Horoscop zilnic. Sambata, 9 ianuarie

Sambata, 09 Ianuarie 2021, ora 07:00
7782 citiri
Horoscop zilnic. Sambata, 9 ianuarie
Foto: Arhiva Ziare.com

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

BERBEC

In aceasta zi de weekend o sa poti sa te dedici mai mult familiei. Daca nu reusesti sa gasesti o activitate distractiva, incearca sa iti convingi rudele sa te ajute la curatenie in casa! Esential e sa petreceti timp impreuna!

TAUR

De dimineata o sa fii destul de abatut/a si din aceasta cauza, chiar o sa ai un randament mai scazut la locul de munca. Incearca sa te concentrezi mai mult si sa rezolvi lucrurile mai importante in a doua parte a zilei!

GEMENI

Daca simti ca ratezi anumite oportunitati importante din cauza lipsei banilor, nu ezita sa ceri un imprumut de la prietenii tai! Avand in vedere ca si tu i-ai ajutat in trecut, vor fi mai mult decat incantati sa iti intoarca favorul!

RAC

Esti extrem de stresat/a si din aceasta cauza, nu reusesti sa te bucuri de lucrurile frumoase care se petrec chiar langa tine! Daca nu reusesti sa iti schimbi modul de a privi lucrurile, poate ca o solutie ar fi sa apelezi la serviciile unui psiholog!

LEU

Daca ai suferit o trauma recenta, trebuie sa iti acorzi timp pt vindecare. Nu forta persoanele din jurul tau sa adopte comportamentul pe care l-ai fi avut tu! Fiecare persoana este unica in felul sau!

FECIOARA

Esti nemultumit/a de calitatea anumitor servicii pe care le-ai achizitionat, si vrei sa te plangi unei autoritati a statului. Totusi, inainte de a face acest pas, ar trebui sa incerci o solutionare amiabila!

BALANTA

Daca simti ca partenerul tau nu iti este alaturi in momentele dificile pe care le traversezi, nu ezita sa il tragi la raspundere! E cazul sa inteleaga ca nu ii esti cu nimic inferior/inferioara si ca trebuie sa se implice mult mai mult!

SCORPION

O problema medicala mai veche te va impiedica sa rezolvi anumite probleme astazi, iar asta te va intrista profund. Daca astepti ca rezolvarea sa apara de la sine, fara sa depui un minim de efort, vei avea parte de o dezamagire. Actioneaza cat mai rapid!

SAGETATOR

Chiar daca este o zi de weekend, nu e exclus ca unul dintre sefii tai sa te contacteze si sa iti ceara ajutorul intr-o problema urgenta. Incearca sa fii cat poti de amabil/a si sa ii acorzi expertiza ta, de care are atata nevoie!

CAPRICORN

Azi vei simti ca nimeni din jurul tau nu te intelege cu adevarat si nu cunoaste prin ce treci. Poate ca intr-adevar asa stau lucrurile dar fii sincer/a! Cat de mult ai impartasit celorlalti din viata ta? Incearca sa te schimbi tu inainte de a avea astfel de pretentii de la ceilalti!

VARSATOR

Simti ca ai obosit si ca ai nevoie de o pauza? Acum e momentul ideal sa iti incarci bateriile, mai ales daca reusesti sa vizitezi o zona montana...Profita de zapada si aminteste-ti de distractia din copilarie!

PESTI

Traversezi o perioada destul de tumultoasa, care te poate afecta, sau chiar marca. Incearca sa tratezi totul cu calm si sa iti pastrezi sangele rece! Dupa masa de pranz, se va intampla un eveniment care te va ajuta sa vezi totul mult mai clar!

Horoscopul zilnic este oferit de Eva.ro

Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Ești cam...
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
#horoscop zilnic, #dragoste, #bani, #noroc , #horoscop zilnic