Horoscop zilnic. Vineri, 1 ianuarie

Vineri, 01 Ianuarie 2021, ora 07:00
7688 citiri
Horoscop zilnic. Vineri, 1 ianuarie
Foto: Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

Daca ai exagerat cu consumul de bauturi alcoolice in noaptea precedenta, e normal ca astazi sa te simti mai rau. Fa-ti un mic-dejun copios si nu te sfii sa apelezi la varza murata, daca e cazul! Din fericire, pe seara, iti vei reveni la normal.

TAUR

Astazi o sa cunosti o persoana noua, extrem de sociabila si amabila. Totusi, chiar daca nu esti implicat/a in nicio relatie, nu trebuie sa te grabesti sa ii sari in brate! Putina prudenta nu poate strica!

GEMENI

Continua sa fii la fel de cumpatat/a, daca vrei ca si in anul 2021 sa ai parte de acelasi succes! De asemenea, trateaza-i pe cei din jurul tau cu respectul cuvenit si o sa fii la randul tau respectat/a! Pe seara, nu e exclus sa petreci din nou alaturi de cei dragi.

RAC

O duci foarte bine din punct de vedere financiar, dar nu trebuie sa faci din asta o evidenta! Incearca sa ramai concentrat/a la tot ce se intampla in jurul tau, si daca simti ca cineva are nevoie de sprijin, sa il oferi neconditionat!

LEU

Din cauza excesului alimentar, s-ar putea ca astazi sa te simti slabit/a, cu dureri de stomac, ba chiar sa iti apara anumite eruptii pe piele. Contacteaza-ti rapid medicul de familie si nu ignora siptomele! Cu o dieta echilibrata o sa iti revii cat de curand!

FECIOARA

Astazi o sa interactionezi cu o ruda mai indepartata, pentru a va face traditionalele urari de An Nou. Totusi, dialogul se va lungi mai mult decat anticipasei si o sa descoperi ca aveti chiar multe puncte de interes comune. Ai grija sa nu ii neglijezi pe oamenii dragi de langa tine!

BALANTA

In prima parte a zilei o sa te misti destul de greoi si inca o sa auzi in urechi, bubuitul muzicii de aseara. Incepe ziua cu un mic-dejun echilibrat si nu te implica in probleme complicate. Daca e vorba de o urgenta legata de job, poti ruga un coleg sa te suplineasca!

SCORPION

Astazi o sa participi la un eveniment social care se anunta a fi extrem de amuzant. Totusi, nu e cazul sa te relaxezi prematur si sa uiti sa fii responsabil/a! Daca esti parinte, aminteste-ti ca esti un exemplu pentru cel mic!

SAGETATOR

Atunci cand vine vorba de iubire, simti ca nu primesti la fel de mult pe cat oferi? De ce nu porti o discutie sincera cu partenerul tau, in care sa va exprimati nemultumirile? Daca veti ascunde permanent gunoiul sub pres, la un moment dat situatia va degenera!

CAPRICORN

Bucura-te de ceea ce primesti de la viata, dar in acelasi timp nu te entuziasma prea tare si nu iti face planuri prea indepartate! Daca deja iti planifici concediul de Paste, s-ar putea sa arunci banii pe apa Sambetei...Fii mai rabdator/rabdatoare!

VARSATOR

Astazi vei simti ca incepe o noua etapa pentru tine, si incepand de acum vei incerca sa ai un stil de viata mult mai sanatos. Aminteste-ti sa faci multe exercitii fizice si sa te hidratezi asa cum trebuie. Renunta definitiv la dulciuri si la bauturile acidulate!

PESTI

Ziua va incepe excelent pentru tine si vei simti ca poti muta muntii din loc! Indeamna-ti rudele sa iti urmeze exemplul si nu te sfii sa accepti noi provocari! Esti mai mult decat pregatit/a sa faci fata neprevazutului!

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Sâmbătă, 20 aprilie. Zodia care se va bucura de mai mult timp cu familia
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 20 aprilie. Zodia care se va bucura de mai mult timp cu familia
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Interesul pe...
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #horoscop zilnic