Horoscop zilnic. Vineri, 25 decembrie

Vineri, 25 Decembrie 2020, ora 08:59
7855 citiri
Horoscop zilnic. Vineri, 25 decembrie
Foto: Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

A sosit momentul sa te relaxezi cu adevarat! Dupa o perioada mai dificila la serviciu, o sa te bucuri de prezenta rudelor tale apropiate si te vei simti realmente in elementul tau. Apreciaza aceasta zi asa cum se cuvine!

TAUR

Daca un coleg sau un superior te-a suparat in trecut, acum e momentul ideal sa treceti peste orgoliu si sa va impacati. Fa tu primul pas si o sa constati ca te simti mult mai linistit/a si ca te poti bucura altfel de ce se petrece in jurul tau!

GEMENI

Chiar daca nu o duci excelent din punct de vedere financiar, nu e momentul sa te ingrijorezi tocmai astazi! Important e ca tu si cei dragi sunteti sanatosi si impreuna de Craciun! Restul problemelor sigur isi vor gasi rezolvare odata cu trecerea timpului...

RAC

Daca astazi vei primi o veste destul de trista, nu trebuie sa o iei prea mult in serios! Nu e momentul sa te ingrijorezi ori sa permiti unei alte persoane sa iti strice echilibrul interior. Incearca sa te gandesti mai mult la propria persoana!

LEU

Chiar daca esti tentat/a sa gusti din toate preparatele culinare care iti vor fi puse in fata, ar fi de preferat sa fii putin mai cumpatat/a! Excesul de mancare iti poate strica starea de spirit si mai grav, in anumite situatii poate necesita interventia unui medic. Fii mai cumpatat/a!

FECIOARA

Daca esti o persoana activa care se preocupa de starea sa de sanatate, nu trebuie sa te abati prea mult de la stilul tau de viata sau de la alimentatie, doar pentru a-i multumi pe cei din jurul tau! Magia sarbatorilor este data de reuniunea famililiilor si nu de alimentatie!

BALANTA

Ziua aceasta se anunta a fi extrem de linistita pentru tine si iti va oferi ocazia sa iti reincarci bateriile si sa te pui la curent cu noutatile din viata celor dragi. Daca iti vei convinge interlocutorii sa isi lase deoparte telefoanele macar atat timp cat sunteti la masa de Craciun, atmosfera va fi si mai degajata!

SCORPION

Nu te sfii sa spui ceea ce gandesti, atat timp cat cineva te-a ranit gratuit! Invata sa te gandesti mai mult la tine si sa fii mai indiferent/a atunci cand vine vorba de ceilalti si de pretentiile lor!

SAGETATOR

Vei incepe ziua de Craciun destul de agitat/a dar din fericire, vei reusi sa te calmezi la timp. Practic, pe masura ce vei realiza ca totul decurge conform planului, vei putea sa lasi stresul deoparte si sa te bucuri de prezenta rudelor/prietenilor. Seara va fi si mai animata datorita unei surprize neprevazute.

CAPRICORN

Daca in aceasta zi te vei simti mai obosit/a decat de obicei, trebuie sa iti acorzi cateva momente de singuratate si sa incerci sa iti revii. Nu te gandi ca invitatii vor intra la banuieli, important e sa fii tu in forma!

VARSATOR

Ziua aceasta va fi linistita si relaxanta pentru tine, iar acest lucru te va bucura enorm, mai ales dupa perioada agitata pe care ai traversat-o. Profita de ocazie ca sa iti planifici urmatorii pasi importanti, si daca ai nevoie, consulta-te cu o persoana de incredere!

PESTI

Daca nu vei reusi sa iti temperezi pornirile ori criticile, s-ar putea ca masa de Craciun sa devina un fiasco pentru tine. Asculta de sfatul partenerului tau de viata si invata sa te mai abtii! Tine doar de tine cum vrei sa decurga aceasta zi!

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Ești cam...
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #Horoscop 2020