Horoscop zilnic. Vineri, 9 aprilie

Vineri, 09 Aprilie 2021, ora 07:00
6816 citiri
Horoscop zilnic. Vineri, 9 aprilie
Horoscop zilnic FOTO Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Multe dintre lucrurile de care te temi sau iti faci griji sunt doar in mintea ta. Nu ai niciun motiv sa te ingrijorezi atat, nu exista nimic care sa te destabilizeze. Calmeaza-te si priveste lucrurile dintr-o perspectiva mai optimista, dar incepe de acum!

TAUR

Ai decis sa faci o schimbare in domeniul profesional, dar astazi incearca sa nu te gandesti la asta. Acum ai ocazia de a te intalni cu prietenii si nu e cazul sa amesteci lucrurile.

GEMENI

In ceea ce priveste dragostea, de obicei esti un vulcan in eruptie, dar, se pare ca in ultima vreme ai intrat intr-o indiferenta totala. Recupereaza-ti abilitatea de a iubi inainte ca cel/cea de langa tine sa nu dispara.

RAC

In ceea ce priveste dragostea, pe tot parcursul zilei vei avea ocazia de a intalni pe cineva care te poate face fericit/a. Daca il lasi, bineinteles. Nu fi la fel de pretentios/oasa ca atunci cand nu vrei sa arati ca iti place foarte mult de cineva.

LEU

Energia buna cu care te trezesti incurajeaza multi oameni sa se apropie de tine, mai multi decat de obicei. De asemenea, atragi si vesti bune. La o reuniune de familie ti s-ar putea comunica ceva care te va face sa te simti foarte fericit/a.

FECIOARA

Esti pe cale sa intri intr-o etapa excelenta a vietii tale. Deja se zareste, dar tu tot nu poti scapa de temerile care te fac sa iti reamintesti de unele vremuri urate. Ce trebuie sa faci este sa intorci pagina cat mai curand posibil si sa incepi sa te bucuri de binele pe care il ai chiar langa tine.

BALANTA

A putea uita de anumite probleme din trecut care te-au afectat negativ iti va aduce numeroase beneficii, mai ales in dragoste. Intelegerea faptului ca gelozia ta a fost neintemeiata te va ajuta sa apreciezi rabdarea celui/celei de langa tine.

SCORPION

Profita de timpul liber de astazi pentru a te gandi la lucrurile pe care ti le doresti si nu le-ai obtinut inca. Noteaza-le in agenda sau pe telefonul mobil si revizuieste lista din cand in cand. Vei fi surprins/a sa vezi ca de multe poti realiza intr-un timp scurt.

SAGETATOR

Ceea ce ai in minte legat de munca ta nu este o idee buna. Poate ca nu esti multumit/a de salariu sau de programul de lucru, dar inceteaza sa te mai plangi atat astfel incat sefii sa-si dea seama de nemultumirea ta. Gandeste-te la o alta formula de a incerca sa schimbi lucrurile.

CAPRICORN

Astazi, cel putin dupa ce termini programul de lucru, ocupa-te de tine. Aplica un tratament de infrumusetare natural si nu ezita sa bei mai multa apa, sucuri naturale, ceaiuri din plante sau sa consumi alimente usoare. Corpul tau iti va multumi. Daca ai pe cineva, poate fi un plan bun pentru amandoi.

VARSATOR

Daca astazi nu reusesti sa faci tot ce ti-ai propus, mai lasa si pe maine chiar daca e zi de weekend. Nu insista sa rezolvi ceva care te poate face sa devii stresat/a, este vineri si este timpul sa te mai si odihnesti si distrezi putin pentru a-ti redobandi puterea.

PESTI

Te afli intr-un stadiu de stabilitate financiara, dar acest lucru nu inseamna ca iti poti irosi banii cum iti vine. Astazi vei simti ca iti crapa inima de fericire datorita unei persoane care a aparut recent in viata ta.

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Sâmbătă, 20 aprilie. Zodia care se va bucura de mai mult timp cu familia
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 20 aprilie. Zodia care se va bucura de mai mult timp cu familia
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Interesul pe...
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #horoscop zilnic