Horoscop zilnic. Vineri, 24 iulie

Vineri, 24 Iulie 2020, ora 07:00
7037 citiri
Horoscop zilnic. Vineri, 24 iulie
Foto: Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Exista ceva in interiorul tau care nu te lasa sa te simti la fel de bine ca inainte. Acest lucru te determina sa fii nerabdator/oare si sa faci glume proaste la locul de munca. Ai grija la ceea ce spui sau faci!

TAUR

Pe fondul atator schimbari prin care ai trecut si treci, astazi vei uita sa faci lucrurile elementare la locul de munca. Daca iti accepti slabiciunile, vei vedea ca epuizarea si tensiunile vor disparea.

GEMENI

Armonia este cuvantul cheie al acestei zile. Ai o pace interioara care te face sa fii in ton cu tot ceea ce se intampla in jurul tau. De asemenea, exista o energie buna in mediul inconjurator care iti imbunatateste starea de spirit si relatiile sociale.

RAC

Vei obtine oferte foarte tentante cu privire la bani in aceasta zi. Energia ta buna te ajuta sa atenuezi tensiuni si sa schimbi vibratiile negative ale celor din jurul tau.

LEU

Grija cu privire la aspectul tau fizic si mentinerea unui grad ridicat de frumusete si ingrijire nu au fost niciodata punctele tale forte. Cu toate acestea, astazi se va schimba ceva in atitudinea ta si te vei dedica mai mult corpului tau.

FECIOARA

Vei fi surprins/a de un sentiment special atunci cand vei simti ca lumea ta interioara si cea exterioara sunt in echilibru. Ar fi bine sa faci yoga si sa incerci sa iti linistesti corpul si mintea.

BALANTA

Incepi sa fii mai deschis/a si sa iti exprimi mai mult sentimentele. Acum este momentul perfect pentru a scapa de inhibitii. Poti fi mai sociabil/a si sa iesi din zona de confort pentru a-ti depasi limitele emotionale.

SCORPION

Astazi vei cunoaste oameni noi si vei face o impresie foarte buna. Stai bine la capitolul comunicare, fapt pentru care vei lega rapid relatii cu ceilalti. Traversezi o perioada buna in care ai sansa de a intalni pe cineva care te-ar putea face sa te simti minunat.

SAGETATOR

Astazi simti nevoia sa ii ajuti mai mult pe cei din jurul tau. In primul rand, faci acest lucru pentru tine, pentru ca astfel te hranesti spiritual. Ai o predispozitie de a face favoruri prietenilor si nu numai. Simti ca e timpul sa colaborezi cu cei care sunt lipsiti de ajutor.

CAPRICORN

Totul este despre suflet astazi, al tau, dar si al celor din jur. Simti nevoia sa faci acte de caritate cu cei care chiar au nevoie si esti decis/a sa adopti aceasta atitudine cat consideri ca este necesar. Te pui pe plan secund pentru moment!

VARSATOR

Astrele scot in evidenta iubirea si puterea ta de seductie. Vei simti mult mai multa inspiratie in inima ta, mai multa capacitate de a iubi si de a-i atrage pe altii. Beneficiile nu vor intarzia sa apara, mai ales daca esti singur/a.

PESTI

Astazi exista mari sanse ca cineva sa vina la tine si sa iti marturiseasca iubirea. Daca te porti natural, lucrurile vor evolua frumos si linistit.

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
Mihai Tatulici (75 ani), unul dintre cei mai influenți oameni de televiziune după 1990, s-a retras definitiv acum 11 ani. El a refuzat să revină, în ciuda propunerilor pe care le-a avut,...
Reducerea cheltuielilor în timpul pensionării: la ce trebuie sa renunți
Reducerea cheltuielilor în timpul pensionării: la ce trebuie sa renunți
Pensionarea este momentul în care poți să te bucuri de roadele muncii tale, dar în multe cazuri este o provocare pentru a găsi modalități să faci economii. O modalitate eficientă de...
#horoscop, #astre, #dragoste, #iubire, #bani , #Horoscop 2020