Horoscopul saptamanii 19-25 aprilie. Reusite pentru Taur

Joi, 22 Aprilie 2021, ora 08:00
27108 citiri
Horoscopul saptamanii 19-25 aprilie. Reusite pentru Taur
Horoscop saptamanal FOTO Arhiva Ziare.com

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Profita de sansele care ti se ofera in aceasta saptamana. Daca esti singur/a, vei intalni o multime de oameni noi interesanti, trebuie doar sa fii atent/a sa alegi ce e potrivit pentru tine. Viata sociala se imbogateste prin natura muncii si a pasiunilor tale. Daca esti implicat/a intr-o relatie serioasa, va avea loc o confruntare intre tine si partener/a pe baza unor certuri mocnite.

Cu banii o duci bine, dar ca sa iti mearga asa depui eforturi considerabile. Cariera ta este in plina ascensiune, nu faci doar ceva care iti aduce castig, ci si ceva ce te pasioneaza. Sfaturile tale pot ajuta pe cineva aflat in impas.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Nu e de mirare ca atragi atat de multi oameni in jurul tau, sarmul tau este evident. Daca esti singur/a, ai de unde alege, insa deocamdata vrei sa mai copilaresti si te axezi doar pe distratie. Daca esti implicat/a intr-o relatie serioasa, primesti sau oferi pretiosul inel.

Risti si castigi, acesta este motto-ul tau din aceasta saptamana. Cu toate acestea, astrele te sfatuiesc sa actionezi cu curaj in timp ce iti calculezi cu atentie orice miscare. Cumva ratiunea se imbina cu instinctul, iar rezultatele vor fi exceptionale in ceea ce priveste banii, investitiile si afacerile.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Provocarea din aceasta saptamana va fi sa inveti sa pretuiesti ceea ce este cu adevarat important. Iar aici poate fi vorba chiar de partenerul/a de viata. Poate ai uitat sa apreciezi dragostea voastra si tot ce a facut si face pentru tine. Renunta la a te mai axa doar pe defecte si, astfel, va deveni o obisnuinta utila pentru o relatie sanatoasa.

Realizeaza tot ce ti se cere la locul de munca cu seninatate si vointa. De asemenea, daca te lasi purtat/a de intuitie, vei descoperi multe strategii ascunse, care vor iesi la iveala. Comunici bine cu cei din jur, sefi, colegi, parteneri, ceea ce duce la rezultate financiare bune.

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Este important sa fii atent/a la modul in care permiti vestilor primite de la o persoana din trecutul tau sa te afecteze si cum te pot ajuta acestea sa te simti mai liber/a si mai fericit/a. Vei face bilantul a tot ceea ce ai invatat de atunci pana in prezent. Cel mai probabil, miercuri e posibil sa ai o surpriza.

Saptamana aceasta iti va fi greu sa iei deciziile corecte, dar asta nu inseamna ca vei suferi pierderi financiare. Din pacate, tot ce se poate spune este ca vei bloca unele proiecte in care esti implicat/a si in care iti pusesesi mari sperante. De asemenea, la locul de munca nu dai dovada de empatie, ceea ce atrage dusmani.

Leu (22 iulie - 22 august)

Relatia minte-corp va fi echilibrata si ii vei oferi mai mult partenerului/ei de viata in aceasta saptamana. Esti mai afectuasa atat cu persoana iubita, cat si cu prietenii. Chiar daca motivul principal al atentiei tale este de a oferi bucurie celorlalti, pe parcurs vei descoperi ca devii si tu mai fericit/a.

Entuziasmul si vitalitatea te vor ajuta in aceasta saptamana sa te concenterzi pe tot ceea ce ai de facut la locul de munca. Chiar daca intalnesti obstacole, mai ales atunci cand esti pe punctul de a castiga ceva bani, vei putea salva situatia cu inteligenta. Va trebui sa iti modelezi programul pe masura ce apar complicatiile. Dar, talentul de a improviza si cunostintele tale te vor ajuta in orice moment.

Fecioara (23 august - 22 septembrie)

Cel mai important lucru din aceasta saptamana este relatia cu persoana iubita. Evita certurile inutile, ar trebui sa poti purta discutii cu calm si dragoste. Este important sa eviti schimbarile de obiceiuri, in acest moment nu sunt benefice. Daca ai o rutina impreuna cu partenerul/a, nu o intrerupe.

Esti hotarat/a sa avansezi mai repede, mai departe sau mai sus. Stii doar ca vrei, dar nu stii cum sa o faci. Astrele te sfatuiesc sa fii mai realist/a atunci cand vine vorba de cariera, dar mai ales de bani. Cu cat asteptarile sunt mai mari, cu atat vei fi mai dezamagit/a.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Ești cam...
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
#horoscop saptamanal, #dragoste, #bani, #noroc , #horoscop zilnic