Horoscop zilnic. Vineri, 17 iulie

Vineri, 17 Iulie 2020, ora 07:00
7355 citiri
Horoscop zilnic. Vineri, 17 iulie
Foto: Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Ziua de astazi este despre reguli, norme sau comenzi de orice fel la locul de munca. Va fi dificil sa accepti sa faci unele lucruri, dar e necesar pentru a evita anumite probleme. Efortul tau va fi rasplatit cu bani.

TAUR

Pentru a incepe sa schimbi ceva pe plan profesional, va fi necesar sa-ti cunosti punctele forte si punctele slabe. Ajutorul astrelor vine discret, asadar trebuie sa fii pregatit/a sa tii situatia sub control. Transformarea e buna, nu te speria!

GEMENI

Actiunile radicale ar putea provoca astazi discutii inutile la locul de munca. De asemenea, in ceea ce priveste viata sentimentala, trebuie sa cauti o solutie pentru a scapa de monotonie!

RAC

Nu cadea in capcana in care un membru al familiei incearca sa te prinda. E posibil sa fie vorba de o suma de bani sau de o mostenire. Daca ti se insinueaza sa mergi pe o cale neclara, in afara legii, refuza din start pentru ca iti va aduce numai probleme pe termen lung.

LEU

Fizic nu esti in cea mai buna forma a ta astazi. Trebuie sa ai grija la accidentari sau sa nu te extenuezi daca faci sport. Fii atent/a cu tot ceea ce faci, nu orice iti poate aduce beneficii.

FECIOARA

Planifica-ti ziua cu atentie ca sa ai timp pentru tine si pentru a te odihni dupa-amiaza. Indiferent daca mergi la piscina sau intr-o simpla plimbare, e necesar sa iesi la aer pentru a-ti limpezi mintea. Te vei simti grozav!

BALANTA

Se apropie ziua de nastere a unei persoane dragi, asadar astazi vei fi ocupat/a cu organizarea unei surprize. Vrei ca totul sa iasa perfect, iar asta te lasa fara energie. Fii atent/a, trebuie sa o iei usor si sa nu devii nervos/oasa.

SCORPION

Nu insista ca ai dreptate daca vezi ca discutia cu partenerul sau cu un prieten degenereaza. Fiecare vede lucrurile din punctul lui de vedere si asta nu inseamna ca greseste. Asculta-l cu calm, fara sa te superi sau sa vrei sa-ti impui parerile.

SAGETATOR

Vei vrea sa-ti termini treaba cat mai curand posibil astazi. Ai nevoie de ceva mai mult timp liber pentru a putea sa iti reincarci bateriile si pentru a putea zambi din nou. Vei reusi!

CAPRICORN

Te vei confrunta astazi cu o intarziere sau o complicatie in ceea ce faci sau cu privire la o afacere. Nu va fi nimic grav, insa iti va da putin planurile peste cap si asta te va enerva destul de mult. Incearca sa te calmezi, deoarece e singura modalitate de a rezolva problema.

VARSATOR

Vei fi destul de anxios/oasa din cauza unor vesti pe care trebuie sa le primesti. Nu poti schimba nimic, trebuie doar sa ai incredere in viata si in ceea ce iti aduce ea. Pana la urma, totul se va clarifica si va fi bine, chiar daca nu astazi.

PESTI

Partenerul sau un prieten iti va face o surpriza astazi. Te va invita intr-un loc unde ti-ai dorit dintotdeauna sa ajungi si asta te va bucura enorm. Fii recunoscator/oare si spune-i ce gandesti si simti! Vei avea parte de momente interesante, inedite.

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 20 aprilie. Zodia care se va bucura de mai mult timp cu familia
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 20 aprilie. Zodia care se va bucura de mai mult timp cu familia
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Interesul pe...
#horoscop, #zilnic, #astre, #dragoste, #iubire, #bani, #noroc , #Horoscop 2020