Horoscop zilnic. Vineri, 7 mai

Vineri, 07 Mai 2021, ora 07:00
10048 citiri
Horoscop zilnic. Vineri, 7 mai
Horoscop zilnic FOTO Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Ceva te va nemultumi profund la locul de munca. Vei avea tendinta de a reactiona radical, dar astrele te sfatuiesc sa eviti orice situatie care ar putea fi interpretata drept imprudenta. Persoanele din jur te vor judeca.

TAUR

Astazi vei simti ca ceva nu functioneaza asa cum ai anticipat. Va trebui sa o iei de la capat. Persoana iubita incearca sa se impuna in fata ta, nu ii permite acest lucru sau vei regreta mai tarziu!

GEMENI

Nu trebuie sa fii anxios/oasa astazi cu privire la un raspuns pe care urmeaza sa il primesti. Vei avea ocazia sa demonstrezi ceea ce poti, insa trebuie sa ai mai multa incredere in tine!

RAC

Nu te grabi in acest moment cu privire la investitiile economice. Rezultatele le vei vedea mai tarziu. Mentinerea relatiei tale amoroase pe linia de plutire te streseaza extrem de mult.

LEU

Este timpul sa ii motivezi pe cei din jurul tau pentru a avea echipa de lucru potrivita proiectelor tale. Nesiguranta te indeamna sa faci pasi gresiti cu persoana iubita. Evita complicatiile si temerile!

FECIOARA

Astazi vei depune toate eforturile pentru a-ti demonstra profesionalismul si pentru a obtine recunoasterea mult dorita. Daca vrei sa-ti imbunatatesti relatia sentimentala, este timpul sa faci ceva in acest sens. Ia initiativa!

BALANTA

Astazi vei avea ocazia sa rezolvi o situatie care va fi foarte complicata. Foloseste-ti diplomatia. Vei simti ca oferi prea mult in relatia in care esti implicat/a, fara sa primesti acelasi lucru la schimb. Este timpul sa vorbesti deschis si serios cu partenerul/a de viata.

SCORPION

Reusesti sa dai o intorsatura importanta situatiei tale financiare si acest lucru iti va oferi linistea sufleteasca de care ai nevoie. Relatia ta amoroasa incepe sa se imbunatateasca dupa o perioada confuza. Vei simti ca sentimentele sunt reciproce.

SAGETATOR

Mai bine eviti sa-ti arati nerabdarea privitor la acele sarcini pe care trebuie sa le finalizezi astazi. Spre seara, vei cauta un spatiu in singuratate pentru a putea scapa de o cearta inutila cu persoana iubita.

CAPRICORN

Astazi vei avea succes in negocieri si in proiecte care te vor ajuta sa iti imbunatatesti situatia profesionala. Un moment excelent la nivel sentimental. Indoielile care te-au tinut departe de persoana iubita se vor risipi.

VARSATOR

Vei primi multe propuneri si idei de dezvoltat. Vei sti sa alegi calea cea buna. Relatia ta sentimentala trece la urmatorul nivel. Iti va fi dor de libertatea si independenta ta.

PESTI

Este posibil ca ceea ce faci astazi la locul de munca sa nu genereze satisfactia pe care o asteptai. Evita sa te lasi infrant/a. Defensiva nu iti va permite sa iti clarifici acele indoieli care te ingrijoreaza cu privire la persoana iubita sau la persoana pe care o placi si vrei sa o cuceresti.

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #horoscop zilnic