Horoscop zilnic. Vineri, 26 februarie

Vineri, 26 Februarie 2021, ora 07:00
7018 citiri
Horoscop zilnic. Vineri, 26 februarie
Horoscop zilnic FOTO Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Daca ai examene pentru obtinerea unei diplome sau alte chestiuni importante legate de studiu, nu lasa acest lucru sa te impiedice sa te intalnesti cu o persoana care iti este draga. Ar putea fi dragostea vietii tale!

TAUR

Astazi te vei intalni cu o persoana pentru care ai sentimente. Incearca sa descoperi daca ceea ce simti este real sau nu. Nu iti fie teama sa iubesti din nou!

GEMENI

Daca vrei sa te ocupi de sanatate, astazi nu va fi o zi buna. Ai putea trece prin momente proaste din cauza greselilor sau lucrurilor pe care nu le-ai putut prevedea. Dar, nu le lasa sa te afecteze!

RAC

Trebuie sa realizezi ca nu esti tu vinovat/a pentru ceea ce se intampla tuturor. Lumea, viata are un curs natural pe care de multe ori nu il poti opri.

LEU

Ai ocazia de a fi mai fericit/a, trebuie doar sa incepi sa-ti dai seama de pasii pe care trebuie sa ii urmezi in viata ta pentru a-ti realiza visurile. Nu inceta sa speri!

FECIOARA

Iubirea este prezenta, dar tu faci o multime de greseli care o inlatura. Nu iti mai gasi scuze, indrazneste si traieste clipa ca si cum ar fi ultima!

BALANTA

Astazi ai putea descoperi ceva foarte important care te va ajuta pe parcurs. Oamenii au nevoie de atentie si tocmai asta vei auzi in timpul zilei de la persoana pe care o iubesti.

SCORPION

Ofera-i persoanei iubite dragostea si momentele de afectiune pe care stii ca le merita. Indreapta-ti atentia catre ea, are nevoie de asta!

SAGETATOR

Un moment dureros iti poate afecta atat propria viata, cat si pe a altora. Este timpul sa infrunti situatia si sa acorzi mai mult timp pentru a vindeca ranile oamenilor pe care ii iubesti. Ai intelepciunea si curajul sa faci asta!

CAPRICORN

Incepi sa fii foarte indiferent/a fata de tot ce te inconjoara. De asemenea, nu vezi bine ceea ce viata iti ofera. Deschide larg ochii inainte sa ajungi sa regreti!

VARSATOR

Daca simti cumva o oboseala extrema in timpul zilei, s-ar putea sa-ti lipseasca vitaminele. Incearca sa adopti o dieta sanatoasa, altfel problemele de sanatate ar putea fi inevitabile.

PESTI

La locul de munca ai parte de provocari carora e posibil sa nu poti sa le faci fata. Fa tot posibilul, dar daca primesti o evaluare proasta sau esti concediat/a, poate ca este timpul sa cauti ceva nou si mai bun.

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Ești cam...
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #horoscop zilnic