Horoscop zilnic. Vineri, 10 iulie

Vineri, 10 Iulie 2020, ora 07:00
7192 citiri
Horoscop zilnic. Vineri, 10 iulie
Foto: Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Ziua de astazi este doar despre tine. Asuma-ti toate acele proiecte care iti plac si pe care ti-a fost prea frica sa le incepi. Ai multa incredere si energie, asadar poti avea succes in aproape tot ce iti propui.

TAUR

Dragostea devine brusc un punct de interes pentru tine. Daca esti singur/a, nu arata disperare de a-ti gasi pe cineva. O atitudine mult mai relaxata te va duce exact acolo unde vrei sa fii.

GEMENI

Este timpul sa acorzi prioritate lucrurilor pe care le faci pentru altii si celor pe care le faci pentru tine. Vei fi surprins/a de dezechilibrul pe care l-ai creat in lumea ta.

RAC

Ai o multime de adepti la locul de munca. Oamenii vor fi foarte deschisi la ideile tale si rolul tau va fi respectat. In ceea ce priveste dragostea, vei avea ocazia sa-l determini pe cel de langa tine sa-ti accepte modul de gandire. S-ar putea chiar sa primesti propunerea pe care o astepti.

LEU

Sentimentele si ratiunea sunt bine aliniate astazi, ceea ce inseamna ca poti face lucruri care te reprezinta cu adevarat. Atat timp cat esti fidel/a credintelor tale, nimeni nu poate discuta despre ceea ce faci sau cine esti. Nu exista niciun motiv sa iti ceri scuze cu privire la ceva.

FECIOARA

In dragoste, ai putea incerca sa-ti reglezi sentimentele fata de cineva de care iti pasa. Acest lucru te va ajuta sa stii care ar trebui sa fie urmatorul pas. Elibereaza-te emotional mergand intr-o excursie, la sala sau la jogging dupa serviciu.

BALANTA

Optimismul tau va fi admirat de cei din jurul tau si nimic nu iti va sta in cale daca ti-ai propus ceva, Fii tolerant/a si tine minte ca nu toata lumea va putea sa tina pasul cu tine.

SCORPION

Aceasta zi poate fi interesanta pentru tine, mai ales daca te simti provocat/a de partenerul de viata sau de prieteni. Daca esti singur/a, nu musca momeala, o poveste de dragoste iti poate crea probleme. Nu lasa lucrurile sa iti scape de sub control si nu lua nicio decizie importanta.

SAGETATOR

Undeva in lumea ta se declanseaza un conflict. Poate ca nu este evident, dar el este acolo. Astazi, vei fi mai pregatit/a sa te ocupi de aceste lucruri si te simti mai puternic/a emotional.

CAPRICORN

Exista un remediu pentru momentele in care te simti iritat/a si simti ca te-ai saturat de oameni. Asculta muziza preferata, pune flori proaspete in casa si bucura-te de liniste. Aminteste-ti ca fiecare zi e o oportunitate de a incepe din nou!

VARSATOR

Astazi s-ar putea sa simti ca rezursele tale s-au epuizat si ca vrei sa renunti, dar inca nu poti. Poate ca nu este cea mai buna zi din viata ta, dar asta nu inseaman ca trebuie sa devii pustnic!

PESTI

Nu lasa frica si fobiile sa te impiedice sa te bucuri de viata. Uita de grijile si necazurile tale si concentreaza-te pe persoana care ste obiectul dorintei tale. Nu vei regreta!

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Horoscop zilnic. Sâmbătă, 27 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 27 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec:...
Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Ești cam...
#horoscop, #astre, #noroc, #bani, #dragoste, #iubire , #Horoscop 2020