Horoscop zilnic. Vineri, 12 martie

Vineri, 12 Martie 2021, ora 07:00
8533 citiri
Horoscop zilnic. Vineri, 12 martie
Horoscop zilnic FOTO Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Pentru tine, aceasta zi va fi la fel ca celelalte si s-ar putea sa te plictisesti teribil de rutina care s-a instalat. Incearca sa schimbi cumva activitatile tale de la locul de munca, iar daca nu poti face asta, o solutie poate fi alegerea unui alt traseu/a unui alt mijloc de deplasare spre serviciu.

TAUR

Daca ti-ai revenit recent dupa o boala mai serioasa, trebuie sa nu iti fortezi organismul ci sa te protejezi! Lasa timpul sa curga si nu te speria daca deocamdata nu poti efectua anumite activitati uzuale! Peste cateva saptamani, vei fi la fel ca inainte!

GEMENI

Iti e dor sa vizitezi capitalele europene, ori destinatii mai exotice? Pana cand lucrurile nu vor reveni la normal, vei fi nevoit/a sa iti pui pofta in cui. Totusi, ca sa nu iti fie prea greu, poti incerca drumetiile montane!

RAC

Daca simti ca pierzi lupta cu kilogramele, trebuie sa iei atitudine! Cumpara-ti o banda de alergat sau urmeaza o dieta mai stricta! Pentru rezultate optime, cea mai buna solutie e sa combini ambele variante!

LEU

Trebuie sa te axezi mai mult pe problemele de la job pentru ca in ultima perioada, ai folosit timpul petrecut acolo in interes personal! Daca nu te-au luat sefii la ochi pana acum, sigur o vor face de acum inainte!

FECIOARA

Nu crezi ca ai cheltuit exagerat in ultima perioada? E cazul sa iei atitudine inainte de a ajunge la fundul sacului. Nu astepta sa iti pice bani din cer, daca vrei mai mult, trebuie sa muncesti mai mult!

BALANTA

Astazi, o ruda apropiata iti va da o veste importanta care te va pune serios pe ganduri. Inainte de a lua vreo decizie, asigura-te ca ai cerut sfaturi de la persoanele care au mai multa experienta decat tine! Din fericire, nu trebuie sa actionezi rapid!

SCORPION

Din punct de vedere sentimental, lucrurile nu sunt deloc favorabile tie. Reprosuri, reprosuri si iar reprosuri...E cazul sa iei taurul de coarne si sa adopti o atitudine transanta: ori se schimba, ori pleci!

SAGETATOR

Chiar daca ai impresia ca le stii pe toate la locul de munca, astazi vei descoperi ca lucrurile nu stau deloc asa! Invata sa ii asculti pe ceilalti si renunta la atitudinea usor orgolioasa pe care o afisezi uneori! Sigur nu iti va aduce nimic bun!

CAPRICORN

Chiar daca ai facut o forma usoara a unei boli, nu trebuie sa ii minimizezi importanta! Din contra, cel mai bine e sa urmezi sfaturile medicului pentru o recuperare completa si cat mai rapida! Nu iti pune singur/a bete in roate!

VARSATOR

Din punct de vedere material, situatia ta nu este deloc roz. Fa tot ce poti ca sa reduci cheltuielile iar daca e cazul, nu te sfii sa iti iei un al doilea job!

PESTI

Nu te mai juca cu cuvintele atunci cand te certi cu partenerul tau! Evita sa spui vorbe mari ori sa lansezi promisiuni pe care sigur nu le vei respecta! Trateaza-l cu respect si ia-i in serios dorintele/pretentiile!

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #horoscop zilnic