Horoscopul lunii decembrie. Nu e momentul ca Racul sa isi caute marea iubire

Sambata, 12 Decembrie 2020, ora 10:00
22902 citiri
Horoscopul lunii decembrie. Nu e momentul ca Racul sa isi caute marea iubire
Foto: Arhiva Ziare.com

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

In ceea ce priveste dragostea, luna decembrie iti va da impresia ca esti pus/a pe pauza. Dar nu e asa doar pentru tine, ci pentru toata lumea. Daca esti implicat/a intr-o relatie, nu vor exista modificari sau vesti. Totul este plat si ar trebui sa te bucuri de asta: Traieste linistea momentului! Doar daca esti singur/a, viata ta amorosa va fi activa. Nu vei cauta o relatie serioasa, ci mai degraba relatii sporadice. Nu uita sa folosesti protectie!

Si in ceea ce priveste banii va fi o luna fara schimbari. Vei castiga bani care provin din salariul tau si nimic altceva. Daca obisnuiai sa primesti comisioane sau sa iti maresti numarul clientilor, ceea ce reprezinta venituri mai mari, luna aceasta nu vei mai avea parte de asta. Totul parca se opreste in loc. Ramai asa fara sa modifici cursul firesc al lucrurilor, pentru ca situatia isi va reveni de la sine in curand.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Viata sentimentala continua sa-ti ofere cele mai mari satisfactii. Te vei descurca foarte bine, iar tu si partenerul/a de viata va veti simti fericiti. Vei continua sa-i impartasesti totul si asta e de bine, deoarece comunicarea este foarte buna. Viata ta amoroasa este foarte activa si satisfacatoare. Daca esti singur/a, vei atrage sexul opus si te vei distra cu puterea ta de seductie.

Banii vor fi prioritatea ta luna aceasta. Situatia economica mondiala se schimba si va trebui sa te adaptezi. Te va consta scump aceasta adaptare, dar o vei face si vei avea beneficii de pe urma ei treptat. Iti vei da seama cat de mult ai gresit in trecut, dar corectarea este inteleapta. Vei cauta noi surse de venit, probabil vei avea doua locuri de munca pentru a castiga mai mult.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

In dragoste, iti va merge fantastic in decembrie. Acum incepi o etapa romantica foarte importanta pentru viata ta de cuplu, una mai plina de intelegere si romantism. Daca esti singur/a, vei avea atat de multe oportunitati de aventura, dar si de relatii serioase incat nu vei avea timp sa te intalnesti cu toti cei pe care ii placi. Ii poti intalni oriunde te duci: la munca, activitati culturale sau sportive, in cartier, prin intermediul prietenilor... profita de asta!

Din punct de vedere financiar, va continua sa iti mearga bine, dar trebuie sa fii putin mai chibzuit/a. Acum, ca banii castigati vor fi mai multi, obisnuieste-te sa tii o evidenta clar, astfel incat sa nu ai parte de surprize neplacute. Acum este momentul sa iti pui banii la adapost sau sa-i investesti cu intelepciune.

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Daca esti implicat/a intr-o relatie, luna aceasta va exista mai mult dialog in cuplu. Acest lucru se intampla din cauza unor probleme legate de munca sau sanatatea persoanei iubite. Va veti sustine reciproc, iar problemele va vor uni la fel de mult ca si iubirea. Daca esti singur/a, aceasta nu va fi o luna buna pentru a-ti cauta marea iubirea, ci mai degraba te-ai axa pe relatii pasagere sau aventuri de-o noapte.

Din punct de vedere financiar, in luna decembrie o vei duce bine. Astrele ti-ar putea aduce un flux neasteptat si consistent de bani, care te-ar face sa te simti extrem de fericit/a. Chiar daca acest lucru nu se va intampla, banii nu iti vor lipsi, stai fara grija!

Leu (22 iulie - 22 august)

Astrele te sfatuiesc sa pui capat acelei situatii sentimentale complicate cu care te confrunti de ceva vreme. Actioneaza dupa cum iti dicteaza inima si totul va fi bine intr-un final. Nu vei putea sa iti ascunzi supararea la locul de munca, insa lasa explicatiile pentru cand te vei mai linisti.

Situatia ta financiara incepe sa se stabilizeze in aceasta luna si poti merge mai departe cu mai multa incredere. Totul devine accelerat in viata ta si vei cauta noi surse de venit. Ai putea chiar avea doua locuri de munca, astfel banii se vor inmulti simtitor si vei reusi sa depasesti criza economica.

Fecioara (23 august - 22 septembrie)

Daca esti implicat/a intr-o relatie, totul ramane la fel si luna aceasta. Armonia si bunastarea merg mana-n mana cu dragostea dintre tine si partenerul/a de viata. Relaxati-va in lumea voastra de vis! Daca esti singur/a, nu este un moment bun pentru a cauta un partener sau pentru a incepe o relatie. Vei fi concentrat mai mult asupra prietenilor si familiei tale.

Situatia ta financiara va fi excelenta in decembrie. Surprinzator, venitul tau creste din surse precum loteria. Cu toate acestea, va trebui sa muncesti foarte mult pentru a obtine rezultatele dorite pe plan profesional. De asemenea, daca esti implicat/a in afaceri, acestea ar putea cunoaste rezultate pozitive si profituri promitatoare.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relațiile cu...
#horoscop, #dragoste, #bani, #noroc , #Horoscop 2020