Horoscop zilnic. Vineri, 26 iunie

Vineri, 26 Iunie 2020, ora 07:00
9258 citiri
Horoscop zilnic. Vineri, 26 iunie
Foto: Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Bucuriile vietii si, de asemenea, tristetile ti-ar putea provoca astazi un sentiment ciudat. Incearca sa nu pui chiar totul la suflet si concentreaza-te pe ceea ce ti-ai planificat. Este important sa iti termini toate munca, pentru ca in weekend sa fii liber/a.

TAUR

Astazi trebuie sa iei o decizie importanta la locul de munca. Aceasta decizie poate afecta viata altcuiva, asa ca alege cu grija. Asculta-ti intuitia si nu vei da gres!

GEMENI

Nu e bine sa te gandesti mereu la ce vei face a doua zi, pentru ca acest lucru te impiedica sa traiesti prezentul. Spre seara e posibil sa intampini unele probleme legate de o afectiune mai veche.

RAC

Ziua de astazi va fi destul de plina, insa seara vei avea un sentiment de satisfactie greu de inlocuit. Atunci cand faci multe lucruri si le faci bine, nu ai cum sa nu te simti implinit/a.

LEU

Nu inceta sa evaluezi munca pe care o faci zi de zi, pentru ca doar asa vei reusi sa iti dai seama ce gresesti si cum sa remediezi. Trebuie sa te straduiesti mai mult sa obtii obiectivele pe care ti le-ai propus.

FECIOARA

Incearca sa nu depinzi de cei din jurul tau astazi, mai ales la locul de munca. Reusitele tale nu ar trebui sa aiba nicio legatura cu ceilalti sau cum starea lor de dispozitie. Atat timp cat iti vezi de ale tale, nimic nu te poate opri!

BALANTA

Evolutia implica riscuri, asa ca este timpul sa actionezi mai curajos astazi. Implica-te in acel proiect pe care il ai pe lista de asteptare de mult timp, astrele sunt de partea ta si iti ofera toate conditiile pentru a reusi.

SCORPION

Viata ne ofera intotdeauna ceea ce meritam, de aceea, daca faci bine, vei primi o recompensa buna. Nu lasa micile greseli sa iti influenteze visurile, ci incearca sa le repari si sa le arati celor din jur ca iti pare rau.

SAGETATOR

Nu inceta sa te gandesti la posibilitatile de a-ti imbunatati viata intima cu persoana de langa tine. Acesta este un subiect important pentru fiecare cuplu, deoarece este ceea ce separa iubirea de o prietenie foarte puternica.

CAPRICORN

Nu te intoarce la o persoana care te-a ranit in trecut. E important sa ierti, dar este si mai important sa nu fii naiv/a. In functie de problemele care au fost intre voi, ia o decizie responsabila si matura!

VARSATOR

Daca simti nevoia sa te destainui cuiva, fa-o cu un prieten foarte apropiat. Nu impartasi cu oricine problemele pe care le ai. O dragoste nebuna e pe cale sa apara in viata ta si, cel mai probabil, vine din partea unei persoane la care nu te astepti.

PESTI

Un prieten apropiat iti va declara astazi iubirea si vei fi complet socat/a. Daca esti singur/a, atunci poti raspunde cu mai multa lejeritate propunerilor lui/ei. In caz contrar, lucrurile in relatia ta actuala ar putea sa se complice.

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
Mihai Tatulici (75 ani), unul dintre cei mai influenți oameni de televiziune după 1990, s-a retras definitiv acum 11 ani. El a refuzat să revină, în ciuda propunerilor pe care le-a avut,...
Reducerea cheltuielilor în timpul pensionării: la ce trebuie sa renunți
Reducerea cheltuielilor în timpul pensionării: la ce trebuie sa renunți
Pensionarea este momentul în care poți să te bucuri de roadele muncii tale, dar în multe cazuri este o provocare pentru a găsi modalități să faci economii. O modalitate eficientă de...
#horoscop, #zilnic, #dragoste, #bani, #noroc, #astre , #Horoscop 2020