Horoscop zilnic. Vineri, 13 noiembrie

Vineri, 13 Noiembrie 2020, ora 07:00
7876 citiri
Horoscop zilnic. Vineri, 13 noiembrie
Foto: Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Ultima zi lucratoare a saptamanii va fi foarte relaxanta pentru tine. In sfarsit, poti sa iti planifici o iesire/drumetie la munte alaturi de cativa prieteni. Daca intr-adevar asa vor sta lucrurile, nu uita sa te echipezi corespunzator!

TAUR

Traversezi o perioada foarte buna si ai ocazia in sfarsit sa te bucuri de viata. Daca banii nu sunt o problema pentru tine, poti sa iti achizitionezi si anumite bunuri mobile sau imobile care sa iti imbunatateasca nivelul de trai si care sa te includa in cercuri sociale mai inalte!

GEMENI

Azi vei uita sa acorzi respect si apreciere persoanelor mai in varsta decat tine. Chiar daca esti foarte grabit/a, nu ai nicio scuza sa te comporti asa! Pe seara o sa suporti consecintele acestui comportament...

RAC

Astazi vei petrece mult timp alaturi de cei dragi si cu aceasta ocazie, veti reusi sa restabiliti relatiile dintre voi. Invata ceva din aceasta experienta si incearca pe viitor sa fii mult mai sociabil/a si apropiat/a de rudele sau prietenii tai!

LEU

Vei primi o veste foarte buna astazi, mai ales din punct de vedere profesional. Daca e vorba de o avansare la locul de munca, trebuie sa demonstrezi ca esti apt/a de noua functie, adica sa lucrezi cu si mai multa determinare!

FECIOARA

Ziua aceasta va fi neobisnuit de linistita pentru tine, mai ales ca este ultima zi lucratoare a saptamanii. Profita de aceasta perioada si mai rezolva din treburile curente ale casei!

BALANTA

N-ar strica sa dai dovada de mai multa modestie pentru ca incepi usor-usor sa exagerezi cu comportamentul! Iar daca cei dragi nu ti-au atras inca atentia, nu inseamna ca mergi pe directia cea buna... e cazul sa fii mai exigent/a cu propria persoana!

SCORPION

Dupa o perioada destul de lunga in care te-ai simtit slabit/a, astazi iti vei reveni la tonusul tau obisnuit. Totusi, nu te grabi sa faci eforturi fizice pentru ca risti sa te reaccidentezi!

SAGETATOR

Azi vei avea parte doar de vorbe frumoase si de apreciere. Spre surprinderea ta, colegii iti vor face o mica surpriza si se vor organiza pentru a-ti arata aprecierea pe care ti-o poarta, chiar daca nu este ziua ta de nastere! Nu iti retine zambetul superb!

CAPRICORN

De dimineata vei face multe drumuri in interiorul orasului pentru a rezolva cateva probleme importante. Pentru a face ca timpul sa treaca mai usor, ai putea sa iti iei drept tovaras de drum, un coleg sau un prieten. Distractia va fi asigurata iar tu vei fi mult mai relaxat/a!

VARSATOR

Simti ca meriti mai mult decat esti remunerat/a? Poarta o discutie serioasa cu angajatorul tau si spune-i ceea ce gandesti! Daca nu iti poate oferi mai mult, esti liber/a sa iti cauti un alt loc de munca, pe masura ta!

PESTI

Azi vei asista la un eveniment unic, care te va marca o buna perioada de timp. Incearca sa dai dovada de maturitate si chiar daca uimirea va fi mare, nu lasa sa se vada asta! Daca stii cum sa actionezi, vei avea multe de castigat!

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
Horoscop zilnic. Joi, 11 aprilie. Zodia care își va petrece seara cu prietenii
Horoscop zilnic. Joi, 11 aprilie. Zodia care își va petrece seara cu prietenii
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: La serviciu...
#horoscop, #zilnic, #astre, #dragoste, #iubire, #bani, #noroc , #Horoscop 2020