Horoscop zilnic. Vineri, 6 noiembrie

Vineri, 06 Noiembrie 2020, ora 07:00
9262 citiri
Horoscop zilnic. Vineri, 6 noiembrie
Foto: Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Astazi te vei chinui sa iti duci la bun sfarsit sarcinile de la locul de munca, pentru ca esti permanent cu gandul in alta parte. Chiar daca sefii tai nu au observat nicio schimbare la tine, asta nu inseamna ca trebuie sa o tii tot asa!

TAUR

Te confrunti cu o acuta lipsa de bani, iar pentru a depasi acest moment, e cazul sa iei anumite decizii drastice. Decat sa te plangi in stanga si in dreapta, mai bine incepi sa iti cauti alte job-uri si sa depui cat mai multe CV-uri.

GEMENI

O duci excelent din punct de vedere financiar dar cu toate astea, simti ca iti lipseste ceva. Incearca sa fii cumva mai apropiat/a de partenerul de viata si daca nu ai pe nimeni alaturi, nu te teme sa iti asumi anumite riscuri!

RAC

Ai nevoie de o evadare din cotidian? Sigur, in alte conditii ti-ai fi facut bagajul si ai fi cautat relaxarea intr-un city break, dar acum acest lucru pare imposibil. Incearca sa iti canalizezi energia in sportul tau preferat, si astfel sa iti imbunatatesti abilitatile.

LEU

Esti o persoana curajoasa care nu se teme sa spuna lucrurilor pe nume, dar in anumite situatii, ar fi mai bine sa fii mai rezervat/a. Daca astazi te vei trezi intr-o situatie dificila, cel mai bine e sa iti tii gura inchisa! Daca vei face asta, vei intelege cu adevarat semnificatia zicalei: vorba dulce, mult aduce!

FECIOARA

Nimeni si nimic nu te poate pregati pentru ziua aceasta. Desi va incepe ca o zi ca oricare alta, lucrurile se vor precipita teribil in jurul pranzului si vei fi nevoit/a sa iei o decizie drastica. Din fericire, rudele/prietenii iti vor fi alaturi!

BALANTA

Ar trebui sa ai mai multa grija de tine, fie ca esti implicata intr-o relatie sau nu. Nu mai amana momentele de rasfat, poti suna chiar acum pentru o programare la coafor, spa sau la orice altceva iti va readuce increderea in fortele proprii!

SCORPION

De dimineata te vei trezi usor ametit/a si te vei misca mult mai lent decat de obicei. Daca persoanele din anturajul tau isi vor manifesta ingrijorarea, ai face bine sa le asculti sfaturile!

SAGETATOR

Chiar daca simti ca poti muta muntii din loc, trebuie sa iti cunosti limitele! N-ar strica sa dai dovada de mai multa modestie, mai ales in colectivitatea de la locul de munca. Altfel, toti colegii vor incepe sa te barfeasca!

CAPRICORN

Astazi iti vei pune la incercarea abilitatile sportive, intr-o competitie ad-hoc. Din fericire, inca iti cunosti destul de bine organismul si reusesti sa faci o figura frumoasa in fata concurentului. Continua sa tratezi sportul cu aceeasi seriozitate!

VARSATOR

In aceasta zi o sa te simti mai obosit/a decat de obicei si vei simti ca e cazul sa faci o schimbare. Decat sa apelezi imediat la medic, mai bine ai incerca o dieta ori sa faci mai multa miscare! Daca petreci mai mult de patru ore pe scaun la birou, e neaparat necesar sa faci cateva exercitii cardio, pe seara!

PESTI

Trateaza-ti cu respect partenerul de viata si invata sa il asculti mai mult! Chiar daca acesta nu s-a plans niciodata, nu inseamna ca este si multumit! E cazul sa dai dovada de mai multa empatie...

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Ești cam...
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
#horoscop, #zilnic, #astre, #dragoste, #iubire, #bani, #noroc , #Horoscop 2020