Horoscop zilnic. Vineri, 18 decembrie

Vineri, 18 Decembrie 2020, ora 07:00
7700 citiri
Horoscop zilnic. Vineri, 18 decembrie
Foto: Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Azi te vei confrunta cu o problema minora de sanatate, care te va impiedica sa participi la anumite sedinte/intruniri. Daca e vorba de o chestiune stomatologica, trateaz-o cu seriozitate si mergi la medicul tau curent! Nu e momentul acum sa alegi pe altcineva incercand sa faci economii!

TAUR

Azi vei descoperi ca o ruda mai indepartata a obtinut un castig important, din care in mod normal, iti revine si tie o parte. Incearca sa porti un dialog civilizat cu aceasta si sa ii arati cat de mult o respecti. Altfel, riscati sa cadeti in penibil si sa va faceti de rusine ascendentii comuni!

GEMENI

Pentru tine, nu poate fi nimic mai placut decat sa stai in pat pana in jurul pranzului. Totusi, ai atat de multe lucruri de rezolvat la serviciu incat nu iti permiti acest lux. Fa un ultim efort inainte de sarbatori si sigur vei fi apreciat/a!

RAC

Din punct de vedere amoros, se pare ca lucrurile nu merg deloc in directia potrivita pentru tine. Incearca sa te implici mai mult in relatie, inainte de a-ti sufoca partenerul cu pretentii din ce in ce mai exagerate! E cazul sa arati ca te-ai maturizat!

LEU

Astazi o sa acorzi o mana de ajutor unei persoane aflate intr-o situatie mai dificila. Chiar daca asta inseamna sa faci anumite compromisuri, esti hotarat/a sa te implici pentru ca nu ai putea sa traiesti cu gandul ca nu ai actionat! Daca esti parinte, educa-ti copiii in acelasi spirit!

FECIOARA

De dimineata o sa asisti la un dialog foarte interesant la locul de munca, la finalul caruia s-ar putea sa primesti o recompensa sau o promovare. Oricat de onoranta ar fi respectiva pozitie, trebuie sa o accepti doar daca esti convins/a ca poti sa ii faci fata. Altfel, e mai bine sa faci loc unei persoane care are mai multa experienta.

BALANTA

Meriti sa te rasfeti mai mult si sa te bucuri de ce poate viata sa-ti ofere! Asadar, nu te mai gandi la bani si mergi chiar acum la shopping alaturi de un prieten/o prietena apropiat/a! O schimbare de look sigur iti va aduce avantaje!

SCORPION

Nu mai sta cu privirea orientata doar spre monitor/telefon! In jurul tau se petrec lucruri foarte interesante pe care le ratezi din acest motiv. Din fericire, cativa prieteni au realizat ca ai aceasta mica problema si vor actiona la timp, inainte sa te izolezi!

SAGETATOR

Te vei intelege foarte bine astazi cu partenerul tau de viata si vei simti ca nu e nimeni pe lume care sa te cunoasca mai bine decat aceasta persoana. Ca sa ii multumesti pentru implicarea sa, ar fi o idee buna sa ii faci un cadou surpriza...sigur va fi incantat/a!

CAPRICORN

Nu crezi ca petreci prea mult timp in afara familiei? Desi nu ti-a spus pana acum asta, iubitul/iubita ta este foarte deranjat/a de acest aspect! Incearca sa gasesti activitati care sa fie atragatoare si pentru rudele tale, pentru ca altfel va veti instraina!

VARSATOR

In prima parte a zilei o sa te simti destul de slabit/a si incapabil/a sa iei decizii majore. Din fericire, sefii/colegii te vor suplini la locul de munca, dar nu e cazul sa faci o obisnuinta din asta. Daca esti bolnav/a, e mai bine sa stai acasa si sa te refaci!

PESTI

Continua sa te bucuri de viata si sa nu te ingrijorezi in legatura cu toate nimicurile! Ai acumulat destula experienta si stii cand si mai ales cum sa actionezi! Trebuie doar sa ai mai multa incredere in fortele proprii!

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #Horoscop 2020