Horoscopul lunii iulie

Sambata, 04 Iulie 2020, ora 09:00
13446 citiri
Horoscopul lunii iulie
Foto: Arhiva Ziare.com

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

In luna iulie vei face un pas important pentru viata ta amoroasa. Te vei pune pe primul loc si nu te vei lasa pana nu vei obtine ceea ce iti doresti sau pe cine iti doresti. Obstacolele vor fi numeroase, insa daca esti determinat/a, vei reusi. Unii te vor considera egoist/a, in special daca esti deja implicat/a intr-o relatie romantica. Pe cand daca esti singur/a, vei avea libertatea de a face numai ce vrei, cu riscul ca relatiile pasagere sa se opreasca la stadiul de aventura. Cu toate acestea, vei fi satisfacut/a de rezultate.

Situatia ta financiara este una stabila, asadar incearca sa o mentii asa si in aceasta luna. Astrele te sfatuiesc sa eviti tentatiile si schimbarile profesionale majore. Chiar daca te simti increzator/oare in fortele proprii, e posibil sa dai gres daca alegi sa iti schimbi domeniul de activitate sau jobul actual. Poti castiga bani pe nepusa masa, insa nu vei castiga mai multi daca faci tu ceva in acest sens.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Luna iulie va veni cu o multime de clarificari pentru tine in ceea ce priveste viata amoroasa. Daca esti implicat/a intr-o relatie serioasa, aceasta va deveni mai cursiva, mai plina de intelegere si armonie. Este o perioada buna pentru a-ti exprima fara menajamente sentimentele. Daca esti singur/a, astrele te sfatuiesc sa mai dai o sansa celor care nu ti-au gresit prea mult in trecut. Exista urme de iubire pe care nu le poti sterge cu buretele. Da-ti ocazia de a resuscita unele legaturi pierdute!

Luna aceasta este necesar sa iti faci un calcul atent la bani si sa adopti o noua modalitate de economisire. La mijlocul lui iulie e posibil sa ti se ceara ajutor financiar din partea unei persoane pe care chiar nu o poti refuza. Fa-o in conditii de siguranta! Nu iti face datorii pentru a salva pielea altcuiva, indiferent cat de apropiata ti-ar fi acea persoana!

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

In aceasta perioada sunt favorizate relatiile care au nevoie de incercari de salvare sau de reaprindere a pasiunii. E nevoie din partea ta de mai multa fermitate cu privire la partenerul de viata. Expune-ti ideile, nevoile si dorintele fara sa ocolesti ceea ce este important pentru tine. E posibil sa fii blocat/a intr-o relatie care nu te satisface, insa astrele te sfatuiesc sa eviti pentru moment deciziile radicale. Daca esti singur/a, evita angajamentele pe termen lung.

Iti doresti multe, insa nu dispui de resursele financiare necesare pentru a-ti atinge obiectivele. Astrele te sfatuiesc sa fii cumpatat/a in aceasta luna si sa eviti actiunile impulsive. O simpla greseala te poate costa scump si te poate face sa pierzi tot ce ai economisit pana la momentul actual.

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Relatia amoroasa in care esti implicat/a va fi pusa la grea incercare in aceasta luna. Iulie nu e nici cea mai fericita perioada, insa nici cea mai tragica. Daca faci parte dintr-un cuplu care nu iti aduce fericire, se poate ajunge la discutii despre divort sau despartire daca niciunul dintre voi nu este dispus sa faca compromisuri pentru salvarea relatiei. Daca esti singur/a, te grabesti sa te asezi la casa ta cu riscul de a te arunca in bratele unei persoane nepotrivite. Graba strica treaba!

Luna iulie va veni cu provocari pentru tine. Faptul ca ai nevoie de mai multi bani te determina sa gasesti solutii inedite de imbunatatire a situatiei financiare. In alte conditii nu ai reusi sa te dezvolti atat de frumos si rapid. Avansarea ta fortata este binevenita, cu toate ca la inceput vei privi intreaga situatie drept o corvoada.

Leu (22 iulie - 22 august)

Atmosfera acestei perioade va fi una pozitiva. Daca esti implicat/a intr-o relatie serioasa, astrele te sfatuiesc sa eviti pe cat posibil confruntarile, in special pe acelea starnite din nimicuri si plictiseala. Daca esti singur/a, vei fi tentat/a sa iei legatura cu o persoana deloc disponibila emotional. Acest lucru aduce dupa sine mai multe complicatii decat ti-ai fi imaginat. Triunghiurile amoroase ar trebui excluse din start daca vrei o viata linistita.

Orice investitie majora este favorizata in prima parte a lunii, dupa aceea ar fi de evitat. Nu o duci deloc rau cu banii, insa o problema inopinanta ar putea atenta la bugetul tau, asa ca mai bine sa ai rezerve. Esti multumit/a de locul tau de munca actual si ai nevoie de o perioada de stagnare pentru a te odihni. Apoi iti poti continua ascensiunea.

Fecioara (23 august - 22 septembrie)

Luna iunie a fost satisfacatoare pentru tine, insa iulie va veni cu mult mai multe impliniri. Daca esti implicat/a intr-o relatie serioasa, aceasta are toate sansele sa treaca la urmatorul nivel. Cel mai probabil, dorinta partenerului de a avea un copil te determina sa iei decizii de care nu esti ferm convins/a, insa care se vor dovedi a fi bune intr-un final. Daca esti singur/a, astrele te sfatuiesc sa nu te lasi manipulat/a de aparente si sa nu cedezi in fata celor care vorbesc prea mult si fac prea putin.

Nu o duci deloc rau cu banii, insa luna aceasta vor aparea cheltuieli imprevizibile care iti vor da bugetul peste cap. Astfel, planurile tale vor fi amanate sau chiar anulate. Iti poti reface economiile doar daca ti se inapoiaza un imprumut dat cu mult timp in urma, insa sasele sunt destul de mici.

Citeste mai departe pe Eva.ro.

"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
Mihai Tatulici (75 ani), unul dintre cei mai influenți oameni de televiziune după 1990, s-a retras definitiv acum 11 ani. El a refuzat să revină, în ciuda propunerilor pe care le-a avut,...
Reducerea cheltuielilor în timpul pensionării: la ce trebuie sa renunți
Reducerea cheltuielilor în timpul pensionării: la ce trebuie sa renunți
Pensionarea este momentul în care poți să te bucuri de roadele muncii tale, dar în multe cazuri este o provocare pentru a găsi modalități să faci economii. O modalitate eficientă de...
#horoscop, #iulie, #lunar, #astre, #dragoste, #bani, #noroc , #Horoscop 2020