Horoscop zilnic. Vineri, 2 aprilie

Vineri, 02 Aprilie 2021, ora 07:00
7146 citiri
Horoscop zilnic. Vineri, 2 aprilie
Horoscop zilnic FOTO Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Esti o persoana foarte sociabila, dar astazi te vei intrece pe tine. Nu va conta ce circumstante sau personalitati intalnesti, pentru ca ii vei seduce cu discutiile tale inteligente. Toti te vor asculta cu mare atentie si te vor lauda.

TAUR

Profita de buna dispozitie pe care o ai pentru a dezvolta relatii noi. Este foarte important sa legi prietenii atat in mediul profesional, cat si in viata privata. Cu toate acestea, fa alegerile corecte, unii oameni pot avea interese ascunse.

GEMENI

Astazi vei simti in sfarsit ca esti pregatit/a de schimbare. Dupa ce te-ai maturizat incet si greu, esti dornic/a sa explorezi o lume noua. Pentru a reusi, nu ezita sa iti schimbi stilul de viata, chiar si obiceiurile de zi cu zi.

RAC

Incepi sa experimentezi un nou aer de libertate si noutate care te va surprinde din ce in ce mai mult. Ar trebui sa te astepti la tot felul de surprize, atat placute, cat si neplacute.

LEU

Astazi ar trebui sa iei un pix si o foaie si sa asterni pe hartie toate gandurile care iti trec prin minte. Acest exercitiu iti va permite sa scapi de sentimentele care te coplesesc. Iti vei da seama de motivele suferintei tale si, astfel, vei scapa de ea.

FECIOARA

Ziua de astazi vine ca o eliberare pentru tine. Cel mai probabil scapi de un stres mare cu care te-ai confruntat pana acum la locul de munca. Lucrurile incep sa revina la normal.

BALANTA

Astazi te-ai putea simti prins/a intre doua aventuri. Pe de-o parte o relatie de dragoste care dureaza de ceva timp cu o persoana pe care o iubesti, dar de care nu esti foarte sigur/a ca e perfect compatibila cu tine. Pe de alta parte o atractie puternica pe care o simti fata de o persoana noua care pentru tine este plina de calitati. Ar trebui sa te intrebi cu care sa ramai prieten si cu care sa ai o relatie romantica. Decizia este grea.

SCORPION

Nu ezita sa muncesti pe rupte astazi, chiar daca in jurul tau se simte deja miros de weekend. Daca urmezi acest sfat, sansele de a evolua profesional rapid si sigur sunt foarte mari.

SAGETATOR

Nu trebuie sa iti fie jena ca vrei sa rupi relatiile care te leaga in prezent de unii oameni. Iti proiectezi propriile sentimente asupra celorlalti si investesti prea mult timp si efort in aceste relatii.

CAPRICORN

Ceea ce nu iti este tie clar este faptul ca porti pe umeri o povara enorma. Ar trebui sa petreci mai putin timp incercand sa-i ajuti pe altii si sa te bucuri mai mult de viata ta. Pune-te pe primul loc!

VARSATOR

Astazi mintea ta va fi inundata de reflectii profunde. Creierul tau functioneaza la capacitate maxima si te pierzi gandindu-te la probleme complexe. Domeniile politice sau sociale te-ar putea atrage si te vei simti inclinat/a sa gasesti solutii la problemele din lume.

PESTI

Entuziasmul tau te va face sa iti exprimi ideile cu o mai mare usurinta. Simte-te liber/a sa expui ceea ce gandesti si sa dezbati subiectele respective cu o persoana receptiva.

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Sâmbătă, 20 aprilie. Zodia care se va bucura de mai mult timp cu familia
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 20 aprilie. Zodia care se va bucura de mai mult timp cu familia
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Interesul pe...
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #horoscop zilnic