Horoscopul lunii august

Duminica, 02 August 2020, ora 23:00
24598 citiri
Horoscopul lunii august
Foto: Arhiva Ziare.com

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Din pacate, luna august nu vine cu vesti bune pentru tine in ceea ce priveste dragostea. Pot aparea neintelegeri in cuplu, dar nu trebuie sa te ingrijorezi excesiv daca atmosfera nu este exceptionala. Nu iti va fi usor daca vei trece printr-o despartire sau prin certuri prea mari si importante. Daca esti singur/a, ar trebui sa profiti la maximum de prima parte a lunii, pentru ca apar oportunitati discrete care apoi vor disparea complet. In cea de-a doua parte a lunii vei avea parte de putine intalniri romantice si chiar dezamagiri, de aceea astrele iti recomanda sa acorzi o atentie deosebita persoanelor cu care intri in contact. Acestea ar putea fi departe de asteptarile tale. Acum, stii mai bine ce iti doresti si ce nu intr-o relatie. Vei cauta sa progresezi si, daca observi ca relatia s-a blocat, vei pune punct. Stagnarile nu sunt bune pentru tine.

Daca prima parte a lunii nu aduce noutati in ceea ce priveste cariera si banii, zile senine te vor astepta in cea de-a doua jumatate a ei. Asadar, la inceput de august trebuie sa te lupti cu ceva cheltuieli, nervi sau neintelegeri financiare. Treptat, totul pare sa se imbunatateasca. Luna august iti va aduce, totusi, castiguri mici. Incheierea contractelor la inceputul lunii nu este usoara, de aceea trebuie sa astepti sfarsitul acesteia.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Luna august este o perioada buna pentru a avansa discret in sectorul iubirii. Se anunta zile bune pentru nativii singuri care si-au propus sa se indragosteasca si sa experimenteze lucruri noi. Acestia au toate sansele sa se apropie de cineva care sa ii atraga mult. Chiar daca esti singur/a si deschis/a spre iubire, iti este greu sa iti exprimi sentimentele si, astfel, esti mai putin seducator/oare. Din fericire, astrele vin cu oportunitati grozave si nimic altceva nu mai conteaza. Daca esti implicat/a intr-o relatie, situatia actuala nu este simpla, insa climatul se imbunatateste spre finalul lunii datorita dialogului dintre tine si partener. Nu cere prea mult de la el, insa nici nu ii accepta toate capriciile.

Situatia ta financiara va ramane stabila in august 2020. Atentia ta este axata pe cresterea economica si cautarea stabilitatii financiare. Esti responsabila/a si ai multe idei bune in mediul profesional ori de afaceri. Astrele te sfatuiesc sa te bazezi pe inspiratie in comunicarea cu ceilalti si in activitatile de formare. Ai o putere creativa grozava si idei spontane care pot fi apreciate. Luna august este o perioada excelenta pentru a-ti studia ambitiile si pentru a-ti face planuri noi de viitor.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Luna august vine cu dorinte pasionale si entuziasm in ceea ce priveste dragostea, promovand astfel aventuri simple care merita traite din plin. Daca esti singur/a, atunci august este o perioada norocoasa si pozitiva cu mari sanse de a te indragosti. Erotimsul este foarte acceptat, dar flacara ar putea sa arda rapid, asa ca e necesar sa actionezi cu precautie, fara sa ceri prea mult de la relatia respectiva. Daca esti implicat/a intr-o relatie serioasa, astrele favorizeaza renovarile de locuinte, mutari de resedinta si chiar achizitionarea de bunuri imobiliare. Dintr-o perspectiva mai intima si personala, sunt favorizare conversatiile in familie si dorinta de a construi un camin in doi.

Astrele te incurajeaza sa profiti de orice oportunitate de munca sau financiara in aceasta luna. Nu ai prea multa inspiratie la inceput sau la final de august, insa in rest ideile tale ar putea avea rezultate cu adevarat bune. Astrele usureaza operatiunile imobiliare, tranzactiile bancare si investitiile. Gestionarea finantelor poate fi afectata de unele evenimente imprevizibile.

Rac (22 iunie - 21 iulie)

Daca la inceputul lunii astrele te sfatuiesc sa stai in banca ta, apoi te incurajeaza sa iesi din casa si sa iti faci noi prieteni. Te poti indragosti in locuri si situatii neasteptate. Se inregistreaza o crestere a farmecului personal si a atractivitatii tale, precum si a dorintei de a gasi un partener cu care poti incepe o relatie. Daca esti implicat/a intr-o relatie, vei trece printr-o avalansa de sentimente, inima ta va fi plina de bucurie, iti faci planuri de viitor si vei actiona cu mai mult curaj si incredere.

Astrele te vor ajuta in aceasta luna sa eviti cheltuielile inutile si sa iti gestionezi mult mai eficient bugetul. Ai putea castiga chiar mai multi bani, ceea ce iti permite sa te gandesti la posibile calatorii sau deplasari scurte. Fiecare intalnire cu o persoana noua ti-ar putea aduce noroc pe plan economic si profesional. Trebuie sa stii sa astepti si sa nu faci investitii semnificative in aceste patru saptamani.

Leu (22 iulie - 22 august)

Luna august revine cu o problema sentimentala care nu a fost rezolvata in trecut. Cu toate acestea, astrele iti ofera calm si rabdare astfel incat sa intelegi mai bine ce ai de facut si sa poti gasi o solutie. Nu este exclus sa te confrunti cu anumite teste. Spre finalul lunii, se imbunatateste dialogul cu partenerul de viata. Cu toate acestea, e necesar sa reflectezi asupra viitorului relatiei si obiectivelor comune. Daca esti singur/a, aventurile vor fi ceva la ordinea zilei. Daca te multumesti cu aceasta situatie, atunci trebuie sa te concentrezi pe latura erotica si nicidecum pe cea a sentimentelor profunde.

Actioneaza cu mai mult curaj pe plan profesional, pentru ca ideile tale sunt geniale. Astrele favorizeaza munca alaturi de alti oameni. Un profit suplimentar vine in prima saptamana a lunii. Daca esti in cautarea unui loc de munca, studiaza, pregateste-te si simuleaza interviul. Ai un interes crescut pentru diversificarea surselor de venit si cresterea afacerilor si investitiilor. Vei sti sa iti administrezi banii cu intelepciune.

Fecioara (23 august - 22 septembrie)

Fara indoiala, aceasta luna este foarte buna pentru tine in ceea ce priveste dragostea. Daca ai trecut recent printr-o despartire, cineva iti va incalzi inima si te va face sa uiti de suferinta. Astrele favorizeaza atat intalnirile cu prietenii si colegii, cat si aparitia unui sentiment mai profund cu cineva apartinand cercului tau social. Daca esti implicat/a intr-o relatie de ceva vreme, sunt sanse mari sa se aduca in discutie casatoria. Ai o energie imensa si o dorinta patimasa de a iubi fara sa te gandesti la consecinte.

Din pacate, luna aceasta vei rata oportunitati grozave si evenimente foarte importante privitoare la cariera si bani. Este o perioada buna pentru aplicarea cv-urilor si pentru activitati profesionale sau de afaceri care nu necesita prezenta ta fizica. Multi oameni apreciaza ideile tale si modul tau de lucru, fapt pentru care veniturile tale pot creste. Pentru asta, trebuie sa accelerezi ritmul de munca si vei avea rezultate foarte bune.

Citeste continuarea pe Eva.ro.

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop, #lunar, #august, #dragoste, #iubire, #bani, #noroc , #Horoscop 2020