Horoscop zilnic. Vineri, 9 octombrie

Vineri, 09 Octombrie 2020, ora 07:00
9224 citiri
Horoscop zilnic. Vineri, 9 octombrie
Foto: Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

In ceea ce priveste iubirea, astazi vor aparea complicatii si dezacorduri. Astrele te sfatuiesc sa ai mai multa grija de persoana iubita. De asemenea, evita spatiile aglomerate si tine la sanatatea ta. Spre seara, in intalnire intamplatoare va fi interesanta.

TAUR

Este o zi buna pentru noi relatii sau impacari. In ceea ce priveste sanatatea, vor exista urcusuri si coborasuri emotionale. Spre seara, un apel telefonic te va entuziasma.

GEMENI

Persoana iubita va fi mai afectuoasa cu tine astazi. Spre seara, ceva din rutina ta va avea un final frumos. In ceea ce priveste sanatatea, te vei confrunta cu un disconfort gastric.

RAC

Intimitatea dintre tine si persoana iubita este in pericol, ai grija de acest aspect astazi. Spre seara, o chestiune aparent inofensiva va fi enervanta.

LEU

Atmosfera din cuplu se imbunatateste astazi. Mai multa afectiune intre tine si persoana iubita va vindeca ranile din trecut. Spre seara vei primi o invitatie neasteptata.

FECIOARA

Judeci prea repede si iti faci partenerul/a sa sufere. Repara-ti greselile inainte de a fi prea tarziu. Esti energic/a, insa risti sa iti irosesti vitalitatea pe lucruri si oameni care nu conteaza.

BALANTA

Este posibil ca asteptarile tale in dragoste sa nu fie indeplinite. Respecta persoana de langa tine pentru ca nu doar tu contezi. In ceea ce priveste sanatatea, petrece mai mult timp in aer liber pentru a-ti linisti mintea si corpul.

SCORPION

Persoana iubita va fi astazi in extaz daca reusesti sa fii mai tandru/a. Cu nervii si rabdarea nu stai prea bine, asa ca astrele iti recomanda sa te calmezi inainte de a-ti crea singur/a greutati la locul de munca.

SAGETATOR

Daca vrei, astazi poti rezolva unele probleme si conflicte cu care relatia ta se confrunta. In ceea ce priveste munca, vei primi un raspuns neasteptat din partea sefilor.

CAPRICORN

Atractia fata de persoana iubita creste. De asemenea, daca esti singur/a, astazi este momentul perfect pentru a-ti dezvalui sentimentele si intentiile fata de cel/cea pe care o placi. Spre seara vei afla un secret care te va da peste cap.

VARSATOR

Ai tendinta de a manca excesiv pe fond nervos, ceea ce iti poate provoca probleme serioase de sanatate. Daca nu pui pret pe acest aspect al vietii tale, macar gandeste-te la aspectul tau fizic si ia masuri!

PESTI

Astazi te vei confrunta cu dureri serioase de cap. Incearca sa nu mai pui chiar totul la suflet si sa nu mai asimilezi din suferinta altora. Daca poti ajuta concret, fa-o, daca nu, indeparteaza-te!

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop, #zilnic, #astre, #dragoste, #iubire, #bani, #noroc , #Horoscop 2020