Horoscopul saptamanii 15-21 martie. Zile excelente pentru Taur

Marti, 16 Martie 2021, ora 08:00
12394 citiri
Horoscopul saptamanii 15-21 martie. Zile excelente pentru Taur
Horoscop saptamanal FOTO Arhiva Ziare.com

Taurul traverseaza o saptamana excelenta. Descopera previziunile astrale pentru zodia ta si afla cum vei sta cu dragostea, sanatatea, banii sau cariera in aceasta saptamana.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Nu intalnesti pe nimeni si te simti cam singur/a. Frecventeaza cercurile sociale obisnuite, deoarece saptamana aceasta s-ar putea sa cunosti pe cineva prin intermediul prietenilor tai. Nu te astepta la prea mult, insa sunt semne bune.

Fii mai atent/a la bani si incearca sa tii o evidenta clara a acestora, deoarece doar asa vei putea actiona corect in cazul aparitiei unor dificultati. Un credit neachitat sau o datorie pe care preferi sa o anticipezi decat sa te supui unei situatii nedorite. Aceasta saptamana prezinta o oportunitate de a-ti imbunatati situatia financiara. Chiar daca suma pe care ai investit-o nu este colosala, curand iti va aduce niste bani.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Nu te izola, pentru ca saptamana aceasta e rost de actiune si distractie. Intalnirile romantice sunt favorizate si promitatoare. Nu vei incheia saptamana de unul/una singur/a, ci mai degraba intr-o companie buna. Daca esti implicat/a intr-o relatie, profita de climatul armonios pentru a uita de griji si pentru a gusta impreuna cu partenerul/a din fructele unei legaturi redescoperite.

Este dificil sa-ti imaginezi o situatie financiara mai buna decat a ta. Portofelul tau este plin pana la refuz. Avand in vedere vestile bune pe care le primesti in cele din urma, poti lua in considerare unele investitii semnificative. Pe langa asta, incearca sa savirezi la maximum aceasta perioada de implinire, care este destul de rara in zilele noastre.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Nu esti prea fericit/a in ceea ce priveste dragostea. Multe indoieli sau intrebari iti chinuiesc sufletul si suferi. Trebuie sa stii ca suspiciunile nu vor face decat sa creeze un disconfort si mai mare si vor inrautati lucrurile. Cel mai bun lucru pe care il poti face este sa vorbesti cu calm despre sentimentele tale. Doar exprimarea lor, sau chiar notarea lor, va dezamorsa problemele reale.

Uneori, situatia ta financiara urmeaza aceleasi curbe, cu suisuri si coborasuri. In prezent, in mod clar, aceasta nu se afla in cele mai bune conditii. Dar, dupa ce vei atinge minimul istoric, vei fi obligat/a sa revii. Trebuie doar sa crezi in reusita si sa fii optimist/a, este primul pas, care este cel mai dificil, dar cel mai important.

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Esti sustinut/a in viata ta amoroasa, relatia cu partenerul/a de viata fiind una bazata pe incredere si profunzime. Cauti sa iti transformi visurile si sperantele in realitate. Se pare ca esti pe drumul cel bun pentru a obtine o mare satisfactie. Viata ta sentimentala evolueaza catre o atmosfera fascinanta, deoarece esti seducator/oare si nu lasi pe nimeni indiferent.

Daca nu iti plac economiile, ai noroc, deoarece saptamana aceasta este plina de speranta in ceea ce priveste banii. O organizare fara cusur si un management exemplar te vor duce tot mai aproape de succes. S-ar putea sa primesti o suma surprinzatoare de bani.

Leu (22 iulie - 22 august)

Te bazezi pe ceea ce ai invatat, cu exceptia faptului ca e in interesul tau sa iti modifici comportamentul inainte ca o furtuna sa faca ravagii in relatia ta amoroasa. Reinventeaza-te, ofera-le oamenilor o noua sansa, loialitatea este cuvantul cheie saptamana aceasta. Bucura-te de viata traindu-ti intens iubirea, da-ti frau liber! Daca esti singur/a, la jumatatea saptamanii apare o ocazie de cucerire, dragostea pluteste in aer!

Vor aparea oportunitati. Evolutia situatiei tale financiare consta in capacitatea ta de a sorta graul de pleava. Judecata ta nu este foarte buna, deoarece este influentata de alti oameni. Saptamana aceasta va trebui sa iei fraiele in ambele maini si sa nu te lasi manipulat/a de promisiunile care ti se fac.

Fecioara (23 august - 22 septembrie)

Fie ca esti implicat/a intr-o relatie sau esti singur/a, sansele sa fii fericit/a sunt mari in aceasta saptamana. Esti seducator/oare, prezenta ta e cautata, iar cei din jurul tau se gandesc mult la tine. Viata iti zambeste, meriti pe deplin toate lucrurile frumoase care se intampla in viata ta. Inspiri si intruchipezi dragostea!

Confortul tau financiar este asigurat si acest lucru ofera vietii tale o liniste binemeritata. Relatiile din viata personala sunt ideala si te ajuta sa evoluezi profesional si financiar. La locul de munca predomina armonia, esti generos/oasa cu timpul si experienta ta si primesti dublu in schimb.

Citeste continuarea pe Eva.ro

Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Ești cam...
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
#horoscop saptamanal, #dragoste, #bani, #noroc , #horoscop zilnic