Horoscopul lunii noiembrie. Taurul are puterea de a schimba lucrurile

Marti, 10 Noiembrie 2020, ora 10:00
59312 citiri
Horoscopul lunii noiembrie. Taurul are puterea de a schimba lucrurile
Foto: Arhiva Ziare.com

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

In dragoste totul va fi bine in noiembrie atat timp cat nu iti vei critica partenerul/a si nu te vei certa cu el din orice. Nu mai fi atat de exigent/a si perfectionist/a. Nu e un moment bun sa te impui, ci sa intretii o atmosfera armonioasa. Daca esti singur/a, nu va fi cea mai buna luna pentru cuceriri. Sa seduci pe cineva nu va fi deloc usor acum. Vei atrage mult mai putina atentie decat de obicei.

Va fi o luna foarte prospera. Vei castiga bani cu usurinta, dar numai prin munca si iar munca. Este un moment bun pentru a economisi. Vei avea un al saselea simt care iti va atrage atentia cand cheltuiesti bani prosteste. Vei actiona responsabil si nu vei cumpara mai mult decat ceea ce este strict necesar. Daca ai bani de investit, intuitia te va ajuta sa iei cele mai bune decizii.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Iubirea va fi cel mai important lucru in noiembrie. Este o luna in care vrei sa fii fericit/a cu orice pret si vei fi foarte romantic/a. Daca esti implicat/a intr-o relatie si nu esti fericit/a, vei sti clar ce vrei si vei avea puterea de a schimba lucrurile. Unii vor ajunge sa se desparta de partenerul lor pentru ca vor accepta ca ceva nu functioneaza si vor prefera sa fie liberi, altii isi vor da seama ca au alaturi persoana potrivita si ca trebuie sa gaseasca o rezolvare astfel incat sa functioneze bine ca si cuplu. Daca esti singur/a, situatia ramane neschimbata.

Daca ai datorii, incearca luna aceasta sa scapi de ele. Daca ai obiecte de valoare pe care nu le folosesti, vinde-le cat mai curand posibil. Daca trebuie sa cumperi ceva necesar, fa asta in prima saptamana din noiembrie, deoarece dupa aceea nu vei mai putea sa o faci din cauza unor evenimente si cheltuieli neprevazute. Ar trebui sa economisesti, desi nu te pricepi la asta.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

In dragoste iti va merge bine luna aceasta. Daca esti implicat/a intr-o relatie, vei purta numeroase discutii importante cu partenerul/a de viata pentru a incerca sa ajungeti la acorduri cu privire la problemele sensibile. Va fi o luna intensa, dar satisfacatoare. Daca esti singur/a, vei incerca sa socializezi cat mai mult posibil, sa te distrezi cu prietenii si sa seduci sexul opus.

Din punct de vedere financiar vei continua sa te descurci bine. Astrele iti ghideaza pasii, iti imbunatatesc situatia si iti aduc numeroase beneficii. Luna aceasta vei incepe sa castigi mai multi bani si, de asemenea, ai putea primi sume la care nu te astepti.

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Daca esti implicat/a intr-o relatie, atmosfera din cuplu va fi furtunoasa in aceasta luna. Nu este o problema din cauza lipsei de iubire, ci din cauza neintelegerilor si diferentelor de gandire. Tu si persoana iubita va veti contrazice si nu veti fi de acord in multe privinte. Principala problema este modul in care se duc banii. Nu impartasiti aceleasi criterii si acest lucru duce la certuri puternice. Daca esti singur/a, vei avea numeroase intalniri si vei frange inimi.

Venitul tau se va imbunatati in ultima saptamana a lunii. Problema din noiembrie va consta in disputele cu apropiatii despre bani. Copiii si partenerul/a vor cheltui mai mult decat te asteptai si vor aparea tensiuni majore. Ar trebui sa ajungeti la un numitor comun cat mai repede posibil, altfel ai putea ramane cu buzunarele goale.

Leu (22 iulie - 22 august)

In dragoste, vei continua in acelasi ritm ca si pana acum. Nu va fi rau, dar nici bine. Vei continua cu modul tau de viata, dar comunicarea lipseste. Ar trebui ca tu si partenerul/a de viata sa faceti o echipa si totul ar fi mai placut. O calatorie sau o evadare din cotidian ar fi minunata pentru tine. Daca esti singur/a, iesi si distreaza-te, doar asa vei cunoaste oameni noi. Si chiar vrei sa te indragostesti in noiembrie!

Vei avea noroc la bani luna aceasta, adica ai putea castiga o mica suma de bani la un joc de noroc, spre exemplu. Ai putea primi o marire a salariului care este esentiala pentru tine, deoarece te-ai simti mai apreciat/a la locul de munca. Prima saptamana va fi mai buna decat a doua.

Fecioara (23 august - 22 septembrie)

Daca esti implicat/a intr-o relatie, normalitatea si energiile bune iti vor invada viata de cuplu in noiembrie. Va fi o luna calma si placuta. Daca esti singur/a, vei avea sansa sa cunosti oameni noi si interesati de o relatie. Totul se va desfasura incet, dar sigur. S-ar putea sa intalnesti pe cineva care sa iti placa cu adevarat, dar vei incepe sa faceti primii pasi spre o relatie amoroasa de luna viitoare.

Cu banii vei sta excelent luna aceasta. Veniturile tale vor continua sa creasca. Vei avea noroc cu banii si ai putea castiga la un joc de noroc. De asemenea, ti se vor face propuneri interesante pe plan profesional sau de afaceri. Analizeaza-le bine daca merita cu adevarat sa investesti timp, energie si bani in ele.

Citeste continuarea pe Eva.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 20 aprilie. Zodia care se va bucura de mai mult timp cu familia
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 20 aprilie. Zodia care se va bucura de mai mult timp cu familia
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Interesul pe...
#horoscop, #lunar, #noiembrie, #astre, #dragoste, #iubire, #bani, #noroc , #Horoscop 2020