Horoscop zilnic. Vineri, 11 septembrie

Vineri, 11 Septembrie 2020, ora 07:00
7633 citiri
Horoscop zilnic. Vineri, 11 septembrie
Foto: Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

In ultima zi lucratoare a saptamanii o sa te simti destul de rau. Din fericire, cineva drag va sta in preajma ta si va cauta sa iti aline suferinta. Pe seara o sa iti recapeti puterile, dar tot trebuie sa fii precaut/a!

TAUR

Astazi vei descoperi ca o eroare nevinovata din trecut isi poate produce consecintele nefaste atunci cand te astepti mai putin! Drept urmare, incearca sa fii mult mai atent/a la ceea ce spui/scoti pe gura pentru ca altfel, vei ajunge in aceeasi situatie!

GEMENI

O intalnire neasteptata iti va da planurile peste cap in aceasta zi, dar intr-un sens bun. Altfel spus, decat sa rezolvi anumite lucruri dificile la job, vei petrece un timp de calitate in compania unui prieten vechi.

RAC

Crezi ca esti pregatit/a sa faci fata oricarei provocari? Lucrurile nu stau deloc asa si ai face bine sa fii putin mai rezervat/a si mai precaut/a! Pe seara vei primi o vizita surpriza din partea prietenilor si te vei distra excelent, la fel ca in liceu!

LEU

Desi ti-ai dori sa investesti mai mult in propria persoana, trebuie sa pui in balanta si nevoile partenerului. Daca vei continua sa ii ignori dorintele, sa nu te surprinda atunci cand va iesi din relatie!

FECIOARA

Problemele tale personale nu ar trebui sa iti afecteze randamentul de la locul de munca, si nici vice-versa. Incearca sa separi complet cele doua planuri ale vietii tale si o sa descoperi ca totul merge mult mai usor!

BALANTA

Ziua aceasta se anunta a fi una a extremelor pentru tine. Daca de dimineata vei conduce o actiune destul de dificila, pe seara nu vei mai avea energie pentru nimic si singurul tau obiectiv va fi somnul. Incearca sa fii mai indulgent/a cu propria persoana!

SCORPION

Simti ca anumiti colegi te trateaza cu spatele? Nicio problema, decat sa te chinui sa le intri acestora sub piele, n-ar fi mai bine sa le raspunzi cu aceeasi moneda? Atunci cand vor simti ca indiferenta doare, poate isi vor schimba comportamentul.

SAGETATOR

Nu te grabi sa faci anumite cheltuieli inutile, mai ales daca esti raspunzator/raspunzatoare de bunastarea altor persoane! Pastreaza un echilibru intre nevoile tale si nevoile celorlalti pentru ca altfel, vei genera doar invidie si frustrare!

CAPRICORN

Chiar daca weekend-ul este aproape, nu trebuie sa uiti de atributiile tale de serviciu. Ai grija sa nu faci vreo gafa majora pentru ca altfel, vei fi bun/a de plata!

VARSATOR

E timpul sa faci o curatenie generala prin casa si de ce nu, sa vinzi/arunci anumite vechituri. Facand asta, o sa descoperi ca dispui de mai mult spatiu iar asta va veni la pachet cu un sentiment de libertate!

PESTI

Incearca sa pastrezi echilibrul in tot ceea ce faci si nu te pripi sa iei anumite decizii importante, mai ales din punct de vedere financiar. Daca e vorba de o achizitie mai costisitoare, cel mai bine e sa apelezi la sfatul unui prieten!

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
Mihai Tatulici (75 ani), unul dintre cei mai influenți oameni de televiziune după 1990, s-a retras definitiv acum 11 ani. El a refuzat să revină, în ciuda propunerilor pe care le-a avut,...
Reducerea cheltuielilor în timpul pensionării: la ce trebuie sa renunți
Reducerea cheltuielilor în timpul pensionării: la ce trebuie sa renunți
Pensionarea este momentul în care poți să te bucuri de roadele muncii tale, dar în multe cazuri este o provocare pentru a găsi modalități să faci economii. O modalitate eficientă de...
#horoscop, #zilnic, #astre, #dragoste, #iubire, #bani, #noroc , #Horoscop 2020