Horoscopul saptamanii 16-22 noiembrie. Gemenii nu vor avea parte de minuni

Joi, 19 Noiembrie 2020, ora 09:00
30071 citiri
Horoscopul saptamanii 16-22 noiembrie. Gemenii nu vor avea parte de minuni
Foto: Arhiva Ziare.com

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Problemele financiare cu care te confrunti ar putea sa-ti intunece viata de cuplu. De ce insisti sa-ti invinovatesti partenerul/a de viata pentru bugetul comun? Fii deschis/a dialogului, nu ostilitatii! Masoara-ti cuvintele sau s-ar putea sa-l vezi indepartandu-se de tine odata pentru totdeauna si e doar vina ta daca se intampla asta. Iubirea necesita tact si tandrete!

Solutia problemelor tale financiare depinde de noroc. Cu toate acestea, tot trebuie sa faci un efort si sa te ridici din pat in fiecare dimineata pentru a munci. Ai incredere, aceasta situatie nu va dura la nesfarsit. In loc sa-ti plangi de mila, profita de orice ocazie pentru a castiga ceva bani in plus.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Radiezi de fericire. E clar ca soarele incepe sa rasara si pe strada ta! Totul devine simplu, valorile de tandrete se inmultesc si esti in toiul unei schimbari uimitoare. Toate semnalele sunt optimiste. Relatia ta decurge natural, intalnirile devin mai promitatoare si ai ocazia de a arata asa cum esti cu adevarat. Din punct de vedere emotional ajungi in al noualea cer.

Vei avea parte de o saptamana fara nori. Un sentiment de pace te invaluie si te vei simti confortabil cu ceea ce ai. Ai muncit mult pentru a obtine ceea ce ai acum si pentru a avea un buget echilibrat, iar astazi culegi ceea ce ai semanat. Investitiile tale calculate si modul inteligent de trai te-au adus in acest punct. Savureaza fiecare secunda a acestei saptamani!

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Daca esti singur/a, nu iti este clar ce angajament sa iti asumi. Ai mai multe optiuni, dar, mai presus de toate, momentele de nepasare totala te vor ajuta sa te bucuri fara retinere inainte de a face alegerea finala. Aceste decizii nu sunt favorizate momentan, asadar amana-le cat poti. Intre timp, asigura-te ca va exista o atmosfera animata si constructiva intre tine si admiratorii/oarele.

Situatia ta financiara nu se va imbunatati ca prin minune nici in aceasta saptamana. Va dura putin mai mult decat te asteptai. In ciuda a tot ce se intampla, vei primi vesti interesante care te vor umple de optimism. Vei fi surprins/a intr-un mod pozitiv. Nu iti planifica cheltuieli mari, astfel vei evita neplacerile. Pentru a-ti face planuri, asteapta pana cand contextul este complet favorabil.

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Viata ta sentimentala trece prin schimbari. Scapi de orice ezitare atunci cand vine vorba de discutiile cu partenerul/a, intalnirile tale amoroase se transforma si vei invata o multime de lucruri noi despre tine. Gasesti cuvintele potrivite pentru a explica exact ceea ce simti. Daca esti singur/a, nu intampini nicio problema daca vrei sa cuceresti pe cineva.

Bugetul tau iti permite in mare masura sa iti faci placerile. Nu te uita in portofel, deoarece este o saptamana foarte buna din acest punct de vedere. Daca ai facut recent unele investitii, vei primi vesti bune. Stabilitatea financiara de care te bucuri acum iti permite sa-ti faci planuri pe termen lung.

Leu (22 iulie - 22 august)

In aceasta saptamana nu mai poti conta pe noroc pentru a scapa de unele poveri din viata ta amoroasa. De acum inainte vei fi nevoit/a sa mentii relatia in care esti implicat/a fara niciun alt ajutor decat luciditatea si sinceritatea ta. Fa-o sau pleaca! Mai bine ai infrunta cu curaj situatia, altfel o vei agrava.

Oamenii care nu au aceleasi valori privitoare la bani ca si tine te vor incuraja sa cheltuiesti prea mult. Din pacate, daca cedezi, vei regreta toate achizitiile facute, achizitii care sunt prea scumpe pentru tine. In aceasta saptamana, fa-ti curaj sa spui nu! Acest lucru te va face sa pari zgarcit/a, dar, pe de alta parte, te va salva de la saracie.

Fecioara (23 august - 22 septembrie)

Te bucuri de o saptamana buna pe plan amoros. Lucrurile merg bine intre tine si persoana iubita, ceea ce iti ofera multa speranta in viitor. Daca esti singur/a, astrele vor fi generoase cu tine si te vor ajuta sa te indrepti catre persoana potrivita.

Aceasta saptamana este sinonima cu noutatea. Veniturile cresc si sunt foarte satisfacatoare, asadar incepi sa te distrezi. Ai parcurs un drum lung pana sa ajungi aici, iar astazi, datorita eforturilor tale, situatia ta financiara este clar stabilizata. Ar putea aparea oportunitati noi. Cu un management la fel de impecabil ca pana acum, achizitiile si investitiile tale vor da roade.

Citeste continuarea pe Eva.ro

"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
Mihai Tatulici (75 ani), unul dintre cei mai influenți oameni de televiziune după 1990, s-a retras definitiv acum 11 ani. El a refuzat să revină, în ciuda propunerilor pe care le-a avut,...
Reducerea cheltuielilor în timpul pensionării: la ce trebuie sa renunți
Reducerea cheltuielilor în timpul pensionării: la ce trebuie sa renunți
Pensionarea este momentul în care poți să te bucuri de roadele muncii tale, dar în multe cazuri este o provocare pentru a găsi modalități să faci economii. O modalitate eficientă de...
#horoscop, #saptamanal, #noiembrie, #astre, #dragoste, #iubire, #bani, #noroc , #Horoscop 2020