptari mai rezonabile si, astfel, mai realizabile. Esti pe drumul cel bun pentru a-ti atinge obiectivele. Esti indraznet/eata si debordezi de idei la fel de originale pe cat de constructive.

Banii nu vor fi o problema in aceste zile. In ultima perioada, portofelul tau a fost cam gol, ceea ce a insemnat mult stres. Elibereaza-te de tensiune, acum situatia a revenit la normal si detii controlul. Bucura-te de o iesire cu prietenii ori familia pentru a te reconecta cu placerea de a trai si uita sa numeri fiecare leut. Cu toate acestea, fii chibzuit/a si responsabil/a.

Fecioara (23 august - 22 septembrie)

Daca esti singur/a, Cupidon ar putea sa-ti traga una dintre sagetile care te vor face sa te indragostesti pe loc. Daca esti deja logodit/a, viata ta in doi este plina de promisiuni pentru viitor si promite sa te implineasca. Da, dragostea iti zambeste, asa ca traieste la fel de intens cum arde inima ta in aceasta perioada.

Joci la loto? De ce nu, atat timp cat nu faci o obsesie din asta. Pentru ca norocul este prezent in viata ta, profita cat poti de mult de el. In orice caz, soarta iti va face traiul mult mai usor din punct de vedere financiar. Vestile bune vin, adapteaza-te din mers fara a depune prea mult efort.

Citeste continuarea pe Eva.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop, #saptamanal, #astre, #dragoste, #iubire, #bani, #noroc , #Horoscop 2020