Horoscop zilnic. Vineri, 11 decembrie

Vineri, 11 Decembrie 2020, ora 07:00
6954 citiri
Horoscop zilnic. Vineri, 11 decembrie
Foto: Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Trebuie sa iti schimbi comportamentul fata de partenerul tau, pentru ca in ultimul timp l-ai ignorat complet. Chiar daca nu ti-a spus cat de afectat este, tu stii foarte bine acest aspect si trebuie sa faci ceva in aceasta privinta. Actioneaza chiar din aceasta zi!

TAUR

Fii foarte atent/a la alimentele pe care le consumi in aceasta perioada si nu exagera cu consumul de carne! In plus, trebuie sa ai grija ca aceasta sa fie gatita corespunzator pentru a elimina orice risc de contactare a unui virus/bacterii...in aceasta perioada trebuie sa fii mai precaut/a decat de obicei!

GEMENI

Nu o duci prea bine din punct de vedere financiar, dar asta nu inseamna ca trebuie sa refuzi absolut orice invitatie vei primi...in anumite cazuri, prietenii tai vor fi mai mult decat dornici sa iti acopere integral/partial costurile, doar pentru a te avea alaturi!

RAC

In ultima zi lucratoare a saptamanii, atmosfera la locul de munca va fi mult mai relaxata decat de obicei. Acum e momentul ideal sa intariti relatiile intre colegi si de ce nu, sa faceti schimb de cadouri. Un eveniment tip Secret Santa, poate aduce multa relaxare si voie buna printre angajati!

LEU

Esti o persoana care primeste cu greutate criticile si din aceasta cauza, oamenii din jurul tau prefera sa nu ti le mai acorde. Ar trebui sa faci o schimbare din acest punct de vedere si sa renunti la rigiditatea care te caracterizeaza!

FECIOARA

Partenerul tau traverseaza o perioada mai dificila si are nevoie de tine ca sa ii fi alaturi. Implica-te 100% in aceasta relatie si pune pe planul secund orice altceva! Doar impreuna veti reusi sa treceti peste momentele mai dificile...

BALANTA

Incearca sa eviti deplasarile inutile si sa renunti la anumite mofturi! Avand in vedere criza pe care intreaga planeta o strabate, poate ca ar fi o idee buna sa dai dovada de mai multa responsabilitate si de mai putin egoism! Pe seara, un telefon primit pe neasteptate iti va ridica instant moralul.

SCORPION

Incearca sa ii asculti pe oamenii din jurul tau si sa nu te mai bagi acolo unde nu iti fierbe oala! Altfel, risti sa intalnesti un specialist/profesionist care sa te trezeasca la realitate intr-o maniera nu tocmai blanda! Totusi, un dus rece poate fi chiar lucrul de care aveai nevoie in aceasta perioada...

SAGETATOR

Daca nu te vei imbraca adecvat sezonului, sunt mari sanse sa prinzi o raceala. Ai grija de tine mai mult decat de obicei si de fiecare data cand vii din frigul de afara, rasfata-te cu un ceai sau cu o supa calda!

CAPRICORN

Daca ai nemultumiri vis-a-vis de unul dintre sefi, nu ezita sa le comunici! Nu e nimic mai urat decat sa barfesti pe la spate, ori sa te razbuni pe un om care nici macar nu stie ca te-a suparat! E cazul sa arati ca te-ai maturizat!

VARSATOR

Din punct de vedere financiar, lucrurile nu sunt tocmai roz pentru tine. Cu toate acestea, nu e cazul sa te ingrijorezi prea mult. Daca vei reusi sa renunti la cheltuielile care nu erau neaparat necesare, vei reveni rapid pe linia de plutire. Cu putin tact, nu vei fi nevoit/a sa te apropii de pusculita cu economii!

PESTI

Azi te vei simti excelent si e posibil sa primesti recunoastere pentru o reusita din trecut. Daca intr-adevar asa vor sta lucrurile, sarbatoreste alaturi de cineva drag! Un pahar de vin baut seara, nu poate sa faca rau!

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
"Spălătorul de cadavre". Ce pensie lunară are omul de televiziune Mihai Tatulici, după 48 de ani de activitate
Mihai Tatulici (75 ani), unul dintre cei mai influenți oameni de televiziune după 1990, s-a retras definitiv acum 11 ani. El a refuzat să revină, în ciuda propunerilor pe care le-a avut,...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #Horoscop 2020